Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Almadia serwer ma którym co trzecia osoba jest czysta, każdy ma dmg hacka, ninja hacka generalnie wszystko co się da :)

Opublikowano

Almadia serwer ma którym co trzecia osoba jest czysta, każdy ma dmg hacka, ninja hacka generalnie wszystko co się da :)

Jest dział zgłoszenia, administracja jest praktycznie przez cały dzień online tzw ktoś z team [GM]/[HA] trzeba pisać wiadomo jeśli któryś z ów zobaczy coś działa jednak przy liczbie 1100+ graczy nie jest możliwe wyłapać każdego.

nie oplaca sie

Odpowiedź na poziomie bez żadnego uzasadnienia racjonalnego poparcia argumentami gdzie myślę przy wyrażaniu opinii szczególnie właśnie tej krytycznej jest to niezbędne. Gardzę ciemnogrodem a raczej eksponowaniem go na forum czyt do opinii publicznej.

Ponadto dziś o godzinie 00:00 - 00:25 przerwa techniczna mająca na celu wgranie Aktualizacji v2! 
Pamiętajcie o aktualizacji clienta gry.
Opublikowano

Po pierwsze błędy ortograficzne 

Po drugie " Widzisz takiego gracza na hacku/dmg,piszesz do administracji na priv " 

Po trzecie Serwer jak najbardziej mogę polecić gram na nim od 28 maja i naprawdę przyjemnie mi się gra.Co do administracji to naprawdę mogę polecić team Almadii ponieważ : 

Dbają o eventy na serwerze 

Lawrence dba o aktualizacje 

GM czuwają nad botami itp 

Naprawdę serwer polecam w 100 %, oraz zapraszam do grania 

Pozdrawiam Ipko/Vaandal 

Opublikowano

Serwer byłby fajny, gdyby nie te wszystkie niedopracowania i żenujące bugi:

- po każdym tp, śmierci trzeba na nowo przywoływać peta (bug od startu, totalna wyje.bka na niego ze strony administracji)

- brak sklepów offline (podstawa każdego dobrego serwera)

- śmieszny limit yang w eq i na handlu (2kkk), trzeba wystawiać 50 sklepów, żeby cokolwiek sprzedać i zarobić.

- autopoty, które wyczerpują się w 5 minut przy tak wysokim dmg na serwerze (były propozycje jej zwiększenia, lecz totalna olewka ze strony administracji)

- bugujący się klient, który się wyłącza po każdym jego zminimalizowaniu na pulpit (przy full screenie)

- blokujące i przeszkadzające pety, przez które nie można przechodzić.

- brak szybkiej zmiany channelu (podstawa każdego dobrego serwera)

- zbugowane misje 

- sporo rzeczy wpakowanych do klienta bezsensownie, które są niedostępne i nie mają zastosowania na serwerze (np. przycisk alchemii, czy jakieś dodatkowe umiejętności w panelu postaci, których nie można rozwijać).

No i najważniejsza rzecz - balans dmg na serwerze, który leży i kwiczy od startu. Od początku zajmuje się nim jedna niedoświadczona i niekompetentna osoba z administracji (Brandy), który nie ma o tym zielonego pojęcia. 

A tutaj jedna z ciekawostek na Almadii: jest to jedyny serwer na rynku, na którym mental bije więcej walnięciem niż duchowym.

Gdyby nie te wszystkie błędy i problemy, to mógłbym śmiało polecić, no ale jednak wyżej wymienione negatywne strony serwera niestety często uprzykrzają życie, a administracja nie robi nic, aby się ich pozbyć.

Opublikowano

- po każdym tp, śmierci trzeba na nowo przywoływać peta (bug od startu, totalna wyje.bka na niego ze strony administracji)

- śmieszny limit yang w eq i na handlu (2kkk), trzeba wystawiać 50 sklepów, żeby cokolwiek sprzedać i zarobić.

- autopoty, które wyczerpują się w 5 minut przy tak wysokim dmg na serwerze (były propozycje jej zwiększenia, lecz totalna olewka ze strony administracji)

- bugujący się klient, który się wyłącza po każdym jego zminimalizowaniu na pulpit (przy full screenie)

- zbugowane misje 

- sporo rzeczy wpakowanych do klienta bezsensownie, które są niedostępne i nie mają zastosowania na serwerze (np. przycisk alchemii, czy jakieś dodatkowe umiejętności w panelu postaci, których nie można rozwijać).

No i najważniejsza rzecz - balans dmg na serwerze, który leży i kwiczy od startu. Od początku zajmuje się nim jedna niedoświadczona i niekompetentna osoba z administracji (Brandy), który nie ma o tym zielonego pojęcia. 

A tutaj jedna z ciekawostek na Almadii: jest to jedyny serwer na rynku, na którym mental bije więcej walnięciem niż duchowym.

Gdyby nie te wszystkie błędy i problemy, to mógłbym śmiało polecić, no ale jednak wyżej wymienione negatywne strony serwera niestety często uprzykrzają życie, a administracja nie robi nic, aby się ich pozbyć.

Administracja nie robi nic ? Naprawdę robię cały czas przy serwerze i twierdzenie, że nie robię na nim nic to naprawdę szczyt szczytów.

Misje - odbugowane, a jeśli uważasz, że nie przejdź nagraj wyślij mi filmik ja tu wstawię nawet go bezproblemu.

Szybka zmiana kanału - gracze sami nie chcieli bo spoty z bossami byłyby ciągle zajęte

Pety - nie blokują już zaktualizuj client

Sklepy offline - gracze nie chcą ich (Link: http://forum.almadia.pl/index.php?/topic/1800-mapa-handlowa/?hl=%2Bmapa+%2Bhandlowa świeży temat)

Co do autopot to tutaj masz rację można je zwiększyć i zrobię to przy kolejnej przerwie technicznej pisałem o tym na forum, nad balansem ja także teraz pracuję i do 3 / 4 dni będą poprawki wtedy także wejdą większe autopoty. 

Pozdrawiam

Opublikowano

- zbugowane misje 

Administracja nie robi nic ? Naprawdę robię cały czas przy serwerze i twierdzenie, że nie robię na nim nic to naprawdę szczyt szczytów.

Misje - odbugowane, a jeśli uważasz, że nie przejdź nagraj wyślij mi filmik ja tu wstawię nawet go bezproblemu.

Szybka zmiana kanału - gracze sami nie chcieli bo spoty z bossami byłyby ciągle zajęte

Pety - nie blokują już zaktualizuj client

Sklepy offline - gracze nie chcą ich (Link: http://forum.almadia.pl/index.php?/topic/1800-mapa-handlowa/?hl=%2Bmapa+%2Bhandlowa świeży temat)

Co do autopot to tutaj masz rację można je zwiększyć i zrobię to przy kolejnej przerwie technicznej pisałem o tym na forum, nad balansem ja także teraz pracuję i do 3 / 4 dni będą poprawki wtedy także wejdą większe autopoty. 

Pozdrawiam

A co z limitem yang na handlu i w eq? Kiedy w końcu te śmieszne 2kkk zostaną zwiększone i będzie można wystawić 1 normalny sklep ze wszystkimi ulepkami? Kiedy zostanie naprawione przywoływanie petów?

Opublikowano

A co z limitem yang na handlu i w eq? Kiedy w końcu te śmieszne 2kkk zostaną zwiększone i będzie można wystawić 1 normalny sklep ze wszystkimi ulepkami? Kiedy zostanie naprawione przywoływanie petów?

Co do petów to popytałem graczy na serwerze faktycznie to przeszkadza zostanie to zmienione przy okazji przerwy technicznej związanej z kwestiami o których pisałem. Co do limitu yang to według mnie nie ma takiej potrzeby by zwiększać limit szczególnie gdy i itemshop i normalne ulepszacze nie są jakoś wybitnie w grze drogie jedynie przetopy ale one są u npc już myslę lepszym rozwiązaniem byłoby dodać coś w stylu jak jest na pl waluta won to tak u nas z bryłkami ale to moja subiektywna ocena. Stwórz temat na forum naszym serwerowym z ankietą jeśli ludzie zechcą zedydowanym głosem na tak wprowadzę to.

Pozdrawiam

Opublikowano

Co do petów to popytałem graczy na serwerze faktycznie to przeszkadza zostanie to zmienione przy okazji przerwy technicznej związanej z kwestiami o których pisałem. Co do limitu yang to według mnie nie ma takiej potrzeby by zwiększać limit szczególnie gdy i itemshop i normalne ulepszacze nie są jakoś wybitnie w grze drogie jedynie przetopy ale one są u npc już myslę lepszym rozwiązaniem byłoby dodać coś w stylu jak jest na pl waluta won to tak u nas z bryłkami ale to moja subiektywna ocena. Stwórz temat na forum naszym serwerowym z ankietą jeśli ludzie zechcą zedydowanym głosem na tak wprowadzę to.

Pozdrawiam

Naprawdę dziwi mnie to, że sam nie widzisz problemu z obecnym limitem yang. No ale okej, zrobi sie temat, może on otworzy Ci trochę oczy.

A ten link, który wstawiłeś nie jest przecież do sklepów offline, lecz do propozycji zwykłej mapy handlowej, na której byłyby tylko normalne sklepy (pomysłodawca miał na myśli tylko nowe miejsce do wystawiania sklepów, żeby w m1 nie było lagów), a ze sklepami offline nie ma to nic wspólnego. Chyba nie chcesz mi powiedzieć, że nie odróżniasz jednego od drugiego  :D

@Edit

Temat z limitem yang już od dawna widnieje w propozycjach i wszyscy są za. Wystarczy się tylko trochę interesować tym działem, bo wątek czeka już na rozpatrzenie prawie 2 tygodnie, a jest to zdecydowanie propozycja niezbędna do dobrego i wygodnego prosperowania handlu na serwerze.

http://forum.almadia.pl/index.php?/topic/1525-limit-yang/

Opublikowano

Coraz mniej graczy online, niestety ale schodzi do zera jak każdy inny. 

W ciągu 2 tygodni ponad 300-400 mniej osób.

Serwer wakacyjny, potem już go nie będzie.

Administracja nie potrafi zrobić balansu, zdarzają się nawet faworyzacje w grze.

Ostatnia aktualizacja doprowadziła do upadku cen na serwerze, gospodarka runęła.

Kontakt z konkretną Administracją (którzy mogą pomóc z bugami) jest losowy, trafisz albo nie. Osobiście miesiąc czekałem na pomoc z bugiem związanym z misjami i statystykami, do dziś dnia nie mam odpowiedzi. 

Ogółem mają ekipę mało profesjonalną, niestety - dobrze się zapowiadało, ale wyszło jak wyszło.

Nie polecam tam grać.

Opublikowano

Administracja nie potrafi zrobić balansu, zdarzają się nawet faworyzacje w grze.

Ostatnia aktualizacja doprowadziła do upadku cen na serwerze, gospodarka runęła.

Kontakt z konkretną Administracją (którzy mogą pomóc z bugami) jest losowy, trafisz albo nie. Osobiście miesiąc czekałem na pomoc z bugiem związanym z misjami i statystykami, do dziś dnia nie mam odpowiedzi. 

Ogółem mają ekipę mało profesjonalną, niestety - dobrze się zapowiadało, ale wyszło jak wyszło.

Nie polecam tam grać.

A to ciekawe odnośnie kontaktu ponieważ odpisuję zawszę i reaguję w sprawie najdrobniejszych bugów na forum wyraźnie nawet widnieje, iż w czwartek odbędzie się przerwa techniczna i te kwestie co nawet w tym temacie ostatnio były poruszane zostaną poprawione. Co do online utrzymuje się stałe 1000/1100 w godzinach wieczornych co myślę samo w sobie nie jest jakimś złym wynikiem. Faworyzacja w grze ? Chętnie zobaczę dowody. Ogólnie każdy punkt, teza przedstawiona przez Ciebie nie ma ani jednego poparcia argumentem co jak dla mnie jest nie do przyjęcia i nie można tego podpiąć w ramach konstruktywnej krytyki ponieważ ta jest uzasadniona zawsze, a zaś to co Ty napisałeś ma tylko i wyłącznie na celu szkalowanie dobrego imienia serwera i ukazanie go w złym świetle.

@Edit

Dobrze już wiem kim człowieku jesteś, tak więc to co powyżej napisałem praktycznie i tak nie ma znaczenia bo Twoim jedynym działaniem będzie atak w afekcie.

Sprawdzenie kim jest osoba: http://screenshot.sh/mGBVlZwAwwkXg

Potwierdzenie sprawdzenia numer gg: http://screenshot.sh/m3khdaQokCIAO bo chętnie chciałem porozmawiać z osobą która tak kłamie i atakuje.

Powód pisania 1: http://screenshot.sh/m2aruiVhKFovg

Powód pisania 2: http://screenshot.sh/odZzY0l37KgXw  - handel bazą serwera Divine**** co czyni Cię dodatkowo złodziejem i oszustem i przestępcą. Zgodnie z art. 49 – 54a Ustawy o ochronie danych osobowych, przestępstwem jest:

Udostępnianie danych lub umożliwianie dostępu do nich osobom nieupoważnionym

Niespełnienie obowiązku informacyjnego wobec osoby której dane dotyczą - jako przykład nawet jeśli zgrywałeś się i żartowałeś sobie lub robiłeś to z innych powódek jako człowiek pełnoletni bierzesz pełną odpowiedzialność za swoje działania i słowa.

Gracz wykluczony całkowicie z oferty serwera za szkodzenie jego dobremu imieniu, szkalowanie, manipulacje faktami oraz spam. Niestety u nas w team nie ma miejsca na takie osoby niemniej jednak - powodzenia! Jedyne co możesz teraz zrobić to nasłać znajomych by szkalowali serwer bo ty jesteś spalony, ale jeżeli tak zrobisz to tylko świadczy o banalności Twojego myślenia, druga bardziej finezyjna opcja to manipulowanie faktami na swoją korzyść jednak pamiętaj pół prawdy to całe kłamstwo, a ta zawsze wyjdzie na jaw.

Dodatkowo Twoje konto zostało zreportowane, a wszystkie dowody potwierdzające nielegalną czynność wysłane oraz logi.

Jak tutaj z ludzmi ? warto jeszcze zaczynać? SA wojny gildi ? 

Tak jak pisałem z ludźmi 1000/1100 w godzinach wieczornych tak przez cały dzień praktycznie 900+. Wojny są w ciągu tygodnia 100 - 160 wojen potrafi się odbyć za sprawą walki o własną mapę gildii. Czy warto zaczynać no tutaj już ciężko mi powiedzieć bo wiadomo co napisze będzie czysto subiektywne tylko i wyłącznie. Według gracza cytowanego powyżej nie warto ja jednak radziłbym samemu spróbować i ocenić, wystawić post/opinie. Pozdrawiam.

Oraz korzystając z okazji napisania tego postu zacytuję z forum serwera by co poniektórym rozjaśnić sytuację którzy twierdzą, iż administracja nic nie robi. (Wystarczy spojrzeć na forum dział nowości lub wstecz tutaj).

W czwartek o godzinie 00:00 odbędzie się przerwa techniczna podczas której zostaną wgrane poprawki i usprawnienia grywalności. Czas trwania maksymalnie 15 minut.

Opublikowano

Nie polecam tam grać.

A to ciekawe odnośnie kontaktu ponieważ odpisuję zawszę i reaguję w sprawie najdrobniejszych bugów na forum wyraźnie nawet widnieje, iż w czwartek odbędzie się przerwa techniczna i te kwestie co nawet w tym temacie ostatnio były poruszane zostaną poprawione. Co do online utrzymuje się stałe 1000/1100 w godzinach wieczornych co myślę samo w sobie nie jest jakimś złym wynikiem. Faworyzacja w grze ? Chętnie zobaczę dowody. Ogólnie każdy punkt, teza przedstawiona przez Ciebie nie ma ani jednego poparcia argumentem co jak dla mnie jest nie do przyjęcia i nie można tego podpiąć w ramach konstruktywnej krytyki ponieważ ta jest uzasadniona zawsze, a zaś to co Ty napisałeś ma tylko i wyłącznie na celu szkalowanie dobrego imienia serwera i ukazanie go w złym świetle.

@Edit

Dobrze już wiem kim człowieku jesteś, tak więc to co powyżej napisałem praktycznie i tak nie ma znaczenia bo Twoim jedynym działaniem będzie atak w afekcie.

Sprawdzenie kim jest osoba: http://screenshot.sh/mGBVlZwAwwkXg

Potwierdzenie sprawdzenia numer gg: http://screenshot.sh/m3khdaQokCIAO bo chętnie chciałem porozmawiać z osobą która tak kłamie i atakuje.

Powód pisania 1: http://screenshot.sh/m2aruiVhKFovg

Powód pisania 2: http://screenshot.sh/odZzY0l37KgXw  - handel bazą serwera Divine**** co czyni Cię dodatkowo złodziejem i oszustem i przestępcą. Zgodnie z art. 49 – 54a Ustawy o ochronie danych osobowych, przestępstwem jest:

Udostępnianie danych lub umożliwianie dostępu do nich osobom nieupoważnionym

Niespełnienie obowiązku informacyjnego wobec osoby której dane dotyczą - jako przykład nawet jeśli zgrywałeś się i żartowałeś sobie lub robiłeś to z innych powódek jako człowiek pełnoletni bierzesz pełną odpowiedzialność za swoje działania i słowa.

Gracz wykluczony całkowicie z oferty serwera za szkodzenie jego dobremu imieniu, szkalowanie, manipulacje faktami oraz spam. Niestety u nas w team nie ma miejsca na takie osoby niemniej jednak - powodzenia! Jedyne co możesz teraz zrobić to nasłać znajomych by szkalowali serwer bo ty jesteś spalony, ale jeżeli tak zrobisz to tylko świadczy o banalności Twojego myślenia, druga bardziej finezyjna opcja to manipulowanie faktami na swoją korzyść jednak pamiętaj pół prawdy to całe kłamstwo, a ta zawsze wyjdzie na jaw.

Dodatkowo Twoje konto zostało zreportowane, a wszystkie dowody potwierdzające nielegalną czynność wysłane oraz logi.

Jak tutaj z ludzmi ? warto jeszcze zaczynać? SA wojny gildi ? 

Tak jak pisałem z ludźmi 1000/1100 w godzinach wieczornych tak przez cały dzień praktycznie 900+. Wojny są w ciągu tygodnia 100 - 160 wojen potrafi się odbyć za sprawą walki o własną mapę gildii. Czy warto zaczynać no tutaj już ciężko mi powiedzieć bo wiadomo co napisze będzie czysto subiektywne tylko i wyłącznie. Według gracza cytowanego powyżej nie warto ja jednak radziłbym samemu spróbować i ocenić, wystawić post/opinie. Pozdrawiam.

Oraz korzystając z okazji napisania tego postu zacytuję z forum serwera by co poniektórym rozjaśnić sytuację którzy twierdzą, iż administracja nic nie robi. (Wystarczy spojrzeć na forum dział nowości lub wstecz tutaj).

W czwartek o godzinie 00:00 odbędzie się przerwa techniczna podczas której zostaną wgrane poprawki i usprawnienia grywalności. Czas trwania maksymalnie 15 minut.

Ośmieszasz się :)

Jeżeli udowodnisz mi jakikolwiek handel to pogadamy. Napisać może każdy. To może dziś napiszę, że sprzedam bazę Almadii? Czekam na wyrok, wysoki sędzio. Chętni pw.

P.S: zajęlibyście się serwerem, o tym zapominacie.

Nie polecam więcej bugów niż ludzi.

Dokładnie.

To też może jestem ja?

Pogrążacie się, boicie się prawdy o serwerze. Każdy, nawet najmniejszy hejt to natychmiastowy ban z Waszej strony. Nic tak nie osiągniecie. Pozdro :)

edit:

2dlxiR4.png

a to stan licznika o 12:39 :)

hahaha dokładnie o 12:44 licznik nagle skoczył do

T1qSRtv.png

Manipulujemy licznikiem? :)

Opublikowano

W tej właśnie chwili drogi człowieku się pogrążyłeś totalnie miałem gargantuiczną nadzieję na to iż nabierzesz trochę rozsądku ale jednak wybrałeś opcje manipulacji faktami zatem ja pięknie zaargumentuje dowodami online z gry

Ch1: 8rm2WMK.jpg

Ch2: P10cENG.jpg

Ch3: LqM8niJ.jpg

Ch4:6NqO5qM.jpg

Daje nam to 940 online wiadomo jest to liczba +/- ponieważ gracze wchodzą/wychodzą teleportują się robią dungeony itp - swobodny przepływ, dodatkowo odnoście tego twojego pierwszego ss to doskonale wiem, iż uczysz się tam programowania czy czegoś ponieważ tak ochoczo ogłaszałeś to na naszym serwerowym forum więc bez problemu skorzystałeś z narzędzi deweloperskich chrome i dowolnie edytowałeś rubrykę - manipulacja faktami. Twoja odpowiedź jest pełna infantylnej ignorancji, braku samokontroli, wyrachowania ale nie neguje Cię za to jako ludzie jesteśmy różni na szczęście. Jako, że nie mam zamiaru już grać w tym zapraszam Cię na umówienie się na rozmowę na teamspeak3 ze mną oczywiście całość byłaby nagrywana i poddana publikacji.

Opublikowano

W tej właśnie chwili drogi człowieku się pogrążyłeś totalnie miałem gargantuiczną nadzieję na to iż nabierzesz trochę rozsądku ale jednak wybrałeś opcje manipulacji faktami zatem ja pięknie zaargumentuje dowodami online z gry

Ch1: 8rm2WMK.jpg

Ch2: P10cENG.jpg

Ch3: LqM8niJ.jpg

Ch4:6NqO5qM.jpg

Daje nam to 940 online wiadomo jest to liczba +/- ponieważ gracze wchodzą/wychodzą teleportują się robią dungeony itp - swobodny przepływ, dodatkowo odnoście tego twojego pierwszego ss to doskonale wiem, iż uczysz się tam programowania czy czegoś ponieważ tak ochoczo ogłaszałeś to na naszym serwerowym forum więc bez problemu skorzystałeś z narzędzi deweloperskich chrome i dowolnie edytowałeś rubrykę - manipulacja faktami. Twoja odpowiedź jest pełna infantylnej ignorancji, braku samokontroli, wyrachowania ale nie neguje Cię za to jako ludzie jesteśmy różni na szczęście. Jako, że nie mam zamiaru już grać w tym zapraszam Cię na umówienie się na rozmowę na teamspeak3 ze mną oczywiście całość byłaby nagrywana i poddana publikacji.

To dlaczego licznik wskazuje inną liczbę?

Do tego są przeskoki, jak zaprezentowałem wyżej?

Nie było żadnych zabaw w edycję strony, "zbadaj element" to może jeszcze dla Was frajda.

To Wy zajmijcie się serwerem, który Wam cały czas się kurczy. 

Również nie będę już kontynuował tej dyskusji, od siebie powtórzę:

nie polecam serwera.

Pozdro.

Opublikowano

Polecam serwer

Top 1 serwer PVP pod względem ludzi online

-Administracja aktywna przez 3/4 dnia (sporo)

-DMG hacków nie ma - jedynie dzieci płaczące ponieważ nie mają dobrego eq - po spatchowaniu clienta wszelkie cheaty przestają działać więc...

-Na serwerze gra się bardzo przyjemnie

-Jeden z niewielu serwerów pvp gdzie w ciągu dnia odbywa się kilka wojen gildii - serwer nie świeci pustką - jest z kim rywalizować :)

-Mimo że to tylko serwer pvp to świetnie się rozbudowała gospodarka

Polecam :) Top1 2k16 PVP

P.S.

Często aktualizacje, wszelkie błędy znikają z dnia na dzień - wystarczy jest zgłosić.

Serwer dąży do doskonałości.

sygna2.jpg

Opublikowano

edit:

2dlxiR4.png

a to stan licznika o 12:39 :)

hahaha dokładnie o 12:44 licznik nagle skoczył do

T1qSRtv.png

Manipulujemy licznikiem? :)

Jedni kończą nockę a jedni wstają. Sam wchodzą na serwer w tym przedziale godzin - serio, wyjdź i nie wracaj bezmózgu.

Licznik kiedyś sprawdzałem w nocy(8 kontami - dodało/odjeło równo) - 0 manipulacji.

sygna2.jpg

Opublikowano

Polecam serwer

Top 1 serwer PVP pod względem ludzi online

-Administracja aktywna przez 3/4 dnia (sporo)

-DMG hacków nie ma - jedynie dzieci płaczące ponieważ nie mają dobrego eq - po spatchowaniu clienta wszelkie cheaty przestają działać więc...

-Na serwerze gra się bardzo przyjemnie

-Jeden z niewielu serwerów pvp gdzie w ciągu dnia odbywa się kilka wojen gildii - serwer nie świeci pustką - jest z kim rywalizować :)

-Mimo że to tylko serwer pvp to świetnie się rozbudowała gospodarka

Polecam :) Top1 2k16 PVP

P.S.

Często aktualizacje, wszelkie błędy znikają z dnia na dzień - wystarczy jest zgłosić.

Serwer dąży do doskonałości.

Z tymi dmg to teraz rozśmieszyłeś połowę osób czytających :D 

/

Opublikowano

NIe polecam serwera. Wczoraj dostałem perma na forum ZA NIC juz pisze dlaczego. 

Pierwsza sprawa:
Tam jest taki typ o nicku Dj_Damon jakos tak ^^ Lawrence daje sie przekupić użytkownikom których widocznie lubi :) Damon kapnął gościa aby dostać UB na konto. W takim razei lawrence go odbanowal a zabnowal goscia ktory pisal z tym Damonem na PW ze nie poleca serwera i ze chce namawia ludzi do odejscia z serwera ale wiadomo oni sami sie pogrążają. No to wiadomo... DAMON zgłosił to bo chcial ub na konto (beka jak nic)... NO to gdyby dostla perma na grze gdzie napracowal sie na EQ to wydałby własną matke/przyjaciela czy kogoś tam aby konto odzyskać :) (przepraszam ze na rodzine no ale taka prawda niestety).

Druga sprawa:

Napisalem na hshoutboxie że "Damon *uzytkownik forum* wydales kolege w zamian za uba?" a lawrence usunal posta zeby nikt nie widzial tje prawdy oraz podalem link ktory ADMINISTRATOR SERWERA wkleil w dział Złote Noobki. Admin i takie rzeczy? Najs.

Trzecia rzecz:

Na forum dostalem perma za to że wkleilem ss'y wiadomosci DLA LAWRENCEGO od gościa bo mialem PO PROSTU PRZEKAZAĆ. W spoilerze to zrobilem :) i dostalem z teog powodu perma.

Czekam na wyjaśnieni ze strony administracji almadii.

Więcej rzeczy dowiecie się później bo mamy ludzi którzy mają DOWODY , SS'y wyłapali co tam się dzieje.

Proszę o wyjaśnienie :) bo nie rozumiem tych zachowań.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Pierwsza sprawa:

Tam jest taki typ o nicku Dj_Damon jakos tak ^^ Lawrence daje sie przekupić użytkownikom których widocznie lubi :) Damon kapnął gościa aby dostać UB na konto. W takim razei lawrence go odbanowal a zabnowal goscia ktory pisal z tym Damonem na PW ze nie poleca serwera i ze chce namawia ludzi do odejscia z serwera ale wiadomo oni sami sie pogrążają. No to wiadomo... DAMON zgłosił to bo chcial ub na konto (beka jak nic)... NO to gdyby dostla perma na grze gdzie napracowal sie na EQ to wydałby własną matke/przyjaciela czy kogoś tam aby konto odzyskać :) (przepraszam ze na rodzine no ale taka prawda niestety).

Druga sprawa:

Napisalem na hshoutboxie że "Damon *uzytkownik forum* wydales kolege w zamian za uba?" a lawrence usunal posta zeby nikt nie widzial tje prawdy oraz podalem link ktory ADMINISTRATOR SERWERA wkleil w dział Złote Noobki. Admin i takie rzeczy? Najs.

Trzecia rzecz:

Na forum dostalem perma za to że wkleilem ss'y wiadomosci DLA LAWRENCEGO od gościa bo mialem PO PROSTU PRZEKAZAĆ. W spoilerze to zrobilem :) i dostalem z teog powodu perma.

Więcej rzeczy dowiecie się później bo mamy ludzi którzy mają DOWODY , SS'y wyłapali co tam się dzieje.

Dostałeś bana za współudział w działaniu z użytkownikiem xRoy podobnie jak on zostałeś wykluczony z oferty serwera czyli nie zagrasz już na serwerze za działanie na jego szkodę. Użytkownik Damon udowodnił swoją niewinność jednocześnie przedstawiając winę innych. Ponadto ja nie rozumiem dlaczego masz pretensje skoro wszystko jest zgodnie z regulaminem, który jako użytkownik forum i serwera zaakceptowałeś przy rejestracji konta, poświadczanie nieprawdy atak w stronę serwera ponadto wszystko co było zawarte w poście http://www.mpcforum.pl/topic/1544241-almadia-dedyk-easy/page-26#entry13200093 

TjkU9yb.jpg

dotyczy także Twojej osoby jako wspólnika w działaniu. Co do waszych dowodów, waszych czyli waszej dwójki to już wystarczajaco ich xRoy przedstawił zmanipulowanych i bez argumentów dlatego oszczędź tego cyrku. Jak pisałem tak i także w Twoim przypadku zapraszam do umówienia się ze mną na teamspeak3 cała rozmowa zostanie nagrana i podana do publicznego wglądu.

Opublikowano

Pierwsza sprawa:

Druga sprawa:

Trzecia rzecz:

Dostałeś bana za współudział w działaniu z użytkownikiem xRoy podobnie jak on zostałeś wykluczony z oferty serwera czyli nie zagrasz już na serwerze za działanie na jego szkodę. Użytkownik Damon udowodnił swoją niewinność jednocześnie przedstawiając winę innych. Ponadto ja nie rozumiem dlaczego masz pretensje skoro wszystko jest zgodnie z regulaminem, który jako użytkownik forum i serwera zaakceptowałeś przy rejestracji konta, poświadczanie nieprawdy atak w stronę serwera ponadto wszystko co było zawarte w poście http://www.mpcforum.pl/topic/1544241-almadia-dedyk-easy/page-26#entry13200093 dotyczy także Twojej osoby jako wspólnika w działaniu. Co do waszych dowodów, waszych czyli waszej dwójki to już wystarczajaco ich xRoy przedstawił zmanipulowanych i bez argumentów dlatego oszczędź tego cyrku. Jak pisałem tak i także w Twoim przypadku zapraszam do umówienia się ze mną na teamspeak3 cała rozmowa zostanie nagrana i podana do publicznego wglądu.

Ehh... człowieku... admin który nagrywa nagrania i chce wrzucić do publiki? Najs przykład. A mogę wiedzieć dlaczego brandy ma małżeństwo z Yvetto która pochodzi z gildii Satum?

I jaki regulamin? Po prostu Ci wysyłałem wiadomości ty myślisz co piszesz? Ciężko napisać wiadomość na PW to odrazu banujesz? Nic dziwnego ze z minuty na minute ludzie odchodzą. Tak samo ze ślubami - gracze pisali do ciebie w sprawie ślubu NIE RAZ to nie pomogłeś. A rozwiązać tą sprawę to jest chwila moment :) a co do ekipy naszej "dwójki" to raczej nie jest dwójka... liczba jest większa niż myślisz. Ale to tyle postów na mój temat bo szkoda gadać i nie będę się rozpisywał bo to bezsensu.

Powiedz mi tylko szczerze - ja szkodziłem graczom ? :D wysyłając Ci ss'y? Tylko na To cie stać? Zablokować i wuala? Zamiast NAPISAĆ PO PROSTU WIADOMOŚĆ I OSTRZEC ? Jak jestes takim administratorem fajnym to bądź łaskaw odblokować i pogadajmy na shoutboxie przy wszystkich ciekawe co udowodnisz publicznie tam :)

I jaką niewinność? Damon też spamił przeczytaj sobie zawartość shoutboxa a się dowiesz. Nie piszę tego aby się go pozbyć lecz to prawda a dominator jak czytał to wszystko powinien potwierdzić bo z nami rozmawial ale on tak nie spamił no w końcu to moderator. Gdy oboje dostali bany za spam ja pisalem do niego na PW ze "dziwie sie że ja nie dostalem bana za spam mimo że ja najwięcej pisałem"

jeszcze jedno.

Czemu usuwałeś w prezentacji gildii pozytywne wypowiedzi czy tam ktos inny? A niektore negatywne zostaly? :)

PIERWSZY SERWER NA KTÓRYM SĄ PERMY ZA ZWYKŁE WYSŁANIE DLA ADMINA ss'y by sobie cos zobaczyl. Dobre sobie.

Emmm czekaj edytuje post... wspólnik? Zadnym wspolnikiem nie jestem :) wkleilem bo mnie poprosil BY CI PREKAZAC TYLKO WIADOMOSC i to tyle. A ty odrazu banujesz - jedyne wyjscie ta? Nie potrafisz jak normalny czlowiek ostrzec? Bo moze nie kazdy wie? Nie kazdy pomysli o tym?

Czekam na odpowiedź.

Tag "brak bugów" hah brak? Jak mi sie będzie chciało wymienie wszystkie bugi na serwerze. Jeden z nich co jest pikuś - śluby się bugują.

Prosić się nie ma o rozwód bo nie ma po co i tak nie będzie pomocy. Słyszałem że naprawiliście ze ślubami tylko na jeden dzień.

Opublikowano

Grałem na tym serwerze i sam go z początku chwaliłem, do czasu aż ... pojawiły się kombinacje alpejskie. Niestety na serwerze są równi i równiejsi, zresztą jaka to nowość na serwerach Metina w tych czasach :) dzisiaj przelała się czara goryczy, zapowiadany update, balans, cuda wianki ale ... dla nie wtajemniczonych nic nowego, bo i tak nic nie zrobią choćby an głowie stawali. Nie od dziś wiadomo że niejaka gildia "Satum" ma kontakty z administracją, a dokładniej 2-ch członków administracji grywało sobie w tej gildii na prywatnych kontach, dzisiaj update wchodzę sobie do gry żeby sprawdzić wiarygodność i masz ci los, trafiam na gościa ze wspomnianej gildii, dokładnie archera co ma mnie na skila przy full abs i max eq - toż to Heroes! zadowolony i opromieniony moimi wcześniejszymi stwierdzeniami lecę z nowiną na forum by opisać sytuauację na Shout Box'ie, ale niestety w tej samej chwili zabrano mi dostęp pisania, a uprzedzam że przed kilkoma minutami mogłem swobodnie pisać :) no nic uparty i zawzięty napisałem 2 posty w temacie dotyczącym balastu, dziwnym trafem zostały usunięte, reszta została - a to Ci nowina :)

Ps. słuchaj mnie Ryuji a'la Lawrence, o waszych zagrywkach wiem tyle, że puszczę was serwer na same dno i już nie wstaniecie, chcieliście mi zamknąć buźkę, to uważajcie bym ja waszych nie zamknął na amen! mam na was tyle papierów że szkoda by było taki projekt spuścić z wodą w kiblu, a tego byście nie chcieli prawda? i ostanie pytanie: jak nie wiesz z kim tańczysz, to sprawdź chociaż czy potrafi prowadzić :D

edit: konto na forum zablokowane, powód?

nie trzeba było długo czekać na reakcję, co potwierdza że mają wiele za uszami i boja się by ie wyszło na jaw - wyjdzie na jaw misie bagienne, spokojnie krok po kroczku i sami wpełzniecie na ruchome piaski :) 

Opublikowano

@AzartaXx będziesz łaskaw odczytać PW? Pisałeś abym się odezwał i czekam chyba czwarty dzień. Ani na virtualu ani tu nie odczytasz mimo że widzisz.

Na temat almadii...

up widzisz ale to wszystko to dopiero początek :) najpierw coś wrzucę :) po co grać skoro nie robi się samemu eq :D i Almadia ma wielki minus wystarczylo że NoRespect pokazał jak administracja zajmuje się serwerem.

Najpierw pokażę coś a potem niżej w spoilerze wrzucę film z youtube od NoRespect :) życzę powodzenia^^

01175951058704427449.jpg

Co to jest? Ciekawe jaka wymówka na to przyjdzie. Z każdym kim pisalem twierdzil ze to chore i juz kazdy zna odpowiedź.

Tutaj film macie :)

Chciałem UB na forum Almadii ale widzę tylko przeczytał i nie odpisał :) bo proponowałem publiczną rozmowe na shoutboxie to strach udowodnić że to co się dzieje to nie jst prawda. Widzę na forum nie mam co liczyć na UB (za nic - admin twierdzi ze współudział ahhahahahahahahaha) to niezła reputacja dla almadii. Po filmie NoRespecta dużo świadczy.

@balistyn nie bój żaby sam nie jesteś :) ja tam ekipe mam także... na razie przemilczę to ^^ najpierw chcę co nie co się dowiedzieć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...