Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W jakim czasie zrobi się eq max lv?

To zależy od kilku rzeczy np od tego ile czasu będziesz dropił jaką taktykę sobie obejmiesz czy ulepszanie handel sprzedaż zrobienie od nowa i sprzedaż i tak dorobienie się czy może po prostu drop dla samego siebie. Dobrze by było jakby jakiś gracz z serwera opowiedział w ile zrobił full eq. :) Pozdrawiam! Oraz zapraszam na dzisiejsze eventy.

Opublikowano

Ja zrobiłem Full Bizu Kaliope na +9 + Zbrojke na Max + 4 Itemki z IS'a w ciągu 5Dni. //SexyShot

Jednak z brońmi gorzej jak się klasówki robi, a jeden dung ponad 200 razy też już nie jest ciekawe..I to w sumie najszybszy sposób na zarobek, bo tutaj dropi najwięcej itemków pomijając dungi 330 i 430, które są niby na wyższe LvL'e.

O eq trudno nie jest, 1 dung 300Lv srednio 6Min na chillku, więc około 20Minut na jednego Plusa zbr max Lv.

dużo luda na servie?? ile +/-?

+700

/////////// EVENTY ////////////////////

Nie ma to jak zrobić OX ze złymi odpowiedziami...GG

Opublikowano

Długiego szukałem takiego serwera ;) Nie trzeba siedzieć cały dzień, żeby wbić poziom, jest łatwo. 

Polecam gorąco.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Opyla się wbijać na serwer? Licznik nie podkręcony? 

Balans jest? Kto do pvp dobry?

Itemy z isu ciężko ogarnąć w grze? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Czy opyla się sam oceń, licznik nie jest kręcony dowody kilka stron wcześniej, kto w pvp dobry to zależy co preferujesz archer dobry z dystansu mental / wp z bliska różnie, ale tutaj to akurat gracze myślę powinni się najwięcej wypowiadać w tej kwestii. Co do isu w grze to jest prosto ogarnąć kostium można kupić na ten przykład za 2 bryłki. Pozdrawiam.

Opublikowano

Czy opyla się sam oceń, licznik nie jest kręcony dowody kilka stron wcześniej, kto w pvp dobry to zależy co preferujesz archer dobry z dystansu mental / wp z bliska różnie, ale tutaj to akurat gracze myślę powinni się najwięcej wypowiadać w tej kwestii. Co do isu w grze to jest prosto ogarnąć kostium można kupić na ten przykład za 2 bryłki. Pozdrawiam.

Tak myślę żeby daggerem zagrać tylko nwm czy będzie ok :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

serwer fajny? nie jest to monotonny symulator famy? bo narazie nie mam gdzie grać, a z chęcią tu bym wbił 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

serwer fajny? nie jest to monotonny symulator famy? bo narazie nie mam gdzie grać, a z chęcią tu bym wbił 

nie bede swojego serwera oceniac bo nie wypada, ale ja bym gral, nie ma meczani z expem, duzo dungeonow misje itd, duzo eventow, czego chciec wiecej

Opublikowano

bardziej mi chodziło żebyś odpowiedział na to "nie jest to monotonny symulator famy?"

nie chce latać milion razy na jeden dungeon żeby zrobić jeden itemek

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

bardziej mi chodziło żebyś odpowiedział na to "nie jest to monotonny symulator famy?"

sa rozne dungeony wiec urozmaicone dropienie, ludzie potrafili w 2 dni miec full perf eq wraz z lvlem i misjami

Opublikowano

sa rozne dungeony wiec urozmaicone dropienie, ludzie potrafili w 2 dni miec full perf eq wraz z lvlem i misjami

Można prosić o jakieś ss z m1 ?

/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...