Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ludzie z tego działu POWSTAŃCIE

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto tu jeszcze żyje, a kto się zdążył skasować w ostatni rok? Na jakie fora przeszliście? A może jebnęliście już te anime w pizdu? Jak nie to co tam teraz mącicie?

Jak spędzacie wakacje?

Ja żyję, ale już od dawna nie oglądałem anime. Dlaczego? Ponieważ lato to pora wakacyjna, a nie na anime. :D

W sierpniu byłem zarówno w grach jak i nad morzem.

Jak byłem w Tatrach to wszedłem na najwyższy szczyt Polski, czyli Rysy. :)

jest wrzesień

• Odpowiedzi 877
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz dokładnie x3 co napisałeś a sam się dowiesz..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Tylko zważ na to, że amumu ma 32 lata, więc zapewne nie chodzi do szkoły więc wrzesień to nadal dla niego lato. Ogólnie to całe życie pewnie dla niego to lato...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Niby co? To co napisałem jest całkowicie logiczne.

Tylko zważ na to, że armoro-sama ma 32 lata, więc zapewne nie chodzi do szkoły więc wrzesień to nadal dla niego lato. Ogólnie to całe życie pewnie dla niego to lato...

Proponuję nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Pisałem o czasie przeszłym.
Opublikowano

Odcinek 10 shokugeki to jakiś dramat, nie spodziewałem się takiego wyniku  <.< Dzisiaj skończyłem steins gate, świetne anime :) czekam na s;g 0  B)

Opublikowano

947731472949348987022.png

Można to gdzieś przeczytać online?

Obrazek = link do MAL

summon ( @1373230489-U611928.pngselweron );

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Według jednej stronki nikt nie zaczął tego tłumaczyć. 

Opublikowano

Dzisiaj skończyłem steins gate, świetne anime :) czekam na s;g 0  B)

A widziałeś film kinowy Steins:Gate i odcinek 25?

Najpierw odcinek 25 (jest traktowany jak special), a potem film kinowy. To kontynuacje.

Opublikowano

Dzisiaj skończyłem steins gate, świetne anime :) czekam na s;g 0  B)

A widziałeś film kinowy Steins:Gate i odcinek 25?

Najpierw odcinek 25 (jest traktowany jak special), a potem film kinowy. To kontynuacje.

Widziałem special, ale jeszcze muszę dokończyć movie.

Opublikowano (edytowane)

Trochę smutłem, ale już trudno. Dobrze, że miałem pod ręką coś na zastępstwo.

To jest ukryta treść, proszę

Polecam i znikam, a wam ludziska życzę miłego wieczoru!

817741473010390987022.jpeg777301473009953987022.gif

//EDIT

K***a zapomniałem podziękować za info, to ten, dzięki. @Eftar ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Edytowane przez TheMadMan9512

417711489342956987022.png

Opublikowano

Trochę smutłem, ale już trudno. Dobrze, że miałem pod ręką coś na zastępstwo.

To jest ukryta treść, proszę

Polecam i znikam, a wam ludziska życzę miłego wieczoru!

817741473010390987022.jpeg777301473009953987022.gif

//EDIT

K***a zapomniałem podziękować za info, to ten, dzięki. @Eftar ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sweet Guy jest spoko. Chyba nawet Team Black robi. :P

Opublikowano

Sweet Guy jest spoko. Chyba nawet Team Black robi. :P

Chodzi o jakąś polską grupę tłumaczy czy co? Bo jeśli tak, to cieszę się, że czytałem po angielsku.

Pierwszy lepszy przykład z polskiego Sweet Guy'a

64967cc5bbd54223bb69bf213083519c.png

320301473096090987022.gif

W sumie to czułem się jakbym czytał "Deathtopia" na Maneki-Neko, ten sam poziom. XDD

417711489342956987022.png

Opublikowano

Ooo dziś w końcu porządnie, od kwietnia 2014 roku, wznowili tłumaczenie Rakuin no Monshou

http://www.novelupdates.com/series/rakuin-no-monshou/

2 lata temu miałem największe hype z novelek na to, teraz strach wznawiać fabułę, bo pogodziłem się już dawno z tym, że nie będzie tłumaczeń i wszystkie te emocje/pamięć się gdzieś głęboko ukryło

Nie czytałem chyba lepszej novelki pochodzącej z Japonii, i jak na tygodniu dojdzie jeszcze coś chapterów, to można będzie świętować :]

Opublikowano

Jakieś sensowne tłumaczenie na angielski novelki Utsuro no Hako to Zero no Maria to macie? Jak tak to byłbym wdzięczny, gdyby link zostałby mi tutaj podany,

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano (edytowane)

Już ten temat był tu pisany wiele wiele razy,ale nie widzi mi się go tu szukać więc,

generalnie opłaca się oglądnąć Soui Eat`era ?

Było to jako tako jedno z pierwszych anime które zacząłem oglądać i zobaczyłem z 10odc może bo kiedyś myślałem że na te 51odc nie starczy mi życia.,

Więc warto poświęcić czas na te aż 51odc ?

Czuję że jest to w moim klimacie ^.^

Edytowane przez BornVillain

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Już ten temat był tu pisany wiele wiele razy,ale nie widzi mi się go tu szukać więc,

Było to jako tako jedno z pierwszych anime które zacząłem oglądać i zobaczyłem z 10odc może bo kiedyś myślałem że na te 51odc nie starczy mi życia.,

Słaba ekranizacja średniej mangi, więc nie warto. 

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Mangi nie czytałem, ale Soul Eater był bodajże moim 2 anime (no trzecim, bo wpierw FMA, a potem FMA:B, ale to tak gwoli ścisłości) i już wtedy wiedziałem, że:

- Excalibur jest jedną z najbardziej wkurwiających postaci jakie mogę spotkać w jakimkolwiek anime (dopiero KHR! mnie uświadomiło, że jednak Labmo to taka postać)

- c*****a końcówka (jak później się okazało fillerowa)

Tak wiec - nie warto, bo są lepsze pozycje do obejrzenia. 

Opublikowano (edytowane)

Stoje na 34 epie (zaraz przed filerami) od kilku miesięcy, do tej pory było hmm tragicznie, to boje się co będzie w filerach...

PS. @1373230489-U611928.pngPitbull_ mnie to najbardziej wkurwiał Black Star, a nie Excalibur xD

Przejdźmy do poważnych tematów... Niedługo nowy sezon, a tu nie mamy żadnego konkret anime zapowiedzianego... Przejrzałem różne strony, lecz nic kompletnie mnie nie zaciekawiło (np. na malu top1 nadchodzącym anime na kolejny sezon są k***a jakieś sequele, np plz..).

Edytowane przez LordLoginus
Opublikowano

Przejdźmy do poważnych tematów... Niedługo nowy sezon, a tu nie mamy żadnego konkret anime zapowiedzianego... Przejrzałem różne strony, lecz nic kompletnie mnie nie zaciekawiło (np. na malu top1 nadchodzącym anime na kolejny sezon są k***a jakieś sequele, np plz..).

Black Star był również wkurwiający...

Co do obecnego sezonu to co w tym dziwnego, że topce są sequele skoro ludzie mają względem nich jakieś oczekiwania? Chociaż po prawdzie nie powinny się one do topki liczyć...

Ogólnie oprócz 3 sezonu Haikyuu (który to obejrzę dopiero jak bd cały..) to jedyne co wiem, że obejrzę to All Out!! i WWW.Working 

Opublikowano

Mangi nie czytałem, ale Soul Eater był bodajże moim 2 anime (no trzecim, bo wpierw FMA, a potem FMA:B, ale to tak gwoli ścisłości) i już wtedy wiedziałem, że:

- Excalibur jest jedną z najbardziej wkurwiających postaci jakie mogę spotkać w jakimkolwiek anime (dopiero KHR! mnie uświadomiło, że jednak Labmo to taka postać)

Nie przesadzajmy. Najbardziej wkurwiająca postać to ta kobieta z Mirai Nikki.

Opublikowano

Nie przesadzajmy. Najbardziej wkurwiająca postać to ta kobieta z Mirai Nikki.

Że Yuno? xD