Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaguya [Dedyk] [Easy/PvP]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak paczam paczam i pierwszy server z 99 levelem który mnie zaciekawił wręczy wyebał z butów :D lecz prezentację mogą być mylne zobaczymy co z tego wyniknie w praniu 

Zawitam na starcie ;)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klasowe pety, klasowe stroje, klasowe pasy, klasowe skiny, klasowe kryształy! HAHAHA Powodzenia i to wszystko w IS ludzie jeśli tam wbijecie jesteście kompletnymi cymbałami ojebią was z hajsu i CZEŚĆ.

Opublikowano

Klasowe pety, klasowe stroje, klasowe pasy, klasowe skiny, klasowe kryształy! HAHAHA Powodzenia i to wszystko w IS ludzie jeśli tam wbijecie jesteście kompletnymi cymbałami ojebią was z hajsu i CZEŚĆ.

Piękna prezentacja, gówniana administracja! jak dobrze zauważyłeś tylko pieniążki się liczą, 3 strona, ludzie pytania zadają odpowiedzi brak. Zresztą czy to nie jest coś a'la Ineris? 

Opublikowano

BEDZIE JAKIS KLIENT ALBO COS? BO TO JEST PORAZKA

DilAxvd.png

musisz uruchomić jako administrator zgodnie z komunikatem systemu. 

Opublikowano

@Hardkorrek

Kilka pytań...

1. Jak długo działa poszczególna runa ?

2. Co jaki czas respią się smoki ?

3. Jaki jest % na wydropienie skina z poszczególnych bosów ?

4. Czy pety można zdobyć w grze ?

5. Czy wierzchowce można zdobyć w grze ?

6. Czy kostiumy można zdobyć w grze ?

7. Czy fryzury można zdobyć w grze ?

8. Z jakich przedmiotów można zrobić eq do expa ?

9. Skąd zdobyć przedmioty potrzebne do ulepszenia eq do expa ?

10. Z jakich przedmiotów można zrobić eq do pvp ? Skąd zdobyć przepustki na dungeon ? 

11. Jakie bonusy silny przeciwko... działają w expie ?

( Eq perf exp )

Ciekawe, kilka dni temu ruszyl serwer z czlonkiem administracji o nicku takim jak wasz serwer, przypadek? Mam nadzieje bo tamten serw to byla porazka;d

http://screenshot.sh/oB4xhYO0ngpWY

Faktycznie ten serwer to był szajs i porażka w dodatku taki sam typ serwera jak ten...

....

Opublikowano

Przejrzałem wasz IS, upchnęliście tam wszystko, czy na serwerze Easy jest to potrzebne, pytam się? Zmieńcie w tytule na Medium, bo Easy to będzie dla tych co zostawią tam 200+ Pln. Pierścionki na exp, kryształy, skiny na klasy i cała reszta tego syfu, to przegięcie pały. Ciekawy jestem ile osób tam pogra, jak się zorientują, że bez wydania pieniędzy są niczym i nie mają czego szukać?

Opublikowano

Podliczyłem i za samego isa muszę wydać powyżej 220zł, to nie jest lekka przesada? na Antarisie za tyle miałem prawie full isa...

Opublikowano

@Hardkorrek

Kilka pytań...

1. Jak długo działa poszczególna runa ?

2. Co jaki czas respią się smoki ?

3. Jaki jest % na wydropienie skina z poszczególnych bosów ?

4. Czy pety można zdobyć w grze ?

5. Czy wierzchowce można zdobyć w grze ?

6. Czy kostiumy można zdobyć w grze ?

7. Czy fryzury można zdobyć w grze ?

8. Z jakich przedmiotów można zrobić eq do expa ?

9. Skąd zdobyć przedmioty potrzebne do ulepszenia eq do expa ?

10. Z jakich przedmiotów można zrobić eq do pvp ? Skąd zdobyć przepustki na dungeon ? 

11. Jakie bonusy silny przeciwko... działają w expie ?

( Eq perf exp )

Ciekawe, kilka dni temu ruszyl serwer z czlonkiem administracji o nicku takim jak wasz serwer, przypadek? Mam nadzieje bo tamten serw to byla porazka;d

Faktycznie ten serwer to był szajs i porażka w dodatku taki sam typ serwera jak ten...

....

-_-

Opublikowano

Podliczyłem i za samego isa muszę wydać powyżej 220zł, to nie jest lekka przesada? na Antarisie za tyle miałem prawie full isa...

A na EASY serwerach 20 zł full PVP i połowa PVM.

Żenada to co teraz powstaje, nie mówię tylko o ISach ale całej tej gonitwie w stronę coraz to większej ilości nowych itemów, ulepszaczy zbroi, broni... wincyj, wyncyj ! Runy, pasy, uje muję, dzike kuny. To już nie jest metin.

The past has gone

Opublikowano

DilAxvd.png

Ciekawe jak mam uruchomić jako administrator, jak nie mam administratora?

Opublikowano

DilAxvd.png

Ciekawe jak mam uruchomić jako administrator, jak nie mam administratora?

shift+ ppm i masz ;)

no coment shift + ppm i wtedy u

Opublikowano

A gdzie strój Akatsuki? :v  Ten IS to lekkie przegięcie moim zdaniem.

Opublikowano

1. Jak długo działa poszczególna runa ? Działa na zawsze

2. Co jaki czas respią się smoki ? Co 10 minut

3. Jaki jest % na wydropienie skina z poszczególnych bosów ? Dropi z ich szkatułek, około 5%.

4. Czy pety można zdobyć w grze ? Aktualnie tylko startowy pet, ale będą dodane z aktualizacją.

5. Czy wierzchowce można zdobyć w grze ? Tak

6. Czy kostiumy można zdobyć w grze ? Tak

7. Czy fryzury można zdobyć w grze ? Tak

8. Z jakich przedmiotów można zrobić eq do expa ? Z broni 75, biżuteria dropi z bossów, zbroja ze szkatułek bossów

9. Skąd zdobyć przedmioty potrzebne do ulepszenia eq do expa ? Dungeony i expowiska

10. Z jakich przedmiotów można zrobić eq do pvp ? Skąd zdobyć przepustki na dungeon ? Eq do pvp z biżuteri niebiańskich łez i z bossów na pierwszej mapie, tak samo stalki i bojowe. Przepustki z bossów i z metinów.

11. Jakie bonusy silny przeciwko... działają w expie ? Wszystkie podane w prezentacji

( Eq perf exp )

Z tym serwerem nie mamy nic wspólnego, zbieg okoliczności.

Co do itemshopu to przesady nie ma, kto będzie chciał ten nas wpomoże, poza tym praktycznie wszystkie itemki możecie kupić od innych graczy, a niektóre z przedmiotów z itemshopu zdobyć w grze.

Opublikowano

Kolejny fajny serwer wyrozniajacy sie sposrod innych. Polecam. Na pewno szybko nie padnie, a administracji zalezy, by gracze dobrze ulokowali swoje pieniadze w trosce o lepsze jutro.

.Mareipop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...