Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na tym serwerze i sam go z początku chwaliłem, do czasu aż ... pojawiły się kombinacje alpejskie. Niestety na serwerze są równi i równiejsi, zresztą jaka to nowość na serwerach Metina w tych czasach :) dzisiaj przelała się czara goryczy, zapowiadany update, balans, cuda wianki ale ... dla nie wtajemniczonych nic nowego, bo i tak nic nie zrobią choćby an głowie stawali. Nie od dziś wiadomo że niejaka gildia "Satum" ma kontakty z administracją, a dokładniej 2-ch członków administracji grywało sobie w tej gildii na prywatnych kontach, dzisiaj update wchodzę sobie do gry żeby sprawdzić wiarygodność i masz ci los, trafiam na gościa ze wspomnianej gildii, dokładnie archera co ma mnie na skila przy full abs i max eq - toż to Heroes! zadowolony i opromieniony moimi wcześniejszymi stwierdzeniami lecę z nowiną na forum by opisać sytuauację na Shout Box'ie, ale niestety w tej samej chwili zabrano mi dostęp pisania, a uprzedzam że przed kilkoma minutami mogłem swobodnie pisać :) no nic uparty i zawzięty napisałem 2 posty w temacie dotyczącym balastu, dziwnym trafem zostały usunięte, reszta została - a to Ci nowina :)

Ps. słuchaj mnie Ryuji a'la Lawrence, o waszych zagrywkach wiem tyle, że puszczę was serwer na same dno i już nie wstaniecie, chcieliście mi zamknąć buźkę, to uważajcie bym ja waszych nie zamknął na amen! mam na was tyle papierów że szkoda by było taki projekt spuścić z wodą w kiblu, a tego byście nie chcieli prawda? i ostanie pytanie: jak nie wiesz z kim tańczysz, to sprawdź chociaż czy potrafi prowadzić :D

edit: konto na forum zablokowane, powód?

nie trzeba było długo czekać na reakcję, co potwierdza że mają wiele za uszami i boja się by ie wyszło na jaw - wyjdzie na jaw misie bagienne, spokojnie krok po kroczku i sami wpełzniecie na ruchome piaski :)

To pewnie mnie wczoraj spotkałeś w Jinno chwile po nocnej przerwie technicznej. A z racji tego, że z ognistej i powtarzalnego dostawałeś chyba po 800k i w dodatku w swoim królestwie, gdzie ja mam 10% niższy dmg, bo jestem z Shinsoo, to śmiem stwierdzić, że nie masz zielonego pojęcia na temat full eq oraz full odpału na max lvlu. Aktualnie Twoją postać można porównać do kukły treningowej z m1. Lecz nie zostawię cię na pastwę losu i na przyszłość mam dla ciebie kilka drobnych rad, a mianowicie: zrób full eq niebios, włóż do niego przetopy, zrób wszystkie misje, wybonuj perfekt bony 6/7 w eq i załatw sobie dopalacze do pvp typu klasowe butelki czy runy i dopiero wtedy wychodź z koła w swoim królestwie, bo w przeciwnym razie kolejne takie odważne lecz grubo nieprzemyślane próby jego opuszczenia będą się zawsze kończyć dla ciebie śmiercią tragiczną.. :(

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na tym serwerze i sam go z początku chwaliłem, do czasu aż ... pojawiły się kombinacje alpejskie. Niestety na serwerze są równi i równiejsi, zresztą jaka to nowość na serwerach Metina w tych czasach :) dzisiaj przelała się czara goryczy, zapowiadany update, balans, cuda wianki ale ... dla nie wtajemniczonych nic nowego, bo i tak nic nie zrobią choćby an głowie stawali. Nie od dziś wiadomo że niejaka gildia "Satum" ma kontakty z administracją, a dokładniej 2-ch członków administracji grywało sobie w tej gildii na prywatnych kontach, dzisiaj update wchodzę sobie do gry żeby sprawdzić wiarygodność i masz ci los, trafiam na gościa ze wspomnianej gildii, dokładnie archera co ma mnie na skila przy full abs i max eq - toż to Heroes! zadowolony i opromieniony moimi wcześniejszymi stwierdzeniami lecę z nowiną na forum by opisać sytuauację na Shout Box'ie, ale niestety w tej samej chwili zabrano mi dostęp pisania, a uprzedzam że przed kilkoma minutami mogłem swobodnie pisać :) no nic uparty i zawzięty napisałem 2 posty w temacie dotyczącym balastu, dziwnym trafem zostały usunięte, reszta została - a to Ci nowina :)

Ps. słuchaj mnie Ryuji a'la Lawrence, o waszych zagrywkach wiem tyle, że puszczę was serwer na same dno i już nie wstaniecie, chcieliście mi zamknąć buźkę, to uważajcie bym ja waszych nie zamknął na amen! mam na was tyle papierów że szkoda by było taki projekt spuścić z wodą w kiblu, a tego byście nie chcieli prawda? i ostanie pytanie: jak nie wiesz z kim tańczysz, to sprawdź chociaż czy potrafi prowadzić :D

edit: konto na forum zablokowane, powód?

nie trzeba było długo czekać na reakcję, co potwierdza że mają wiele za uszami i boja się by ie wyszło na jaw - wyjdzie na jaw misie bagienne, spokojnie krok po kroczku i sami wpełzniecie na ruchome piaski :)

To pewnie mnie wczoraj spotkałeś w Jinno chwile po nocnej przerwie technicznej. A z racji tego, że z ognistej i powtarzalnego dostawałeś chyba po 800k i w dodatku w swoim królestwie, gdzie ja mam 10% niższy dmg, bo jestem z Shinsoo, to śmiem stwierdzić, że nie masz zielonego pojęcia na temat full eq oraz full odpału na max lvlu. Aktualnie Twoją postać można porównać do kukły treningowej z m1. Lecz nie zostawię cię na pastwę losu i na przyszłość mam dla ciebie kilka drobnych rad, a mianowicie: zrób full eq niebios, włóż do niego przetopy, zrób wszystkie misje, wybonuj perfekt bony 6/7 w eq i załatw sobie dopalacze do pvp typu klasowe butelki czy runy i dopiero wtedy wychodź z koła w swoim królestwie, bo w przeciwnym razie kolejne takie odważne lecz grubo nieprzemyślane próby jego opuszczenia będą się zawsze kończyć dla ciebie śmiercią tragiczną.. :(

Skoro taki z kolegi cwaniak zapraszam do gry, celem obejrzenia mojego eq! Zanim zaczniesz się bawić w przepowiednie, schowaj swoją czarodziejską kulę, bo prawdy Ci ona nie mówi. Zainteresowany? czy jak zwykle na laniu wody się skończy? nie mniej jak stchórzysz, mogę tutaj wrzucić owe odzienie "kukły", nie ma żadnego problemu :) dla Twojej informacji, misje, biolog, full eq, roski, butelki, mikstury, odznaki, kostium, pet wszystko mam. bawisz się we wróża, a nic nie wiesz - dlatego chciałbym Ciebie oświecić. A co do waszej gildii, to co napisałem, to co ludzie pisali na wojnach i po wojnach, to sam wiesz że czyście nie jesteście ale wszystko w swoim czasie :)

Opublikowano

Ciekawe czy za wulgarne słownictwo też banują :) czy tylko za nic i za twierdzenie (po swojej mysli) ze ktos z kims współpracuje hahahahahahah bez dowodów.

Zapomniałem dodać że mam WGLĄD na shoutbox CAŁY CZAS bez konta :* dawno miałem te ss'y wstawić ale zapomniałem :) i czekałem aż post się jakiś pojawi by nie robić spamu.

09493616587461573876.jpeg

89505442471880738760.jpeg

Proszę przeczytać moje 3 posty z tej strony :) zapoznajcie się z tym wszystkim :P

lawrence czemu usunales wtedy wpis do twojego posta w dziale ,Zlote nookbi' w ktorym dodalem tez ze damon zglosil gracza w zamian za UB? Przekupstwo xD

napisalem to i bałeś się prawdy którą by przeczytali na SHOUTBOXIE?

Jesteś w stanie dać mi UB i pokazać co ukrywacie po rozmowie na shoutboxie PUBLICZNIE?

Ten film od NoRespect i te ss'y które wstawiłem dają dużo do myślenia czyż nie ? ^^

wspomne  o tym

01175951058704427449.jpg

FILM:

widzę nie doczekamy się odpowiedzi a wszyscy z niewyobrażalną niecierpliwością czekają ^^

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

NIe polecam serwera. Wczoraj dostałem perma na forum ZA NIC juz pisze dlaczego. 

Pierwsza sprawa:

Tam jest taki typ o nicku Dj_Damon jakos tak ^^ Lawrence daje sie przekupić użytkownikom których widocznie lubi :) Damon kapnął gościa aby dostać UB na konto. W takim razei lawrence go odbanowal a zabnowal goscia ktory pisal z tym Damonem na PW ze nie poleca serwera i ze chce namawia ludzi do odejscia z serwera ale wiadomo oni sami sie pogrążają. No to wiadomo... DAMON zgłosił to bo chcial ub na konto (beka jak nic)... NO to gdyby dostla perma na grze gdzie napracowal sie na EQ to wydałby własną matke/przyjaciela czy kogoś tam aby konto odzyskać :) (przepraszam ze na rodzine no ale taka prawda niestety).

Druga sprawa:

Napisalem na hshoutboxie że "Damon *uzytkownik forum* wydales kolege w zamian za uba?" a lawrence usunal posta zeby nikt nie widzial tje prawdy oraz podalem link ktory ADMINISTRATOR SERWERA wkleil w dział Złote Noobki. Admin i takie rzeczy? Najs.

Trzecia rzecz:

Na forum dostalem perma za to że wkleilem ss'y wiadomosci DLA LAWRENCEGO od gościa bo mialem PO PROSTU PRZEKAZAĆ. W spoilerze to zrobilem :) i dostalem z teog powodu perma.

Czekam na wyjaśnieni ze strony administracji almadii.

Więcej rzeczy dowiecie się później bo mamy ludzi którzy mają DOWODY , SS'y wyłapali co tam się dzieje.

Proszę o wyjaśnienie :) bo nie rozumiem tych zachowań.

Są rzeczy ważne i mniej ważne, więc czemu porównujesz to do rodziców lel? Co do przeklinania na sb przeczytaj go uważnie "Zabrania się nadmiernego przeklinania na shoutboxie".

#top Polecam serwer

Opublikowano

Pierwsza sprawa:

Tam jest taki typ o nicku Dj_Damon jakos tak ^^ Lawrence daje sie przekupić użytkownikom których widocznie lubi :) Damon kapnął gościa aby dostać UB na konto. W takim razei lawrence go odbanowal a zabnowal goscia ktory pisal z tym Damonem na PW ze nie poleca serwera i ze chce namawia ludzi do odejscia z serwera ale wiadomo oni sami sie pogrążają. No to wiadomo... DAMON zgłosił to bo chcial ub na konto (beka jak nic)... NO to gdyby dostla perma na grze gdzie napracowal sie na EQ to wydałby własną matke/przyjaciela czy kogoś tam aby konto odzyskać :) (przepraszam ze na rodzine no ale taka prawda niestety).

Druga sprawa:

Napisalem na hshoutboxie że "Damon *uzytkownik forum* wydales kolege w zamian za uba?" a lawrence usunal posta zeby nikt nie widzial tje prawdy oraz podalem link ktory ADMINISTRATOR SERWERA wkleil w dział Złote Noobki. Admin i takie rzeczy? Najs.

Trzecia rzecz:

Na forum dostalem perma za to że wkleilem ss'y wiadomosci DLA LAWRENCEGO od gościa bo mialem PO PROSTU PRZEKAZAĆ. W spoilerze to zrobilem :) i dostalem z teog powodu perma.

Więcej rzeczy dowiecie się później bo mamy ludzi którzy mają DOWODY , SS'y wyłapali co tam się dzieje.

Są rzeczy ważne i mniej ważne, więc czemu porównujesz to do rodziców lel? Co do przeklinania na sb przeczytaj go uważnie "Zabrania się nadmiernego przeklinania na shoutboxie".

#top Polecam serwer

Polecasz serwer bo jestes moderatorem :) w teamie także jakbyś sprzeczył to byś miał wylot na 100%. Nie porównuje do rodziców :) dałem przykład TYLKO że tak by było. Do Ciebie nic nie mam akurat ale to co się tam dzieje samo prosi się o swoje.

Nadmiernego.... według mnie to ogólnie chore jest że w ogóle MOŻNA^^ grają też młodsi ludzie i każdy o tym wie .... "doskonały przykład wychowania dzieci w grach" :D :D :D :D :D :D (w grze też pewnych rzeczy młodzi się uczą nie ma co ukrywać)

gitara siema.

Taki admin z Ciebie a nie potrafiłeś po prostu sunac tego wpisu w ktrym wyslalem ss'y z przekazaniem c iwiadomosci :D ? (Do lawrence) ^^ nie dało się napisać wiadomości? Tyllko odrazu smieszne twoje podejrzenia ze wspoludzial xddddddd

związek............. :D

Zapraszam do komentownai i hejtowania tych postów :D :D

http://www.mpcforum.pl/topic/1544241-almadia-dedyk-easy/page-27#entry13212103

http://www.mpcforum.pl/topic/1544241-almadia-dedyk-easy/page-27#entry13211262

http://www.mpcforum.pl/topic/1544241-almadia-dedyk-easy/page-27#entry13200696

oraz od @AzartaXx i @balistyn

Kto udostępnił tę stronę tego tematu na Facebooku "publicznie" ? XDD kto taki odwazny sie zrobil hahahaha omg xD?

Opublikowano

Pierwsza sprawa:

Druga sprawa:

Trzecia rzecz:

Są rzeczy ważne i mniej ważne, więc czemu porównujesz to do rodziców lel?

#top Polecam serwer

Serwer był dobry, teraz tam panują inne zwyczaje, zresztą na forum również - patrz mój przykład. Ciekawe że każda uwaga na temat gildii Satum jest zamiatana pod dywan, ciekawe kto i czego się boi? ciekawe że jak zwróciłem uwagę jednemu z nich, że jest podejrzany, to w tym samym czasie odebrano mi dostęp na SB! później napisałem 2 posty w temacie balansu o tymże fakcie i równie szybko co napisałem, znikły bez wieści! Przepraszam bardzo, jak już macie takiego cykora z faktu, że ludzie wiedzą o wałkach jakie się tam robi, to przynajmniej weźcie to na klatę, a nie jak małe chłopczyki kasujecie wszystko jak leci bez podania powodu. Takich jak ja jest więcej, tacy jak ja wiedzą co tam się dzieje i wkrótce cały syf wypłynie na powierzchnię.

Opublikowano

Pierwsza sprawa:

Druga sprawa:

Trzecia rzecz:

#top Polecam serwer

Polecasz serwer bo jestes moderatorem :) w teamie także jakbyś sprzeczył to byś miał wylot na 100%. Nie porównuje do rodziców :) dałem przykład TYLKO że tak by było. Do Ciebie nic nie mam akurat ale to co się tam dzieje samo prosi się o swoje.

Nadmiernego.... według mnie to ogólnie chore jest że w ogóle MOŻNA^^ grają też młodsi ludzie i każdy o tym wie .... "doskonały przykład wychowania dzieci w grach" :D :D :D :D :D :D (w grze też pewnych rzeczy młodzi się uczą nie ma co ukrywać)

gitara siema.

A inne gry są od 16+, a młodsi grają więc nie rozumiem.

Polecam serwer, bo gra mi się dobrze i jeżeli ktoś robi syf bądź psuje opinie serwera to raczej proste nie, i zakończmy teraz rozmowę, bo posypią się zbędne warny oraz robimy teraz syf z prezki....

#top ile jest % na ulepszenie legen odznaki?

Opublikowano

Próbuję wejść na stronę zrobić konto, ale wyskakuje mi błąd "Podczas wyświelania strony wystąpił błąd", a na EDGE  nic się nie da kliknąć.

Opublikowano

Już się tam nagrałem! Na początku było fajnie szkoda że potem połowa GM była w jednej gildi prywatnymi postaciami :)  

Druga sprawa trochę bugów było z których korzystałem a i wiele osób do tej pory korzysta ;P

Jednym  z najbardziej śmiesznym że zmienisz sobie po 40 razy dziennie skile xD ( Punkty statusu się resetuja i czasami bugują i możesz rozdać 1000 w int xddd) 

Jak ktoś chce wiecej ciekawostek zapraszam na PW :) 

Satum nikogo tam  z tej gildi nie zbanują bo GM Abbey jest w niej prywatnie a ona ma chyba dobre stosunki ^^ z  [HA]Brandy... Raz zgłosiłem gracza za obelgi itp ;d UWAGA! Dostałem odpowiedz od GM że z niego był zawsze taki śmieszek serwerowy xDw

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Administracja na - , Rework Rapsodiusa, Słabe zabezpieczenia przed cheaterami  :)

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Już się tam nagrałem! Na początku było fajnie szkoda że potem połowa GM była w jednej gildi prywatnymi postaciami :)

Druga sprawa trochę bugów było z których korzystałem a i wiele osób do tej pory korzysta ;P

Jednym  z najbardziej śmiesznym że zmienisz sobie po 40 razy dziennie skile xD ( Punkty statusu się resetuja i czasami bugują i możesz rozdać 1000 w int xddd) 

Jak ktoś chce wiecej ciekawostek zapraszam na PW :)

Satum nikogo tam  z tej gildi nie zbanują bo GM Abbey jest w niej prywatnie a ona ma chyba dobre stosunki ^^ z  [HA]Brandy... Raz zgłosiłem gracza za obelgi itp ;d UWAGA! Dostałem odpowiedz od GM że z niego był zawsze taki śmieszek serwerowy xDw

kazdy dostanie bana jesli bedzie zgloszenie na forum

Opublikowano

Ładnie się tam bawicie :D

zvsv47.jpg

Mówie CI chore to :D nie chce nic mówić ale serwer upada także ludzie zaczeli zdawac sobie sprawe z tego. Jeszcze niedługo zawitam na privie i beda wypisane ogloszenia aby weszli poczytac temat Almadii i znikna ludzie - moze nauczą się być normalnym teamem. Kogo to obchodzi ze to ich serwer ale nadużywają uprawnień :)

Pozdrawiam.

PS : marzylo sie byc adminem/gm'em to teraz sie wybawic trzeba HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Opublikowano

Zexus jest niewinny - oddał itemy sam nawet przyszedł. Nie obwiniajcie go bo widocznie żałował że to zrobił sam pisal że wie że zle robil - nie wyzywać go bo jak się dowiem to napisze do mnie i sam was pocisne :D :D :D a on mnie będzie informował <3

Opublikowano

zvsv47.jpg

Mówie CI chore to :D nie chce nic mówić ale serwer upada także ludzie zaczeli zdawac sobie sprawe z tego. Jeszcze niedługo zawitam na privie i beda wypisane ogloszenia aby weszli poczytac temat Almadii i znikna ludzie - moze nauczą się być normalnym teamem. Kogo to obchodzi ze to ich serwer ale nadużywają uprawnień :)

Pozdrawiam.

PS : marzylo sie byc adminem/gm'em to teraz sie wybawic trzeba HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Ludzie co w to wierza musza byc na prawde bardzo glupi, przeciez ten ss jest podrobiony! Myslicie ze ktos z nas by tak oficjalnie bez czajenia sie pisal do ludzi pw ze sprzeda gm za 1k pln?

Opublikowano

zvsv47.jpg

Pozdrawiam.

Witam serdecznie z tej strony Lawrence post został podrobiony przy użyciu narzędzi deweloperskich wbudowanych w przeglądarkę nie trzeba być programistą by móc uzyskać taki efekt prosta sprawa udowodniłem to tutaj: http://screenshot.sh/m7yzf3Q5ayAO0 , ponadto głupotą byłoby gdybym chciał sprzedać GM na serwerze dodatkowo w tak głupi sposób ewidentnie widać, że całość ma na celu szkalowanie dobrego imienia mojego i serwera dowód ? Przedstawiony chociażby powyżej ale jeśli nie wystarcza to nikt do teamu nie dołączył i nie dołączy jesteśmy zintegrowaną grupą z dobrą komunikacją. Reasumując podczas mojego urlopu ktoś wykorzystał okazję, że mnie nie ma by uzyskać taki efekt gratuluję sprytu jednak rozsądku za mało w całości. Jako smaczek dodam konta z jakich taki spam był na forum  http://screenshot.sh/m1TXyEcDQqcQ4 ewidentnie wskazuje on przesłanki skoro on sam w pejoratywny sposób wyraża się o mnie oraz Pan panie pain o ile pamiętam został Pan wykluczony z oferty serwera za spamowanie wraz z użytkownikiem xRoy co budowało zły nastrój i atmosferę na serwerze a także działało na jego szkodę chociaż to raczej nic do rzeczy nie wnosi tak notabene napomniałem.

@Edit

Pomyślałem, że tamto nie wystarcza także:

Xh6Z4Zm.jpg

Opublikowano

zvsv47.jpg

Pozdrawiam.

Witam serdecznie z tej strony Lawrence post został podrobiony przy użyciu narzędzi deweloperskich wbudowanych w przeglądarkę nie trzeba być programistą by móc uzyskać taki efekt prosta sprawa udowodniłem to tutaj: http://screenshot.sh/m7yzf3Q5ayAO0 , ponadto głupotą byłoby gdybym chciał sprzedać GM na serwerze dodatkowo w tak głupi sposób ewidentnie widać, że całość ma na celu szkalowanie dobrego imienia mojego i serwera dowód ? Przedstawiony chociażby powyżej ale jeśli nie wystarcza to nikt do teamu nie dołączył i nie dołączy jesteśmy zintegrowaną grupą z dobrą komunikacją. Reasumując podczas mojego urlopu ktoś wykorzystał okazję, że mnie nie ma by uzyskać taki efekt gratuluję sprytu jednak rozsądku za mało w całości. Jako smaczek dodam konta z jakich taki spam był na forum  http://screenshot.sh/m1TXyEcDQqcQ4 ewidentnie wskazuje on przesłanki skoro on sam w pejoratywny sposób wyraża się o mnie oraz Pan panie pain o ile pamiętam został Pan wykluczony z oferty serwera za spamowanie wraz z użytkownikiem xRoy co budowało zły nastrój i atmosferę na serwerze a także działało na jego szkodę chociaż to raczej nic do rzeczy nie wnosi tak notabene napomniałem.

@Edit

Xh6Z4Zm.jpg

hahahhahah co za typ !!!!!!!!!!!!! xddd gdzie to pisalem prosze o link do postu :*

czekam. Nie wiem komu ty chcesz tu zrobic z głowy wode ale raczej nie tutaj :D i powiem Ci ze fajne ss ze ledwo co widać <3 ale widze juz przerobiony ss'y mojego posta więc reszte przemilcze^ ^^^ ^^^ ^^^ ^^^^

wczoraj nie pisalem zadnego posta prócz o Zexusie także daruj sobie. Zaczynasz bronić sie bezsensownie :D?

@AzartaXx pw łaskawie co ty masz z tym pw ze nie odczytujesz normlanie -.-? Trzeba twoj nick wpisywać.

O jakim ty w ogóle poście tutaj walisz?xD

Zexus typ z Pretendenci i uwazajcie bo ma niejedna postac ktora probuje oszukiwac. Oszukal kilku ludzi co chcieli na cs:go itd.

Opublikowano

zvsv47.jpg

Pozdrawiam.

@Edit

Xh6Z4Zm.jpg

hahahhahah co za typ !!!!!!!!!!!!! xddd gdzie to pisalem prosze o link do postu :*

czekam. Nie wiem komu ty chcesz tu zrobic z głowy wode ale raczej nie tutaj :D i powiem Ci ze fajne ss ze ledwo co widać <3 ale widze juz przerobiony ss'y mojego posta więc reszte przemilcze^ ^^^ ^^^ ^^^ ^^^^

wczoraj nie pisalem zadnego posta prócz o Zexusie także daruj sobie. Zaczynasz bronić sie bezsensownie :D?

@AzartaXx pw łaskawie co ty masz z tym pw ze nie odczytujesz normlanie -.-? Trzeba twoj nick wpisywać.

O jakim ty w ogóle poście tutaj walisz? xD

Zexus typ z Pretendenci i uwazajcie bo ma niejedna postac ktora probuje oszukiwac. Oszukal kilku ludzi co chcieli na cs:go itd.

Przepraszam najmocniej jeśli to nie Ty i się pomyliłem to rzecz ludzka co do postu to po prostu demaskacja oszczerstwa kierowanego w moją stronę i serwera ukazałem, że zrobić taką edycję to kwestia minuty i wygląda jak oryginał.

Twierdzisz, że moja obrona jest bezsensowna wskaż mi gdzie jeśli jest taka możliwość być może pomyslałeś, że ten post jest prawdziwy to tylko świadczy o tym jak dobrze można to podrobić. Pozdrawiam i proszę o zapoznanie się z całością tego co napisałem poprzednio a nie wybiórczym wyłapywaniem. :)

W niedzielę o godzinie 00:00 odbędzie się mała przerwa konserwacyjna trwająca jak zwykle w granicach 15 minut zostanie wgrana część waszych propozycji odnośnie serwera które zostały wybrane ich lista znajduje się na forum.

Opublikowano

Zexus już jest niewinny <3 nie sapać się do niego bo ja do osób sapiących do niego będę i ja sapał^^ oddał itemy i w sumie mozna powiedziec ze przeprosil xD nie cisnąć po nim bo mnie będzie informował a ja mu pomogę i wybronie mu reputacje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie z racji takiej że tu grałam i mam dużo do powiedzenia  więc zacznijmy od tego że Administracja na początku tylko się interesowała teraz w małym stopniu zero eventów ,jak i aktualizacji... można wyzywać i obrażać gm/ga a oni z tym nic nie robią.Administracja nie odpisuje w grze.Nie można się wymienić z nikim bo nie ma tutorów chodź by sprzedać EQ za PSc...

.W gildi satum było dwóch gmów abbay i brandy oczywiście rzekomo zostało to sprawdzone 5 razy i rzekomo nic nie wykryli... by nie robić zapewne afery..Gfy miałam problem z wojnami to pisałam 2 tygodnie .. najpier do głównego Levrance jakoś tak ale nie dało się mu wysłać wiadomości bo miał zapchaną poczte więc napisałam do 3 gm by w moim imieniu poprosili go by oczyścił skrzynkę bo mam ważną sprawe ! co zorbił po tygodniu i nie odpisał...Więc napisałam do dziewczyny GAlevrance... czyli Tea wysłałm dowody ze Ytuber noperfect nagrywał almadie na modach i nam zbugował 2 wojny  poszedł na haku w góry...  więc logałam było 0:0 powinien być remis .U nas pisało że wygraliśmy a  ludzi którzy nie byli w naszej gildii pisało że przegraliśmy.. Przy ciągłym spamie do GM Team że niby to naprawią że na stronie zostało już zaaktualizowane a na rezultaty w grze w rankingu po aktualizacji powinno się zaaktualizować(wcześniej pisała że to min 2/3 dni samo się zaaktualizuje i stracone pkt zostaną zwrócone)Niestety tak się nie stało.. a gdy znów pisałam że nadal nic (to trwało 2 tygodnie) napisała mi że to bez znaczenia bo już pare wojen zrobiliśmy,... ale halo gdzie nasze stracone pkt za zbugowane wojny???? proste nie umieli zrobić to nic dziwnego...po tem już nie odpisywała...(a niby wszystko przekazała chłopakowi GA levrance) Zabawne...Mieli gdzieś cheaterów na dmg/wh/mh... Satum sobie biegało na mh/dmg też mieli to gdzieś... bo pupilki.. całe dnie w m2 shinso ch1 spędzał z nimi brendy czas :)Nie polecam ! SErver upada coraz mniej wiary....a admini mają wywalone tylko teraz coś zaczeli nagle robić eventy bo zauwazyli że coraz mniej wiary... na ch1 shinso/jinno max 20 sklepów po za kołem może 10.. a na stronie pisze 500/700 online :))))

POZDRAWIAM I NIE POLECAM !

wilowo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...