Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobieram własnie clienta, mam nadzieję, że zagoszcze na servie, ale mam kilka pytań 

1. Nie wprowadzicie jakiejś zmiany clienta (chodzi o design)  - widza na róznych filmikach strasznie mi sie nie podoba :D

2. Skad truta?

3. Jest mega duzo ulepszczacy czy wszystko ogarnięte" ??

1. Mi sie podoba bez dupereli i syfu.

2. Truta z szkat które dropia z boss + na star ( napisz mi pw to Ci dam  z 10 trut ;P )

3. Ulepszaczy jest sproro do 100 lvla ale łatwo dropia też moge Ci dać, potem już 3/4 stałe ulepy czyli coś bardziej drogiego żeby było na czym zarobić.

55381514166733279449.gif

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobieram własnie clienta, mam nadzieję, że zagoszcze na servie, ale mam kilka pytań 

1. Nie wprowadzicie jakiejś zmiany clienta (chodzi o design)  - widza na róznych filmikach strasznie mi sie nie podoba :D

2. Skad truta?

3. Jest mega duzo ulepszczacy czy wszystko ogarnięte" ??

1. Klient wyglada zle , te kwadraty jesli ktos nie spatchuje przed  wejsciem

2. Szkaty broni leca do 150lvl, ewentualnie masz szybkie dt i szkate ripa

3. Nie ma az tak duzo, wszystko fajnie leci :)

Opublikowano

Pograłem wbiłem bardzo szybko 400lvl tylko z eq jest ciężej ale jest bynajmniej co robić :D

Serwer polecam ponad 1k online jest się z kim napi3rdalać :D 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Pograłem wbiłem bardzo szybko 400lvl tylko z eq jest ciężej ale jest bynajmniej co robić :D

Serwer polecam ponad 1k online jest się z kim napi3rdalać :D

Dodam że na dniach pojawi się informacja o aktualizacji  której wszyscy wyglądamy! Mam nadzieje że z tych 1k graczy zrobi się przynajmniej 1.5 :)

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Chcesz zrobić eq? Chodź 231231 na dungi po medykamenty i czerwone perły

Misji ? Brak, no dobra polowania

Biolog ? Symulator klikania w niego i kupowania rzeczy.

Serwer nie godny polecenia

Dobiłem 430lvl i się znudził.

Ocena Serwera : 4/10

Opublikowano

Chcesz zrobić eq? Chodź 231231 na dungi po medykamenty i czerwone perły

Misji ? Brak, no dobra polowania

Biolog ? Symulator klikania w niego i kupowania rzeczy.

Serwer nie godny polecenia

Dobiłem 430lvl i się znudził.

Ocena Serwera : 4/10

Dobiłeś 430 gdzie wbija się go chwila moment i na tym skończyłeś?? Naprawdę podziwiam twój zapał do gry na serwerach :)

Nie prawda że 231231 chodzenia dung... Wystarczy trochę chęci i parę dni i masz full eq a potem chodzisz tylko aby zarabiać na IS chyba że nie potrzebujesz :)

Co do misji bilog był do dropienia ale gracze płakali że nie ma sensu.. Wiec administracja dodała do sklepu a teraz płaczesz że jest w sklepie! Zastanów się :)

Polowania opłaca się robić ale wydaje mi się że jest ich mało tutaj się zgodzę ;) 

Druga sprawa oceniasz serwer 4/10 nie grając wiecej jak 3 dni to trochę słabo :)

Pozdrawiam.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

@up nie grając więcej niż 3 dni ? Odechciało mi się po zrobieniu biżu kaliope+9.. bo zobaczyłem co trzeba na miecz na +1 i zbr....

Nie trzeba chodzić 21312312 ? A po co mam wbijać więcej niż 430lvl ?  Nie ma już później nowego dunga, a pewnie na mapie od 460 nie ma nowych bossów :)

Mapa 300lvl Miejsce gdzie jest 5 bossów, zbiłem wszystkie na 4ch I wydropiłem 6 kryształów ;)

Jak serwer jest dobry to gram do końca, a jak chłam na którym rutynowo trzeba robić 3x dung żeby spróbować ulepszyć 1 item na +1 to podziękuje za taki ''easy''

Nie ma już serwerów takich jak kiedyś.... A licząc to że trzeba robić 4 bronie [żeby mieć klasowe KD ludzi umek i np. woja] to ja podziękuje

Pozdrawiam i powodzenia tym którzy lubią 2312321 razy chodzić na te same dungi ;)

Opublikowano

Jak eq na 495 lvl jest :) wiec nie rozumiem jak mogłeś widzieć ulepy na broń na 495 lvl +1 skoro wbiłeś 430 i skończyłeś   :)

Nie oszukuj ludzi bo taka prawda nie masz zielonego pojęcia o serwerze a okłamujesz ludzi! Jakieś śmieszne liczby podajesz samo zrobienie eq 100 +6 robie z miejsca wszystkim! A potem to juz troche dung + jakieś zuo i masz eq :) z bossa na 300 dung leca 2 medyki 2 listy na +1 jest potrzebne 3 :) dużo nie ma roboty. Polecam virtuale czy coś gdzie po 4 latach ludzie nie maja jeszcze full eq :)

Zaznaczę że to Easy exp spoko a z eq też jest łatwo, nie nasza wina że ty byś chciał wejść na serwer i dostać całe eq :)

// Dodam ze dung 300 robi się w 5min może mniej. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Jak eq na 495 lvl jest :) wiec nie rozumiem jak mogłeś widzieć ulepy na broń na 495 lvl +1 skoro wbiłeś 430 i skończyłeś   :)

Nie oszukuj ludzi bo taka prawda nie masz zielonego pojęcia o serwerze a okłamujesz ludzi! Jakieś śmieszne liczby podajesz samo zrobienie eq 100 +6 robie z miejsca wszystkim! A potem to juz troche dung + jakieś zuo i masz eq :) z bossa na 300 dung leca 2 medyki 2 listy na +1 jest potrzebne 3 :) dużo nie ma roboty. Polecam virtuale czy coś gdzie po 4 latach ludzie nie maja jeszcze full eq :)

Zaznaczę że to Easy exp spoko a z eq też jest łatwo, nie nasza wina że ty byś chciał wejść na serwer i dostać całe eq :)

// Dodam ze dung 300 robi się w 5min może mniej. 

Hahahaha, no to teraz dowaliłeś LMAO lvl.HARD

Dobrze napisał, na Eq kaliope o ile się nie myle trzeba po 3medyki/3listy w czym z dunga nie zawsze lecą 2, czasami 2/1. Dobra lecimy dalej zbrojka kaliope 5medykowe/5listow na jedno ulepszenie, licząc że cały czas NAWET po 2 będzie Ci lotać to tak czy siak 3RAZY JEDEN DUNGEON NA JEDNEGO PLUSA. Uznajmy że 3razy x9(+9) to 27. przy jest 80%? czy tam 70% nie pamiętam, ale wiem że spaliło mi 5 razy zbrojke. więc 27 + 5x3= 42

42 Razy dungeon - 1 raz się przechodzi około 6min na DMG, jak Ty bijesz  5 minut to ja nie wiem, chyba eq z nieba masz :> Kappa

42x6=252= Ponad 4 godziny na zbrojkę na serwerze Easy, nie chodzi o czas, bo wiadomo kto ma ten robi, inni mogą kupic w IS przedmioty i sprzedać za ulepszacze. Ale 42 razy ten sam dungeon ?!!? Poważnie???

I ten dung tak wyglada:

Spot

Metki

MiniBOSS

Metki

MINIBOSS

Metki

BOSS

jeszcze powinni przed spotem dać 12x metków jak to jest po spocie, było by to jeszcze ciekawsze..

Opublikowano

''Jakieś śmieszne liczby podajesz samo zrobienie eq 100 +6 robie z miejsca wszystkim!'' Bo te eq to się easy robi :) A Kaliope [Miecz i zbr jest na 400lvl] i na to się robi 32 razy 1 dung na 1 ITEM powtarzam 1....

Jak dla ciebie to mało to pozdrawiam

Wyliczę ile trzeba medykamentów do 400lvl

Zbr i Miecz [tylko po1]= 9*5=45 45*2=90 Medykamentów

Biżu, czyli hełm,kolce,buty.bransoleta,naszyjnik= 9*3=27 27*5=135

Tarcze [4 sztuki] tutaj mogę się pomylić bo nie pamiętam ile trzeba... chyba po 5 na przerobienie więc= 4*5=20

Razem=245 Medykamentów jak nic nie spali a to dokładnie 245:2~~~113 dungów jeżeli nic nie spali i zawsze dropnie po 2 sztk ;)

A pereł czerwonych po 180 na 1 broń i zbr na 400+9 [Jeżeli cały czas trzeba to samo co na +1]

Fragmenty kryształów jeszcze spoko dropiły z bossów z mapy, to przetrwałem ale po tym się zawiodłem.

I nie wmawiaj mi że ja okłamuję graczy że nie trzeba chodzić po 12312 razy na 1 i ten sam dung... :)

Pozdrawiam

@Argin ''Polecam serwer gra się bardzo przyjemnie. Dużo urozmaiceń rozgrywka się nie nudzi :).'' Dużo urozmaiceń 3 dungi z których dropią medykamenty i na nie chodź cały czas ;)

Najśmieszniejsze jest ten cytat ''nie bede swojego serwera oceniac bo nie wypada, ale ja bym gral, nie ma meczani z expem, duzo dungeonow misje itd, duzo eventow, czego chciec wiecej'' Autora prezentacji który mówi że są misje.. Tak jak już napisałem są które robisz podczas expa w minute ? max 2.... I biolog symulator klikania... Dużo dungów Są 3 z których dropią ulepy o których mowa wyżej. Fakt z expem jest przyjemnie, eventów też jak grałem to spotkałem 2 zua

Opublikowano

''Jakieś śmieszne liczby podajesz samo zrobienie eq 100 +6 robie z miejsca wszystkim!'' Bo te eq to się easy robi :) A Kaliope [Miecz i zbr jest na 400lvl] i na to się robi 32 razy 1 dung na 1 ITEM powtarzam 1....

Jak dla ciebie to mało to pozdrawiam

Wyliczę ile trzeba medykamentów do 400lvl

Zbr i Miecz [tylko po1]= 9*5=45 45*2=90 Medykamentów

Biżu, czyli hełm,kolce,buty.bransoleta,naszyjnik= 9*3=27 27*5=135

Tarcze [4 sztuki] tutaj mogę się pomylić bo nie pamiętam ile trzeba... chyba po 5 na przerobienie więc= 4*5=20

Razem=245 Medykamentów jak nic nie spali a to dokładnie 245:2~~~113 dungów jeżeli nic nie spali i zawsze dropnie po 2 sztk ;)

A pereł czerwonych po 180 na 1 broń i zbr na 400+9 [Jeżeli cały czas trzeba to samo co na +1]

Fragmenty kryształów jeszcze spoko dropiły z bossów z mapy, to przetrwałem ale po tym się zawiodłem.

I nie wmawiaj mi że ja okłamuję graczy że nie trzeba chodzić po 12312 razy na 1 i ten sam dung... :)

Pozdrawiam

@Argin ''Polecam serwer gra się bardzo przyjemnie. Dużo urozmaiceń rozgrywka się nie nudzi :).'' Dużo urozmaiceń 3 dungi z których dropią medykamenty i na nie chodź cały czas ;)

Najśmieszniejsze jest ten cytat ''nie bede swojego serwera oceniac bo nie wypada, ale ja bym gral, nie ma meczani z expem, duzo dungeonow misje itd, duzo eventow, czego chciec wiecej'' Autora prezentacji który mówi że są misje.. Tak jak już napisałem są które robisz podczas expa w minute ? max 2.... I biolog symulator klikania... Dużo dungów Są 3 z których dropią ulepy o których mowa wyżej. Fakt z expem jest przyjemnie, eventów też jak grałem to spotkałem 2 zua

Ehh zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie robil gownoburze...

Po to jest nowe szybkie dt i lacznie 5 dungeonow by chodzic na rozne, wyliczasz jakies nie wiadomo co, a sam znam ludzi co po 2 dniach mieli full eq

Jesli by wszystko bylo w 3-4h to by potem sie postalo 2-3 dni powalczylo w m1 i nuda

Opublikowano

oplaca sie jeszcze grac ? bo nwm czy konczyc wbijac maxa

@fokus243 <-- jak chcesz o cos zapytać/pocisnąć/pokłócić się, śmiało :3

10/25/50/75/100/250/500/750/1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...