Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaguya [Dedyk] [Easy/PvP]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję, że maxa wbija się z 2 tygodnie, razem z robieniem całego ekwipunku pod pvp, a nie w 1 dzień, gdzie każdemu się znudzi po 3 dniach.

Tez mam taka nadzieje.

Drogi jest IS?

Jeszcze nie wiadomo :P. 

Grałem na alphie tzn dopiero wtedy expiłem to do 20 lvl expiło się ok. 2h z jednym PD na 1h :)

Na normalnym serwerze ma być podniesiony EXP oraz drop YANG, więc wydaje mi się, że będzie szybciej.

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę prezka skopiowana z zapowiedzi, nawet nie poprawione ustawienie setów/ kostiumów K(po zwróceniu uwagi na to)  :) Może jakiś changelog co zostało z bety poprawione? dmg - hp - exp ten sam czy jakieś poprawki? Dalej 124217462174 różnobonusowych itemów w IS ( w tym klasowy) ? Opłata za mixowanie? :) Jak wszystko "po staremu" to napewno nie zawitam 

Opublikowano

Dlaczego w prezentacji wszystko napisane jest z dużych liter? Wygląda to orkopnie. Jakiś 12 latek to pisał czy co?

d2dp.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że maxa wbija się z 2 tygodnie, razem z robieniem całego ekwipunku pod pvp, a nie w 1 dzień, gdzie każdemu się znudzi po 3 dniach.

Tez mam taka nadzieje.

Drogi jest IS?

Grałem na alphie tzn dopiero wtedy expiłem to do 20 lvl expiło się ok. 2h z jednym PD na 1h :)

Na normalnym serwerze ma być podniesiony EXP oraz drop YANG, więc wydaje mi się, że będzie szybciej.

20lvl w 2h na pd? 

Co to jest hard czy easy pvp?

Mam nadzieje że na starcie juz będzie normalny ten exp... 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Tez mam taka nadzieje.

Drogi jest IS?

20lvl w 2h na pd? 

Co to jest hard czy easy pvp?

Mam nadzieje że na starcie juz będzie normalny ten exp... 

No napisałem Ci jak wczoraj expiłem na tej Alphie. Mówili, że poniosą, więc czekamy :).

Opublikowano

Easy/Pvp z maks poziomem 99, Czy to ma w ogóle jakiś sens? 

Ile zajmie wbicie tego 99 lvl'a?

To je cycu tego nie zrozumiesz. 

Co do serwera to podoba mi się w c**j, ale nic nie dorówna Manessie ;) Wbije i łobocymy co tam ciekawego mamy ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

To je cycu tego nie zrozumiesz. 

Co do serwera to podoba mi się w c**j, ale nic nie dorówna Manessie ;) Wbije i łobocymy co tam ciekawego mamy ;)

jestem tylko sponsorem a teraz k***a muszę z Chorwacji na jebanych wakacjach ogarniać reklamę no k***a to jest jakiś żart :(

Takie piękne widoki a tu k***a przy pc siedzieć.... 

5510214683209551403521.jpeg

8364114683209551403521.jpeg

Opublikowano

Weź sobie pod uwagę jakby to był serwer z max 250 poziomem.

Dajmy na to eq zaczyna się od 5 czy tam 10 lva zamiast 50 itd itd. A czy ma sens to zobaczymy :D

Opublikowano

u kogo będzie reklama? Ja też mogę sobie napisać, że mam 100tyś zł i mamy to na reklamę jak Małysz, a później zero reklamy i nie ma z kim grać. 

W ile wbiję się maxa? Coś słyszałem, że 3 dni? Na serwie typu medium, gdzie max lvl był 140 expiło się 3 dni maxa,a tutaj gdzie jest serw easy/ pvp też tak długo się będzie expiło?

Jak z tymi 6/7? Bedzie aż trzeba tyle kostiumów i fryzur kupować?

Opublikowano

Ciekawe, kilka dni temu ruszyl serwer z czlonkiem administracji o nicku takim jak wasz serwer, przypadek? Mam nadzieje bo tamten serw to byla porazka;d

http://screenshot.sh/oB4xhYO0ngpWY

Wygoogluj sobie co to jest "Kaguya"...

Zbieg okoliczności...

@topic

Może któryś administrator zacznie odpowiadać na pytania ludzi...

Zainteresowanie max...

Opublikowano

Server sztos czekam do 18 :3

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

@Hardkorrek

Kilka pytań...

1. Jak długo działa poszczególna runa ?

2. Co jaki czas respią się smoki ?

3. Jaki jest % na wydropienie skina z poszczególnych bosów ?

4. Czy pety można zdobyć w grze ?

5. Czy wierzchowce można zdobyć w grze ?

6. Czy kostiumy można zdobyć w grze ?

7. Czy fryzury można zdobyć w grze ?

8. Z jakich przedmiotów można zrobić eq do expa ?

9. Skąd zdobyć przedmioty potrzebne do ulepszenia eq do expa ?

10. Z jakich przedmiotów można zrobić eq do pvp ? Skąd zdobyć przepustki na dungeon ? 

11. Jakie bonusy silny przeciwko... działają w expie ?

( Eq perf exp )

Ciekawe, kilka dni temu ruszyl serwer z czlonkiem administracji o nicku takim jak wasz serwer, przypadek? Mam nadzieje bo tamten serw to byla porazka;d

http://screenshot.sh/oB4xhYO0ngpWY

Faktycznie ten serwer to był szajs i porażka w dodatku taki sam typ serwera jak ten...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...