Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Azrael jest zbyt ciężki to na pewno. Za dużo HP. Serwer wydaje się fajny, szybki exp

Zbyt cięzki? Tutaj każdy boss pada na pare hitów, zrób full eq na bossy etc to dasz rade :v

Opublikowano

mWwt8Xp.png

FmFYZPB.png

Serdecznie zapraszamy na pierwszą wojnę królestw na serwerze Almadia.pl !

0m9QRuW.png

W każdym M1 na kilka minut przed startem wojny pojawią się npc.

ghBYoL2.jpg

Po kliknięciu w niego pojawi nam się informacja o wojnie królestw jeśli ta jest włączona.

Wybieramy później czy chcemy się teleportować na wojnę królestw.

Wojna kończy się po wbiciu przez dane królestwo określonej liczby zabójstw !

Wstęp na wojnę  level >= 200

Nagroda - raty 100% dla królestwa !

CF9RyUJ.png

Opublikowano

Ja nie ogarniam troche serwera xD w sensie za duzo chyba wszystkiego dla mnie xD

Co tu robic? expic do maxa i dopiero eq czy co robic? xD bo nie czaje

ale serwer chyba jest dobry

Opublikowano

Warto zaczynać? SS'y w prezentacji tak są ch.... zrobione, że nie da się tego czytać :/ 

Trzeba ciągle dropić? Dużo jest ulepszaczy? 

Zaczynać myślę, że warto ludzi jest dość sporo ~600, na licznik nie patrz kłamie troche, trzeba spooooro dropić w porównaniu do szybkości wbijania lvl to jest masakra.. eq robisz tydzień jak ruszysz dupe troche, a lvl max wbijasz w około 4h

Opublikowano

Warto zaczynać? SS'y w prezentacji tak są ch.... zrobione, że nie da się tego czytać :/ 

Trzeba trochę podropić jest jakoś 7 dungeonów bossy są na mapach, kompedium wiedzy o serwerze: http://forum.almadia.pl/index.php?/topic/829-wademekum-wiedzy-o-serwerze-almadiapl/ , Czy warto no nie mnie to oceniać, musisz sam wejsć i się przekonać i powiedzieć.

Zaczynać myślę, że warto ludzi jest dość sporo ~600, na licznik nie patrz kłamie troche, trzeba spooooro dropić w porównaniu do szybkości wbijania lvl to jest masakra.. eq robisz tydzień jak ruszysz dupe troche, a lvl max wbijasz w około 4h

~600 to jest na samym ch1 zresztą dowody dawałem wyżej.

Opublikowano

Trzeba trochę podropić jest jakoś 7 dungeonów bossy są na mapach, kompedium wiedzy o serwerze: http://forum.almadia.pl/index.php?/topic/829-wademekum-wiedzy-o-serwerze-almadiapl/ , Czy warto no nie mnie to oceniać, musisz sam wejsć i się przekonać i powiedzieć.

na 100% nie ma tutaj 1200 graczy to jest nie możliwe, a na dowodach było ze na ch1 187 osob a na reszcie jakies marne liczby, a nie sądze, że na dungeonach, expowiskach jest 1000 osób..

Opublikowano

na 100% nie ma tutaj 1200 graczy to jest nie możliwe, a na dowodach było ze na ch1 187 osob a na reszcie jakies marne liczby, a nie sądze, że na dungeonach, expowiskach jest 1000 osób..

http://screenshot.sh/owpmgtDSSUdqa

Jeśli będzie potrzeba zrobie ss teraz z gry jak wejdę, i myslę, że raczej ludzie sa na dungeonach po prostu i dropią.

Opublikowano

http://screenshot.sh/owpmgtDSSUdqa

Jeśli będzie potrzeba zrobie ss teraz z gry jak wejdę, i myslę, że raczej ludzie sa na dungeonach po prostu i dropią.

Niby dropią itd.. ale jak na moje nie ma tylu :P ale serwer polecam dużo eventów 

Opublikowano

Da się na wyższym lvl zmienić np. z wp na bm, czy od razu zaczynać grać bm najlepiej?

Bez problemu jest możliwość i na wyższym poziomie zmiany profesji.

Opublikowano

musi być podkręcany licznik, dziadostwo.

Pomyśl chwilę, zastanów się dostajesz dowody w temacie nie raz, nie dwa, ale więcej są odparte zarzuty, a Ty dalej pomimo tego, śmiesz wysuwać tezę taką, a nie inną i dlaczego powiedziałem abyś się zastanowił ? Powiedz mi szczerze jak to świadczy o Tobie ? Obłęd ? Fanatyzm poglądu ? Niereformowalność ? Nieprzyjmowanie do siebie racjonalnej argumentacji tylko traktowanie swego zdania ponad inne jako jedyne słuszne ? Czy może zwyczajna chęć atencji i wywołania burzy. Takiej krytyki nie błąd to nie jest nawet krytyka, taki ciemnogród to aż wstyd eksponować publicznie na forum. Nie mniej jednak pozdrawiam istnieje tez opcja, że nie czytasz postów w temacie w końcu dość sporawo ich jest jeśli tak jest to nie traktuj zbyt mocno tego co napisałem jeśli jednak jest inaczej weź sobie to do serca. Nie jest to atak lecz konstruktywna właśnie krytyka zachowania wyrażanego jakie widzę.

PS.

Jeśli zarzuca się komuś coś lub decyduje na pomówienie to trzeba przedstawić dowody, a nie tak bo tak. My dawaliśmy broniące naszego stanowiska kilka razy. Tego wymaga kultura tak uważam. Szanujmy się, a nie traktujmy jak śmiecie.

Opublikowano

musi być podkręcany licznik, dziadostwo.

Pomyśl chwilę, zastanów się dostajesz dowody w temacie nie raz, nie dwa, ale więcej są odparte zarzuty, a Ty dalej pomimo tego, śmiesz wysuwać tezę taką, a nie inną i dlaczego powiedziałem abyś się zastanowił ? Powiedz mi szczerze jak to świadczy o Tobie ? Obłęd ? Fanatyzm poglądu ? Niereformowalność ? Nieprzyjmowanie do siebie racjonalnej argumentacji tylko traktowanie swego zdania ponad inne jako jedyne słuszne ? Czy może zwyczajna chęć atencji i wywołania burzy. Takiej krytyki nie błąd to nie jest nawet krytyka, taki ciemnogród to aż wstyd eksponować publicznie na forum. Nie mniej jednak pozdrawiam istnieje tez opcja, że nie czytasz postów w temacie w końcu dość sporawo ich jest jeśli tak jest to nie traktuj zbyt mocno tego co napisałem jeśli jednak jest inaczej weź sobie to do serca. Nie jest to atak lecz konstruktywna właśnie krytyka zachowania wyrażanego jakie widzę.

PS.

Jeśli zarzuca się komuś coś lub decyduje na pomówienie to trzeba przedstawić dowody, a nie tak bo tak. My dawaliśmy broniące naszego stanowiska kilka razy. Tego wymaga kultura tak uważam. Szanujmy się, a nie traktujmy jak śmiecie.

Przed znakiem zapytania nie robi się spacji :)

Pisz dalej swoje wywody...

Pozdrawiam mądry człowieku!

Opublikowano

Wybacz nie wiedziałem, a to kwestia najzwyczajniejszego przyzwyczajenia. Tu nie chodzi o pisanie wywodów dla samego pisania, to ma bardziej role oświeceniową.

@topic

Na forum naszego serwera pod adresem: http://forum.almadia.pl/index.php?/topic/994-aktualizacja-v2/#entry8550 pojawił się temat dotyczący przyszłej aktualizacji na serwerze możecie w nim wyrazić własne zdanie odnośnie tego co byście chcieli w niej zobaczyć ! Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Na serwerze dzieje się ostatnio coś dziwnego więc liczę na szczerą wypowiedź, któregoś z administratorów. Ostatnimi czasy na serwerze pojawiła się plotka, że pewne osoby mają "itemki" od administracji. Chodzi mi o item zwany kataną. Administrator pisał, że na serwerze nie ma czegoś takiego, tymczasem na czacie parę sekund później ktoś pokazał owy item z ewidentnymi bonusami z "NAVI". Druga rzecz. Chodzi mi teraz o jedną gildię, której nazwy nie będę wymieniał. Dodam tylko, że większość osób z tej gildii biega bez żadnej zbroi a ABS i DMG mają nawet na lepszym poziomie niż reszta graczy (powiecie, że może są lepsi ode mnie, ale gdyby rzeczywiście biegali bez zbroi naprawdę byłoby to widać w DMG i liczbie HP.

Opublikowano

Witam. Na serwerze dzieje się ostatnio coś dziwnego więc liczę na szczerą wypowiedź, któregoś z administratorów. Ostatnimi czasy na serwerze pojawiła się plotka, że pewne osoby mają "itemki" od administracji. Chodzi mi o item zwany kataną. Administrator pisał, że na serwerze nie ma czegoś takiego, tymczasem na czacie parę sekund później ktoś pokazał owy item z ewidentnymi bonusami z "NAVI". Druga rzecz. Chodzi mi teraz o jedną gildię, której nazwy nie będę wymieniał. Dodam tylko, że większość osób z tej gildii biega bez żadnej zbroi a ABS i DMG mają nawet na lepszym poziomie niż reszta graczy (powiecie, że może są lepsi ode mnie, ale gdyby rzeczywiście biegali bez zbroi naprawdę byłoby to widać w DMG i liczbie HP.

Cheat engine edycja wizualna przedmiotu, zresztą w tytule banów było wyraźnie napisane Cheat engine bądź wizualna edycja przedmiotu. Zostało to już zablokowane. Co do gildii to prosiłbym o temat na forum naszym serwerowym bądź pw także tam ewentualnie kogoś z administracji dorwać na ts3, bo pierwsze o tym słyszę osobiście.

Opublikowano

Cheat engine edycja wizualna przedmiotu, zresztą w tytule banów było wyraźnie napisane Cheat engine bądź wizualna edycja przedmiotu. Zostało to już zablokowane. Co do gildii to prosiłbym o temat na forum naszym serwerowym bądź pw także tam ewentualnie kogoś z administracji dorwać na ts3, bo pierwsze o tym słyszę osobiście.

To może niech ktoś czasem siedzi na tym TS'ie, bo czekam na kogokolwiek już ponad 2 godziny.

Opublikowano

Cała sprawa została wyjaśniona. Osoby, które używały bugów został zbanowane, więc cała akcja na+ i szybka reakcja administracji również na+. Mam tylko nadzieje, że nikt z Teamu nie odbanuje winnych osób.

@@ Taki chu*! Pozwolili mu założyć nową postać pod tym samym nickiem, przełożyli mu EQ i w dodatku z tego co widzę na stronie nie musiał nawet wbijać poziomu. Mogliście mu dać jeszcze buziaka i dać 10k SM. DNO I PÓŁ METRA MUŁU. Jeśli ten skrzat dalej będzie biegał po M1 kończę grę. Lawrence daliście dupy po całości...

Opublikowano

Całkiem fajnie się gra, levele wbijają bardzo szybko. 

Graczy też jest dużo. Jedynym minusem to chyba niski drop yangów (w sensie niskie ilości).

Polecam każdemu kto nie lubi spędzać 5h na wbiciu 3 lvli na hardach.

Znalazłem (pewnie 200 innych osób to zgłosiło no ale) mały bug ale to nic takiego co wpływa na grę;

http://prntscr.com/bmgqvg

Opublikowano

ilosc yang w niczym nie przeszkadza, malo yang, nizsze ceny

@Edit

AKTUALIZACJA(Update) V2

Nie spoczywamy na laurach i rozwijamy serwer zgodnie z waszym głosem drodzy gracze zapraszamy do udzielania się w temacie na naszym forum dotyczącym tego co byście chcieli zobaczyć w nadchodzącej wielkiej (większej niż poprzedniej) aktualizacji ! Serdecznie zapraszamy - http://forum.almadia.pl/index.php?/topic/994-aktualizacja-v2/ . Za kilka dni możecie liczyć na wstępną prezentację aktualizacji, gdy zbierzemy tylko odpowiednią ilość opinii na jej temat.

Opublikowano

Na serwerze zostały aktywowane raty 50% oraz drop Biletów na loterię możliwych do wymiany u Mistrza Trenera.

Czas zakończenia powyższych: Niedziela 00:00

bWQNixP.png

xyhCP1D.png

Zae5apv.png2YCxPOC.pngGto1X1R.png

uxk7Z1c.png

kJhOxuj.png

ZfPcWIh.png

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ponadto już wkrótce więcej informacji o Aktualizacji v2!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...