Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ludzie z tego działu POWSTAŃCIE

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngselweron

Kurde z ciekawości przejrzałem 1 rozdział tego Love Parametr i mnie zaciekawiło. Biere się za resztę! (i nie dlatego, że jest dużo cycków xD)

To drugie jeszcze lepsze bo o succubach i innych tego typu :D

Kurde... zawiedziony w c**j jestem tym Love Parameter. Odpuściłem sobie przy 36 rozdziale (warto chociaż do tego 50 doczytać?)

Dostał facet te okulary no i napaliłem się jak szczerbaty na suchary, że autor jakoś fajnie podejdzie do tych możliwości jakie ma MC, że te tabelki z cechami będą często się pojawiały i co najważniejsze będą miały jakieś znaczenie, że te odpowiedzi (po przetarciu czerwoną ściereczką) będą jakoś ciekawiej z czasem zrealizowane, a tak to doszedłem do wniosku, że jedynie co to autor wymyślił jakąś tam fabułę, ale stwierdził, że woli iść w hentaja i ma w dupie podstawowy zamysł... niby pojawił się ten bóg co to spierdolił z nieba i go ścigają, ale strasznie c**jowo to wygląda, a ta laska co jej nie może odczytać, bo ma soczewki, które działają jak jego okulary - myślę sobie, może to będzie ta "ostateczna laska", której nago nie zobaczę, aż główny bohater sam jej nie poderwie bez tej "super mocy" - C***A... musiało jej się śnić, że się z kimś rucha - tak więc po tych 36 rozdziałach doszedłem do wniosku, że już nie warto dalej tego czytać... ale i tak najlepszy był żart od tłumaczów, co tej blondynce kutasa dorysowali xD

106071453484304291456.jpeg

• Odpowiedzi 877
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale się wkurwiłem na ten szklany tron...

GDYBY NIE CHAOL TO BY K***A WSZYSCY GRYŹLI JUŻ PIACH, A CEALENA CZY JAK ONA TAM SIĘ NAZYWA, MÓWI ŻE UCIEKA. NOSZ K***A MAĆ... HIPOKRYTKA J****A, KTÓRA OD 10 LAT MA W DUPIE SWÓJ LUD I KRÓLESTWO ORAZ JEST WYRZYNANY W PIEŃ A ONA CHCE TYLKO SPOKOJU DLA SIEBIE.... WYJECHAŁA W BIESZCZADY A GDY JUŻ WRACA Z PAŁER UPEM TO NAGLE O "JESTEM KRÓLOWĄ I URATUJE WAS". KSIĄŻĘCA MOŚĆ TEŻ OBRAŻONA, BO JEGO NAJLEPSZY PRZYJECIEL STARA SIĘ ABY JEGO OJCIEC NIE POWIESIŁ GO ZA FLAKI I NIC MU NIE MÓWI...

spoko jest animu Amaama to Inazuma - trochę przypomina Kofuku Graffiti  ^^

gfgdf

Opublikowano

Kurde... zawiedziony w c**j jestem tym Love Parameter. Odpuściłem sobie przy 36 rozdziale (warto chociaż do tego 50 doczytać?)

Dostał facet te okulary no i napaliłem się jak szczerbaty na suchary, że autor jakoś fajnie podejdzie do tych możliwości jakie ma MC, że te tabelki z cechami będą często się pojawiały i co najważniejsze będą miały jakieś znaczenie, że te odpowiedzi (po przetarciu czerwoną ściereczką) będą jakoś ciekawiej z czasem zrealizowane, a tak to doszedłem do wniosku, że jedynie co to autor wymyślił jakąś tam fabułę, ale stwierdził, że woli iść w hentaja i ma w dupie podstawowy zamysł... niby pojawił się ten bóg co to spierdolił z nieba i go ścigają, ale strasznie c**jowo to wygląda, a ta laska co jej nie może odczytać, bo ma soczewki, które działają jak jego okulary - myślę sobie, może to będzie ta "ostateczna laska", której nago nie zobaczę, aż główny bohater sam jej nie poderwie bez tej "super mocy" - C***A... musiało jej się śnić, że się z kimś rucha - tak więc po tych 36 rozdziałach doszedłem do wniosku, że już nie warto dalej tego czytać... ale i tak najlepszy był żart od tłumaczów, co tej blondynce kutasa dorysowali xD

Przeczytałem obie manhwy po tym jak zobaczyłem post selwerona i w sumie nie żałuję, ale są obleśne i do bólu pozbawione fabuły.

Najgorzej wypadł właśnie Love Parameter ze względu na spie*dolonego mc i to, że z każdą napotkaną laską się nieopamiętanie rucha, a kandydatka na przyszłą żonę i współruchaczkę jest tylko jedna - obviously. No i jakby tego mało to mc ulepszył sobie okulary na +10.. XDD Nie wiem w sumie co więcej powiedzieć, jak kogoś interesuje ~10 chapków typowo hentaiowych, wyciętych z życia pie*dolonego nerda (tak jak w Parametrze) to polecam Furohile Zero.

Co do Lilith's Cord,

Sukkuby, nic nie znaczący seks, super moce, walka na szczytowanie.. like a boss ofc.

Nie wiem, jakoś wydało mi się to głupie, ale i za razem zabawne. Szkoda, że nie było bijatyk jak w dragon ballu, ale wysysanie mocy przez czyjegoś penisa też jest spoko. Daję okejkę!

Tak jeszcze na koniec, ktoś może czytał lub czyta to cudeńko?

To jest ukryta treść, proszę

Niby nic odkrywczego i wybitnego, ale zalatuje lekko Tokio żulem, imo jest pole do popisu.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Ktoś czytał Silver Cross and Draculea i poleca?

Obrazek w spoilerze dla uwagi:

Draculea_v01_001-002.jpeg

próbowałem 2 lata ale jebnąłem, jebie japońskim szitem na kilometr

Opublikowano

Love Parameter to takie trochę gówno. Z początku fajnie, a potem poziom diametralnie spadł. Mogło z tego coś fajnego wyjść, a wyszła jakaś koreańska odmiana hentajowskiej kolorowanki. 

Zawsze jak trafiam na jakąkolwiek manhwę to okazuje się jakimś hentajcem, co te koreańce mają w głowach xD

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Oooo, nowe Mekakucity wychodzi :D

https://myanimelist.net/anime/33852/Mekakucity_Reload

I jakiś special Under the dog :/ Szkoda, że nie pełne animu....

https://myanimelist.net/anime/32467/Under_the_Dog__Anthea-chan

Mekakucity Actors jest warte oglądania?

Pojebane aka dziwne jak większość produkcji z Shaftu. Trochę mi Durarara zaleciało, ale nie ma co się zrażać. Fabuły nie pamiętam... Coś na zasadzie: Jeżeli nie obejrzysz, to nic nie stracisz.

gfgdf

Opublikowano

Pojebane aka dziwne jak większość produkcji z Shaftu. Trochę mi Durarara zaleciało, ale nie ma co się zrażać. Fabuły nie pamiętam... Coś na zasadzie: Jeżeli nie obejrzysz, to nic nie stracisz.

Mi tam przypominało aż za bardzo monogatari (ale ogólnie było niskich lotów), może dlatego skończyłem na jednym odcinku. W sumie to było +/- 2 lata temu więc who cares. Jak dla mnie szkoda czasu.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Mi tam przypominało aż za bardzo monogatari (ale ogólnie było niskich lotów), może dlatego skończyłem na jednym odcinku. W sumie to było +/- 2 lata temu więc who cares. Jak dla mnie szkoda czasu.

Wszystkie produkcje z Shaftu są (stylowo/klimatycznie czy jak to nazwać) podobne, także jeżeli komuś nie przypadł do gustu np. monogatari, pozostałe tytuły również mu się nie spodoba. To strasznie specyficzne studio. 

Jeżeli chodzi o samo Mekakucity. Zgadzam się - można nazwać to stratą czasu, jednakże w jakiś tam sposób dobrze mi się oglądało ;)

gfgdf

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy nikt nie wspomniał jeszcze o tej gierce attack on titan najnowszej sprzed 2-3 dni?

chyba 50 dolców i normalnie jakby się oglądało anime, z*******e xD tylko za mało gore coś

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy nikt nie wspomniał jeszcze o tej gierce attack on titan najnowszej sprzed 2-3 dni?

chyba 50 dolców i normalnie jakby się oglądało anime, z*******e xD tylko za mało gore coś

Ogółem to na torrentach jest też film live action. :P

Opublikowano

K***a czy w Japonii to jest tylko i wyłącznie jeden silnik graficzno-fizyczny i jedna firma, która robi gry na podstawie anime?

Cholera, co za gra nie wyjdzie to jest praktycznie to samo, jedyne zrobione w taki sposób, aby pasowało pod dany tytuł...

Opublikowano

Pobrałem tę grę o tytanach i wysiadłem już na tutorialu xD

Sterowanie na klawiaturze jest absolutnie c*****e i do tego nie można kontrolować myszą kamery. 

Na padzie jakoś można grać, ale że ja od zawsze byłem graczem K+M, to granie na padzie niezbyt mi wychodzi xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

K***a czy w Japonii to jest tylko i wyłącznie jeden silnik graficzno-fizyczny i jedna firma, która robi gry na podstawie anime?

Cholera, co za gra nie wyjdzie to jest praktycznie to samo, jedyne zrobione w taki sposób, aby pasowało pod dany tytuł...

Ta gra tak akurat wyszła, bo to ten sam producent co od Dynasty Warriors i nowego Berserka. Robią gry na konsole więc porty na pcta im trochę słabo wychodzą + korzystają z własnego customowego silnika na którym robią dosłownie wszystko, więc stąd wrażenie że wygląda tak samo.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngLongzhu

Mimo to rozgrywka sprowadza się do tego samego. Zamknięte lokacje, hordy wrogów liczone zazwyczaj w setkach no i zadaniem jest, albo oczyścić lokacje, albo wykonać określone w niej zadania...

Opublikowano (edytowane)

Ostatnio odkryłem clienty mala i muszę wam przyznać że jestem zachwycony. Posiadaczom win10(bo tylko na niego jest ten konkrety) polecam samemu obejrzeć tą aplikacje.

Tak to mniej więcej wygląda:

V7ivzi8.jpg

U góry zwinięty i na dole po rozwijany BNzVW9C.png

@1373230489-U611928.pngPitbull_  Klikając w to oko na dole można zmienić na normalną listę

Program możemy pobrać w sklepie z aplikacjami od microsoftu - https://www.microsoft.com/en-us/store/p/malclient/9nblggh5f3bl

Edytowane przez N7Reny

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Tak spojrzałem i oprócz kilku ficzerów, które sprowadzają się jedynie do prostszego dostępu do kilku opcji program nic innowacyjnego nie oferuje. Poza tym ogromniaste kafelki reprezentujące anime jest najzwyczajniej niewygodne (no chyba, że można z tego zrobić normalną listę jak to jest w przypadku normalnego MaL'a).

Opublikowano

akcja komedia romans, wszystko w jednym, podpinam się pod pytanie, bo takiej kreski jeszcze nie oglądałem, zawsze mnie odpychała, ale jeśli dobre to spróbuje obejrzeć.

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Opublikowano (edytowane)

Kto tu jeszcze żyje, a kto się zdążył skasować w ostatni rok? Na jakie fora przeszliście? A może jebnęliście już te anime w pizdu? Jak nie to co tam teraz mącicie?

Jak spędzacie wakacje?

Ja żyję, ale już od dawna nie oglądałem anime. Dlaczego? Ponieważ lato to pora wakacyjna, a nie na anime. :D

W sierpniu byłem zarówno w górach jak i nad morzem.

Jak byłem w Tatrach to wszedłem na najwyższy szczyt Polski, czyli Rysy. :)

Edytowane przez armoro