Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wbić do gry uruchamiając grę przez bota? Jeśli wcześniej użyję tego niemieckiego patchera to mi postaci nie czyta, jeśli odpale po prostu na tym media.pk2 z tego tematu to po 3-4 próbach dostaję DC. Chciałbym pograć częściej a nie czekąć do 1-2 żeby wbić -.-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

spoko super rada :P ale umiem czytać i przeczytałem pierwszy post probowałem zarowno PK2 edytorem jak i wklejałem media. Przy pk2 edytorze całkiem do dupy bo jeden z tych plikow do podmiany nie działa. A przy zamienionym media wyskakuje to co pokazałem powyzej. Jakies inne pomysły? wszystko robie według instrukcji.

Czy te ip podane w 1 poscie sa dalej aktualne? Bo przy uzywaniu mBota na csro tego typu błedy bot wysypywał gdy serwer był check/offline. Co mozna z tym zrobic?

Opublikowano

Szczypek też mam ten problem. Pobrałem media.pk2 gotowe i taki błąd. Zaraz spróbuję sam spatchować oryginalne media.pk2.

przyczyna nie leży w media przyczyna lezy w połaczeniu bota z serwerem silka. Tak jak pisałem, to wyskakuje gdy serwer jest off normalnie. Czy komus wogole aktualnie ten bot działa poprawnie?

Opublikowano

Włączam normalnie bota idę na spota on expi , kończą mu się potiony to używa Return Scrolla lecz gdy pojawi się w Hotanie to czasem podchodzi tylko koło Storage i potem stoi lub tylko stoi.

872saber.png
Opublikowano

Pomoże mi ktoś?..

Próbowałem już wszystkiego, nie da się zalogować do gry przez bota :/ Ten procces patcher nie działa..

You do it wrong...spróbuj tak : odpal silka jak juz bedziesz mial tabelke do wpisania passów wcisnij ALT + TAB odpal Proces patchera wybierz tą 1 opcje z lewej , jak ci sie wczytają takie cyferki to kliknij na nie następnie kliknij na Patch i masz

Staram się pisać poprawnie po Polsku
Opublikowano

Włączam normalnie bota idę na spota on expi , kończą mu się potiony to używa Return Scrolla lecz gdy pojawi się w Hotanie to czasem podchodzi tylko koło Storage i potem stoi lub tylko stoi.

ten bot nie jest najlepszy do tego typu rzeczy najlepiej obkup sie potami i zaznacz zeby je zbierał podczas expienia do nocka bedzie udana :>

Staram się pisać poprawnie po Polsku
Opublikowano

gdy naciskam start game wyskakuje mi "can't create file transfer manager! Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now ... try a few minutes later" prosze o pomoc :/

Uczeń
Opublikowano

gdy naciskam start game wyskakuje mi "can't create file transfer manager! Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now ... try a few minutes later" prosze o pomoc :/

Musisz spathowac jeszcze raz media.pk2

zainstaluj patha 1.676 to powinno pomoc.

Opublikowano

Mam problem. Bot działał 1 dzień. Później jak się loguje i już się zaloguje wejdę na postać. Chcę ustawić i skile i dupa bot wgl nie czyta ani skili ani botów ani niczego tak jakbym był nie zalogowany. GG wyłączone przeglądraka też.. Nie wiem jak to naprawić -.-' Bot se tak po prostu przestał działać. Robiłem reinstal silka. Patchowałem go jeszcze raz. Jeszcze raz modyfikowałem media.pk2 i dalej dupa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

BŁAGAM POMÓŻCIE mam taki problem w bocie naciskam start game wyskakuje mi error i jakimis literkami i gra sie nie włącza ..... :/ co zrobic :( ?

Opublikowano

Wiecie może co się dzieje ,bo jak włączam silka ,loguję się to jak niby wchodzi na postać (jest czarny obraz) ale nagle się wyłącza...;(

Proszę o pilą pomoc.

Chcę jeszcze dzisiaj bocić ;D

Z góry dzięki pzdr!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po:

1.Nie rób podwójnych postów, jak ktoś ma odpowiedzieć.

2.Wrzucaj zdjęcia na

iv.pl

, bo ja na przykład nie mam zamiaru tego ściągać...

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd :( Pomoże ktoś? Oto zdjęcie:

28158808179489541506_thumb.jpg

Wszystko było robione jak na page 1. W SRO-DB Bot - ZSZC Loader pisało Ok!, w 2 progsie adres IP zostało sprawdzane na 3 razy i dobrze wpisałem. Jakieś pomysły??

PROBLEM ROZWIĄZANY PONOWNE ŚCIĄGNIĘCIE I ZAMIENIENIE MEDIA.PK2 pomogło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...