Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie z racji takiej że tu grałam i mam dużo do powiedzenia  więc zacznijmy od tego że Administracja na początku tylko się interesowała teraz w małym stopniu zero eventów ,jak i aktualizacji... można wyzywać i obrażać gm/ga a oni z tym nic nie robią.Administracja nie odpisuje w grze.Nie można się wymienić z nikim bo nie ma tutorów chodź by sprzedać EQ za PSc...

.W gildi satum było dwóch gmów abbay i brandy oczywiście rzekomo zostało to sprawdzone 5 razy i rzekomo nic nie wykryli... by nie robić zapewne afery..Gfy miałam problem z wojnami to pisałam 2 tygodnie .. najpier do głównego Levrance jakoś tak ale nie dało się mu wysłać wiadomości bo miał zapchaną poczte więc napisałam do 3 gm by w moim imieniu poprosili go by oczyścił skrzynkę bo mam ważną sprawe ! co zorbił po tygodniu i nie odpisał...Więc napisałam do dziewczyny GAlevrance... czyli Tea wysłałm dowody ze Ytuber noperfect nagrywał almadie na modach i nam zbugował 2 wojny  poszedł na haku w góry...  więc logałam było 0:0 powinien być remis .U nas pisało że wygraliśmy a  ludzi którzy nie byli w naszej gildii pisało że przegraliśmy.. Przy ciągłym spamie do GM Team że niby to naprawią że na stronie zostało już zaaktualizowane a na rezultaty w grze w rankingu po aktualizacji powinno się zaaktualizować(wcześniej pisała że to min 2/3 dni samo się zaaktualizuje i stracone pkt zostaną zwrócone)Niestety tak się nie stało.. a gdy znów pisałam że nadal nic (to trwało 2 tygodnie) napisała mi że to bez znaczenia bo już pare wojen zrobiliśmy,... ale halo gdzie nasze stracone pkt za zbugowane wojny???? proste nie umieli zrobić to nic dziwnego...po tem już nie odpisywała...(a niby wszystko przekazała chłopakowi GA levrance) Zabawne...Mieli gdzieś cheaterów na dmg/wh/mh... Satum sobie biegało na mh/dmg też mieli to gdzieś... bo pupilki.. całe dnie w m2 shinso ch1 spędzał z nimi brendy czas :)Nie polecam ! SErver upada coraz mniej wiary....a admini mają wywalone tylko teraz coś zaczeli nagle robić eventy bo zauwazyli że coraz mniej wiary... na ch1 shinso/jinno max 20 sklepów po za kołem może 10.. a na stronie pisze 500/700 online :))))

POZDRAWIAM I NIE POLECAM !

Zero aktualizacji ? Ostatnio była przerwa techniczna przecież i zostało wprowadzone kilka zmian i poprawek. Odnośnie wymian wymiany są na własną odpowiedzialność, dojrzały i odpowiedzialny człowiek powinien brać odpowiedzialność za swoje działania i myśleć, a my nie pośredniczymy w tych działaniach ale ich nie zabraniamy. Dlaczego nie pośredniczymy? Odpowiedź jest banalna, na logikę dajmy na to podmiot "A" sprzedaje postać za dajmy na to 20 zł kodem paysafecard podmiot "B" zgadza się na wymianę poprzez Tutora podmiot A daje kod tutorowi tutor sprawdza i kod jest ok w tym samym czasie podmiot A wykorzystuje kod i cała odpowiedzialność spada na Tutora co w konsekwencji odbija się na Administracji dlatego jest jak jest. Co do mojej pełnej skrzynki zapełnia się ona dość szybko zdażyło się cztery lub pięć razy, że nie zauważyłem, iż jest pełna to prawda jednak gdy dostawałem informację o tym od razu oczyszczałem ją by można było normalnie się ze mną komunikować. Sprawą tej wojny i gildii zajmowałem się cofnąłem wszystkie wygrane tamtej gildii i przegrane u innych i zwróciłem punkty w tym w waszej gildii punkty. Serwer upada no nie wiem Twoja opinia jednak online rośnie powoli reklama jest, eventy są szykuje aktualizacje v3 aby była gotowa pod koniec wakacji z nowościami + modernizacja mapy gildii bo zostało to tymczasowo zamknięte potrzeba udoskonalić ten pomysł. Co do samych cheaterów to pisałem już Administracja czy gracz ogólnie człowiek nie jest programowalny nie może ciągle wykonywać danej czynności jeden czy kilkudziesięciu ciągle wszystko co pojawia się w dziale zgłoszenia jest rozpatrywane przeważnie do 24 godzin. Sytuacja z nonperfect po pokazaniu jego filmiku 2 - 5 minut po wyjściu go na świat publiczny wszystkie postacie przedstawione w nim  zostały zbanowane. Jeżeli ktoś jest na wh/dmg czy innym cheacie wystarczy go nagrać i wysłać filmik lub inną formę dowodu stosowną do przewinienia osobiście sam sprawdzałem ich postacie w bazie pod względem bonusów itp za sprawą skarg i własnej ciekawości i nic nie było.  

Pozdrawiam również i w żadnym wypadku nie traktuj tego co napisałem jako swoistą negację Twojego prawa do wyrażania własnego poglądu bardziej jako demaskację.

@topic

Prezentacja aktualizacji v3 już niedługo

Zaktualizowano główny post.

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakoś się nie zgodzę z tym że serwer upada, fakt lepsza reklama by się przydała ale i tak jest się z kim bić i jest od kogo coś kupić.

Ból dupy widzę znów macie i nie mogę zrozumieć czemu ?

Gram na Almadii od miesiąca i o ile się nie mylę była aktualizacja wprowadzająca eQ niebios i ta która wprowadziła przetopy itp.

Co do administracji, na Ts3 Almadii nie siedzie i nie wiem jak tam sprawa wygląda, ale w grze można ich często spotkać i porozmawiać 

@brandy i @Lawrance (chyba tak sie piszę wasze nicki ) pojawiają się zawsze po jakiejś aktualizacji, lub też spontanicznie :D

najwięcej czasu w grze spędza chyba @Abbey którą pozdrawiam :) i przepraszam że tak często zawracam jej głowę xD

Eventy, no tu też się z wami nie zgodzę. Są i jest na nich sporo osób.

Podsumowując. Serwer Almadia.pl jest dobrym i zadbanym serwerem easy/PvP dawno się tak nie bawiłem na easy :D

drop ulepszaczy jest jak to się mówi "izi' więc zrobienie eQ do PvP to kwestia tygodnia grania po 2/3h dziennie.

Is też jest całkiem łatwy do zdobycia i nie chodzi mi tu o samodzielne wydawanie kasy :P 

Czekam na dalsze usprawnienia serwera i zapraszam do gry :)

Ps. Co do NoPerfecta nie obwiniajcie administracji że koleś prowadzi serie związaną z hakami :P

robi tak na większości serwerów i jakoś nikt nie ma o to bólu dupy :) 

Pozdrawiam DarkSnow95.

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Szkoda, że wasz autopatcher ściąga mi 30 kb/s (355 mb do pobrania (y)), a client ściągał mi się po 20 - 30 mb/s

Jak najłatwiej zarobić na ISa,  w grze?

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

23. Prezentacje nieaktywne 7 dni zostaną zamknięte, po upływie następnych 7 dniu prezentacja zostanie wyrzucona do kosza.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...