Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO na PC [sterowanie WSAD]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy odpaleniu pokemonów mam biały ekran i napis "niantic" i nic się nie dzieje, po zmianie rendowania w ustawieniach na directx (bo gdzieś czytałem, że to pomaga) nox strasznie muli, że nawet nie ma ikonki pokemonów, kto pomoże?

Opublikowano

A wiecie może jak przelogować sięz jednego konta na drugie? Oba na google.

Klikasz na ikonę pokebola, na górze masz koło zębate, klikasz na nie przewijać do dołu i masz opcje "sign out" klikasz i jesteś wylogowany.
Admin Cienia
Opublikowano

Da sie zalogować przez google?

tak

W jaki sposob, bo nie mogłem.

Jak wszędzie, po włączeniu gry ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Baaardzo muli mi aplikacja. Do tego stopnia, że chodzenie WSAD jest niemożliwe + łapanie pokemonów jest okropnie trudne bo pokeballe nie chcą się rzucać. Laptop ogarniał GTA 5, więc problem pewnie tkwi gdzieś w ustawieniach (zrobiłem tak jak sugerowano w pierwszym poście).

Opublikowano

Baaardzo muli mi aplikacja. Do tego stopnia, że chodzenie WSAD jest niemożliwe + łapanie pokemonów jest okropnie trudne bo pokeballe nie chcą się rzucać. Laptop ogarniał GTA 5, więc problem pewnie tkwi gdzieś w ustawieniach (zrobiłem tak jak sugerowano w pierwszym poście).

polecam bluestacks, to samo bez lagow 

Opublikowano

polecam bluestacks, to samo bez lagow 

Śmiga idealnie, wielkie dzęki, dałem trochę like.;)

Opublikowano

Po dzisiejszej aktualizacji gry pokemon go gra nie działa na nox .

tzn na tym systemie nox jest stara wersja pokemon go można coś z tym zrobić żeby to znów śmigało? ;)

proszę o pomoc posypie łapki :)

Opublikowano

Wiecie może o co chodzi? Wczoraj działało mi poprawnie fake gps natomiast dziś gdy wybieram lokalizacje wypieprza mnie non stop na wode. Czy wybiore lokalizacje czy zmienie czy nie, nie ma znaczenia. A jedyne co się zmieniło to zrestartowałem kompa od wczoraj, podczas gdy wczoraj działało cacy. ( Chodzi o to że ciągle wywala mnie na morze. )

Nie ważne jak bym zmienial lokalizacje, zawsze dzieje się to http://scr.hu/86mj/senwv

Opublikowano

Dla tych co nie chcą się męczyć w instalację samemu, tu jest gotowiec:

http://www.sythe.org/threads/pokemon-go-0-31-for-pc-client-play-pokemon-go-in-any-city-sythepoke-v0-8-updated-31-july.2150567/

Sprawdziłem działa bardzo fajnie, niedawno zaktualizowane pod nowszą wersję.

@kapitczew jakby co podepnij na głównej. ;)

nie dziala link :D i jeszcze pytanko nie mial ktos problemu z woda, ze wywalalo na wode ? nic sie nie dalo zrobic

Opublikowano

Siema usuńcie noxa i pobierzcie jeszcze raz z tej strony http://en.bignox.com/pokemongo 

Na nim można grać w aktualna wersję Pokemon GO i poprawiono sterowanie postacią ( teraz widać jak przemieszcza się punkt na GPS i można wybrać jak szybko się poruszać) Wszystko śmiga lepiej niż na poprzedniej wersji ;D A i jak dostaniecie bana to można go łatwo zdjąć kręcąc dwie minuty pokestopem co chwile ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Tak, nox na wersji 3.7.1.0 trybi, jedyne co szwankuje to podbijanie gymów

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...