Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sciagasz patcha i wklejasz SAMEGO PATCHA bez lunchera i SRO_ClIENT patchujesz i odpalasz normalnie tak jak w starszych wersjach

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

A może ktoś dać media do patcha 1.678. Bo ja mam taki sam problem jak z poprzednim patchem.Gdy wybieram Water w launcher'ze

wyskakuje mi jakiś pusty błąd. :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam pytanko czy na tym całym zszc są lagi czy nie? (nie chciałem robić new tematu dla takiego pytania ^^)??

Z tego co wyczytałem to niema, ale nie zaszkodzi Ci jak wbijesz sobie i sprawdzisz.

Opublikowano

u mnie po kliknieciu Start Game wyskakuje taki blad: divisioninfo.txt open fail a po kliknieciu ok wyskakuje szereg innych bledow co z tym zrobic??

Opublikowano

Proszę o wstawienie gotowego media bo nikt nie może tego zrobić a jak ktoś wstawi media będzie działać i nie będzie więcej marudzenia :)

Opublikowano

u mnie po kliknieciu Start Game wyskakuje taki blad: divisioninfo.txt open fail a po kliknieciu ok wyskakuje szereg innych bledow co z tym zrobic??

Mam dokładnie to samo, dzień wcześniej jeszcze mi działał bot a tera nic nie idzie.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

A ustawiłeś w bocie, by podnosił Soxy?

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

sciagasz patcha i wklejasz SAMEGO PATCHA bez lunchera i SRO_ClIENT patchujesz i odpalasz normalnie tak jak w starszych wersjach

heh heh no i nie działa w żaden sposob wysypuje chiński bład:

nowyobrazmapybitowej2m.th.png

Opublikowano

Miałem bład gdy odpalałem loadera. Znalazłem bład w tym temacie i zainstalowałem netframework 3.5 tak jak ludzie kazali. ale dalej mam to samo ;// ;///

Opublikowano

heh heh no i nie działa w żaden sposob wysypuje chiński bład:

nowyobrazmapybitowej2m.th.png

Miałem tak jak próbowalem kozystac z nowych silkroad/sro_client.exe... jak odpalam bota ze starych silkroad/sro_client.exe to wszystko pieknie dziala

Opublikowano

Czy moze ktos mi powiedziec jak uruchomic db-bot co sciagnac, wszystkie kroki po koleji poniewaz jeszcze nigdy go nie uzywalem, a juz weszla wersja 1.678. Najlepiej jakby ktos zrobil tutorial bo duzo pytan pada. Dobrze by bylo zeby ktos napisal co robic na przyszlosc np. jak juz mam dobrze wszystko na 1.678 to jak wejdzie dalszy patch co dalej robic czego nie ruszac itp.

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Ale o to chodzi ze nie rozumiem tego co piszecie... tzn. z patcha v1.678 bierzesz patcha bez sro.exe i sro_clienta. To skad ja mam go pobrac bo jak pobieram ze strony podanej przez ZSZC tam w cliencie tam jest tylko patch nie ma plikow sro.exe i sro_client. Moze ja cos zle zrozumialem. Jak pobiore te pliki ktore sa podane w [Tut] Db-bot 1.677 i zrobie wszystko zgodnie z turtorialem i potem tylko spatchuje na 1.678 to bedzie dobrze, czy nie. Jesli nie to prosilbym o wytlumaczenie tego bo jakos tego nie rozumiem. Gram tu od niedawna i nie mam zielonego pojecia jak zrobic zeby dzialalo, dlatego proslibym o wytlumaczenie tego, bo napewno ktos inny tez skorzysta.

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Sciagasz to co jest w 1 poscie,szukasz patcha v 1.168.rar w pliku jest patcher sro_client sro.exe.wypakowujesz to i wrucasz patchera do folderu z botem[i silkiem] nie podmieniajac sro.exe i _client

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sciagasz to co jest w 1 poscie,szukasz patcha v 1.168.rar w pliku jest patcher sro_client sro.exe.wypakowujesz to i wrucasz patchera do folderu z botem[i silkiem] nie podmieniajac sro.exe i _client

człowieku :) tłumasz mi jeszcze :) wyraźnie pisałem że tak robilem i dalej wysypuje mi błąd co wczesniej.... reintsall patche wszystko wszystko. W różnych kolejnosciach na róźne sposoby probujac z czystym media i z pk2 edytorem... i dalej pluje mi błedem

Opublikowano

Wiec sciagne to co jest w 1 poscie zrobie dokladnie tak jak mowisz ale mam zrobic tak ze zainstalowac silka od nowa zrobic patch 1.677 i patchu 1.678 nie robic tylko wkleic czy spatchowac silka patchem 1.678 i wczesniejszymi? Dodam ze nie mam sciagnietego bota, wiec jesli ktos moglby niech poda link do tematu w ktorym jest link do sciagniecia bota i wszystkich aplikacji z nim zwiazanych bez ktorego bot nie moze chodzic, ale nadal prosilbym o wytlumaczenie tego co napisalem na poczatku tego postu.

SwSRO Pwned ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...