Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ludzie z tego działu POWSTAŃCIE

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wolność słowa, to moja własna, prywatna, osobista opinia i nie rozumiem dlaczego na mnie z tego powodu naskakujesz? Gdybym ja na Ciebie naskakiwał za każdą twoją opinię, z którą się nie zgadzam, to bym już dawno miał perma na tym forum. Tak więc odpierdol się, ok?

Skoro dla Ciebie Boku no Pico ma więcej dramatu od Ano Hany to ja nie mam więcej pytań.

Poza tym nie przypominam sobie żebym na Ciebie naskakiwał (przynajmniej nie w powyższym poście), odpisałem w prześmiewczej formie, a że jesteś sztywny jak kłoda to już nie mój problem.

Peace łobuzie, nie zapomnij zmienić pieluchy.  :D

Dobra, dobra, lepiej idź płakać na trzymających napięcie Anohanach pff zabawane, nawet nie wiesz, że na mnie naskoczyłeś.

Edytowane przez LordLoginus
  • Odpowiedzi 877
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@VereX.

Widziałeś obie, że tak cię naszło czy sobie "od tak z dupy" wrzucasz?

A czy musi być okazja, aby dobre przykłady pokazywać?

Lepiej narzucać komuś swoje zdanie przez pół tematu.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@Zaciesz - tak żeś tego Sliver Spoona wychwalał, że z ciekawości przejrzałem. Kurde, pierwszy sezon wciągnąłem jak świeżutki boczek :D

Ja w ogóle całą serię wciągnąłem jak świeży boczek xD

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@BornVillain

Świetnie to wygląda :D Ale nwm, wydaje się jakby lekko poszli w stronę anime (?).IDK

http://imgur.com/gallery/vJ03I - Ogólnie zmiana w wyglądzie postaci

Bardzo fajnie to wygląda,nawet się cieszę że coś z kreską całym kształtem poszło do przodu bo były i odcinki które mnie aż odchęcały,to na imgur`ze to już chyba nawet w maju pokazali,ale gdzie tam 22 dopiero,możemy tego nie dożyć - to też trzeba wziąć pod uwagę ^.^

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Kurde, drugi sezon trochę słabszy od pierwszego... Że też autorka tyle przerw zrobić musiała. Manga nie skończona, a ostatniego sezonu zapewne nie zrobią dopóki nie będą mieli całego materiału. Ujowo...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Kurde, drugi sezon trochę słabszy od pierwszego... Że też autorka tyle przerw zrobić musiała. Manga nie skończona, a ostatniego sezonu zapewne nie zrobią dopóki nie będą mieli całego materiału. Ujowo...

Mam nadzieje, że kiedyś powstanie :)

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Kuroko no Basket dorównuje poziomem Haikyuu czy jest nawet lepsze ?

Chodzi mi najbardziej czy czuć jakieś emocje podczas oglądania.

Opublikowano

Jak dla mnie oba anime są podobne, jednak, jeśli chodzi o emocje to

Kuroko>Haikyuu

Opublikowano (edytowane)

Z racji, że siatkówka jest sportem, gdzie nie masz praktycznie bezpośredniego kontaktu z przeciwnikiem, a w koszykówce jest wręcz odwrotnie to śmiało mogę się z Brandem zgodzić, że w Kuroko emocje są większe, a i postacie są trochę dojrzalsze od tych z Haikyuu... 

Edytowane przez Pitbull_

Opublikowano

@indywidualistaA @LordLoginus

Obejrzałem z ciekawości pierwszy odcinek Yuri on Ice - powiem tak, animacja poprawna, opening nawet chwytliwy, fabularnie też ciekawie się zapowiada... ale niestety typowo pod kobiety pozycja, bo yaoi zalatuje jak skurwesyn...

Pytanie - to jest ukryte yaoi, czy tylko zalatuje?

Opublikowano (edytowane)

Zależy czy bardziej lubisz siatkówkę czy koszykówkę.

Dla mnie oba anime warte obejrzenia.

Haikyuu bardziej stawia na pokazanie treningów/relacji między zawodnikami, coś w stylu Baby Steps.

Kuroko no Basket posiada typowe "uzdolnione dzieciuchy" co miażdżą wszystko i wszystkich, treningów tam prawie nie ma. To samo relacje między zawodnikami, są takie jakie były na początku.

Podsumowując, polecam obejrzeć obie serie.

@LordLoginus

Sportowe anime gdzie goście są głównymi bohaterami od Madhouse, czyli znów ten sam motyw od Madhouse.

Jak chcesz wiedziec jaki to klimat to obejrzyj np. ostatnie Prince of Stride: Alternative.

Edytowane przez VereX.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano (edytowane)

@indywidualistaA @LordLoginus

Obejrzałem z ciekawości pierwszy odcinek Yuri on Ice - powiem tak, animacja poprawna, opening nawet chwytliwy, fabularnie też ciekawie się zapowiada... ale niestety typowo pod kobiety pozycja, bo yaoi zalatuje jak skurwesyn...

Pytanie - to jest ukryte yaoi, czy tylko zalatuje?

Sam zdecyduj xD

https://scr.hu/M0oqwd

https://scr.hu/D3z707

@VereX. - Z jednej strony liczyłbym, że wyciągnęli wnioski i nie pchaliby się w identyczny "problem", albo chociaż poprawili by w Yurim to co nie banglało w Prince of Stride z drugiej strony to Madhouse i kilka gorszych produkcji jakoś im nie zaszkodzi... 

Edytowane przez Pitbull_

Opublikowano

Jak tam wrażenia po rozpoczęciu nowego sezonu? Znośnie? Imo nadal odmóżdżacze, ale z kilka tytułów daje radę. Głownie to chyba kontynuacje.

Btw. ma ktoś namiar na Tiger Mask granego przez Polonie 1 w ubiegłym wieku? W TV była tragiczna jakoś, więc nie będę wybrzydzał.