Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co Wy gadacie? wybonowanie eq to max godzina dwie. zrobilem przez 2 godziny 4 bojowe i 6 part i juz mam je na max lvl od wczoraj. server dno. zero dropu

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z bonowaniem i expem nie ma problemu..

Problem jest z dropem ulepek ( źle dopasowane cały ten syf leci jakieś odznaki szkaty ripa).

I jeden z najważniejszych problemów to dc,dc,dc,dc!

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Z bonowaniem i expem nie ma problemu..

Problem jest z dropem ulepek ( źle dopasowane cały ten syf leci jakieś odznaki szkaty ripa).

I jeden z najważniejszych problemów to dc,dc,dc,dc!

czyli można powiedzieć że jesteśmy beta testerami xD, ale kolejna wersja na pewno już będzie dopracowana na 101%

Opublikowano

Co z DUNGEONAMI !

Dodajcie jakies nowe dungi

2-3 minutowe ktore trzeba tam kilkanascie razy isc zeby podrobic a nie zapie*dalac kilkanascie razy na dungeon ktory trwa 10-15 minut .....

Prosze o odpowiedz od adminow .

Opublikowano

Co z DUNGEONAMI !

2-3 minutowe ktore trzeba tam kilkanascie razy isc zeby podrobic a nie zapie*dalac kilkanascie razy na dungeon ktory trwa 10-15 minut .....

kolego ja sie z toba zgadzam jak i zapewne wiekszosc os ktore tu graja 

ale admini tego nie zmienia niedlugo bedzie spadek graczy ;D

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Co z DUNGEONAMI !

kolego ja sie z toba zgadzam jak i zapewne wiekszosc os ktore tu graja 

ale admini tego nie zmienia niedlugo bedzie spadek graczy ;D

Rowniez sie z wami zgadzam.

Przez brak krotkich i dobrych dungeonow odechciewa sie tu grac.Sam juz nie gram 2 dzien bo to tylko zmarowany czas teraz.

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Wbije zaraz do nich na forum i napisze do nich moze odpiszą :v

Mam takie pytanie o tarcze,miecz i helm  na WPka

helm:

trucie, rege, lud, unik,magia

tarcza

int,sila,omdlenie,lud,szansa na odbcie ciosu ?

miecz

ins,sila,lud,kryt,szycie

To sa perfy? pod wpka ?

Opublikowano

Prezentuję się dosyć ładnie, może zawitam

Jeśli lubisz jak wywala cię co 10 min w połowie dunga to zapraszam ;)

Aaa i na dungu 360 ( NAJBARDZIEJ OPŁACALNY XDD) dropniesz takie same ulepy jak na dt 65 + może 2 dodania 6/7. Tak własnie dopasowali drop...

Co do pvp nie ma jeszcze sensu się wypowiadać początki poczekajmy na max sety. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Zmienić te dungeony na krótsze. Niech eq będzie łatwe do zrobienia,graczy przybędzie nowy fun. Np dać na zbroje 450 50% szans na ulepszenie i po 20 każdej ulepki i to dopiero będzie jadka.

Opublikowano

w dzień startu wbiłem 400lv do dziś zaglądam tylko na mpc i dalej nie gram tak samo moje ziomki serwer fajnie sie zapowiadal ale ulepy i dungi dno wątpię że wrócę ;]

\

Opublikowano

na oficjalnym forum serwera jak i tutaj na mpc jest pelno postow o zmiane dropu i dungow 

a nadal nie ma zadnej odpowiedzi od administracji ;/ 

do tego wierzchowiec ktorego robimy u samuraja jest na 20 h...

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Dzisiaj w nocy zostanie dodane dmg do skili, oraz znacznie wiekszy drop ulepek ktore malo dropily, wiecej info po polnocy na naszym forum

Opublikowano

Dzisiaj w nocy zostanie dodane dmg do skili, oraz znacznie wiekszy drop ulepek ktore malo dropily, wiecej info po polnocy na naszym forum

a czy ku.rwa dodacie wkońcu drop do metkow z dungow -,-?i do których dropią przepustki a nie ma na nie teleportu ....

\

Opublikowano

Na serwerze coraz lepiej w dodatku w nocy mają ogarnąć drop. Póki co nie ma nic lepszego polecam wejść dać szansę

Opublikowano

Pograłem żeby nie skłamać +/- 15 minut, ten serwer niczym nei zachęca, na prawdę. Chyba tylko pvp tu można robić, zero misji fabularnych z tego co widziałem - może potem, ale no ludzie.

lGxCbNd.png

Opublikowano

Pograłem żeby nie skłamać +/- 15 minut, ten serwer niczym nei zachęca, na prawdę. Chyba tylko pvp tu można robić, zero misji fabularnych z tego co widziałem - może potem, ale no ludzie.

po 15 minutach gry nie poelcasz serwera... Normalnie recenzent na 5!

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

A no mam do tego prawo kolego. Nic na tym serwerze fajnego nie ma i tyle.

#aw, skad truta?

lGxCbNd.png

Opublikowano

A no mam do tego prawo kolego. Nic na tym serwerze fajnego nie ma i tyle.

#aw, skad truta?

Nawet 15 min nie grałeś jak nie wiesz skąd truta ;) truta leci z szkat które dropią od 1 lvla chyba do 40 ;) 

55381514166733279449.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...