Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­A mi się gra całkiem przyjemnie :3 4x400 poziom i mam ochotę tak cały czas. Bez kitu :D

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ulepszenie setów to moment?
Przecież jak nie wbijesz lvl to sie cmoknąć można z ulepszaniem eq.
Potrzebne ulepy na przerobienie a od 100 jeszcze na +7/8/9
Będę to robił wieczność bo dropią jak krew z nosa. ( Nie ma 100% i szansa na ulepszenie to chyba 70% )

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Mi się gra całkiem przyjemnie. Do SERWERA nic nie mam.

Jedynie co mnie denerwuje to administracja TS3. Powiem krótko, faworyzacja to ich dobra strona :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

nie polecam tego serwera ale róbcie co chcecie:)

swietna recenzja i argumentacja

byłem tam i nic się nie dzieje, bez komentarza bo co tu dużo mówić....

GEHoMRp.jpg

Opublikowano

Polecam fajny serwerek  administracja caly czas cos wprowadzana i ulepsza   bardzo dobry balanas  pod wojny jest zrobiony

GRAFIK SZUKA PRACY

projektmoj.jpg

klama.gif

Tworzenie stron od podstaw

Przyjmę Pojedynek

Opublikowano

­

Gdzie znajdę tą Złotą Żabę ?  : P Wszystko mam oprócz red perełek a tylko z niej leca ;p

Perły też lecą z metków na dungach ;) na dungu 150 10 minut temu poleciało mi 7-8 każdej perły, a więc - robię dunga i do przodu ;)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

0 info o poziomach.

Wbijam do gry typ ma 400lv i 8 poziom, wtf?

to sa poziomy rangi ktore sie wymienia u npc

Duży minus to dungi po 10 minut ponad.

Ehh wg mnie lepiej jak sie cos robi na dungu, bosy metki, bicie potworkow, a nie wejsc, ubic bosa, wyjsc, i tak w kolko

Opublikowano

0 info o poziomach.

Wbijam do gry typ ma 400lv i 8 poziom, wtf?

to sa poziomy rangi ktore sie wymienia u npc

Duży minus to dungi po 10 minut ponad.

Ehh wg mnie lepiej jak sie cos robi na dungu, bosy metki, bicie potworkow, a nie wejsc, ubic bosa, wyjsc, i tak w kolko

To dużo robi ubic potwory metki pol bosa metki pol bosa metki i bosa... xD Moim zdaniem serwer był spoko ale słyszałem że dodaliście jakieś śmieciowe kd itd zaprzestałem grać robić update z 500lvl a głupia zbugowana misja u alchemika jest i nadal cisza... Szkoda myślałem że zostane na dłużej :) Powodzenia w dalszym rozwoju :)

Opublikowano

Ile ludzi online? 
Da rade zarobić w grze na isa?
W ile wbije max lvl i max eq? 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Zawitałem coś koło 150 lvla wbiłem (tak wiem strasznie duży :D) Wypiszę co zauważyłem

Plusy

-łatwo wbija eq pvp

- w miarę szybki exp

- proste misje (typu ubij xxx mobów co bodajże 25 lvli)

- biolog w npc :D

-w miarę ludzi jest

Minusy 

-eq exp robisz kilka godzin(kolce/branza/tarcza/hełm w miarę), średnie wchodzą ciężko (nawet z 30-40 były problemy nie mówiąc o 50+ przy max 60) 

-ludzie to banda kretynów, nie da się nic kupić / biola oddać bo jakiś kretyn cie przyjdzie i zabije

-znacznie więcej ze "skrzynek broni" leci stalek (na co mi 10 stalek woj jak gram ninja?) niz broni,

-brak zmiany ch

-brak dozo w panelu/pierku

-brak zapisu lokacji

-brak marmurów (tak przydałyby się marmurki zwłaszcza jak ten *bany azrael odpycha i trzeba się bawić w "bugowanie" pod scianka)

-jak dla mnie dmg/hp bossow (przynajmniej te początkowe jak azrael) jest nieproporcjonalne

Moja opinia :) Sami sobie wyciągnijcie wnioski.

Opublikowano

Zawitałem coś koło 150 lvla wbiłem (tak wiem strasznie duży :D) Wypiszę co zauważyłem

Plusy

-łatwo wbija eq pvp

- w miarę szybki exp

-w miarę ludzi jest

Minusy 

-eq exp robisz kilka godzin(kolce/branza/tarcza/hełm w miarę), średnie wchodzą ciężko (nawet z 30-40 były problemy nie mówiąc o 50+ przy max 60) 

-ludzie to banda kretynów, nie da się nic kupić / biola oddać bo jakiś kretyn cie przyjdzie i zabije

-znacznie więcej ze "skrzynek broni" leci stalek (na co mi 10 stalek woj jak gram ninja?) niz broni,

-brak zmiany ch

-brak zapisu lokacji

-brak marmurów (tak przydałyby się marmurki zwłaszcza jak ten *bany azrael odpycha i trzeba się bawić w "bugowanie" pod scianka)

-jak dla mnie dmg/hp bossow (przynajmniej te początkowe jak azrael) jest nieproporcjonalne

Idziesz dropic na PL'u dla siebie koziki, to predzej Ci dropnie ribek i wszystkie inne niz koziki, tak zawsze bylo.

57 sr mi wbilo w okolo 10 minut a sporo ludzi ma juz 59

Z slabiutkim eq azraela na 75 z fms bilem jakies 90 moze 120 sekund, to dlugo? HP do dmg jest ok

Opublikowano

Plusy

-łatwo wbija eq pvp

- w miarę szybki exp

-w miarę ludzi jest

Minusy 

-brak zmiany ch

-brak zapisu lokacji

Idziesz dropic na PL'u dla siebie koziki, to predzej Ci dropnie ribek i wszystkie inne niz koziki, tak zawsze bylo.

57 sr mi wbilo w okolo 10 minut a sporo ludzi ma juz 59

Z slabiutkim eq azraela na 75 z fms bilem jakies 90 moze 120 sekund, to dlugo? HP do dmg jest ok

bonowałem około 7 trutek bo więcej nie dropło +- 4h przez 2 dni, śr ustawiłem na bodajże 40, wbiło mi raz z kijowymi bonami :) Po ile go biłeś?Ja go biłem po 3-5k :) Jaka  klasa tak wgl grasz?(A pozatym pisałem jak dla mnie) Akurat kozików na PLu miałem coś koło 6-7 szt (nie pamietam teraz) na 1 max 2 riby :)

Opublikowano

ladnie krecony licznik macie

Kilka stron wcześniej masz dowody ss z gry bo również także ktoś kierował w nas takie oszczerstwa :). Zresztą zapraszam do gry na pierwszy rzut oka w miastach widać, że nic nie jest kręcone.

Serwa bardzo pobugowany :D 0 balansu xD

Serwa bardzo pobugowany :D 0 balansu xD Moim zdaniem długo nie postoi ale życzę powodzenia :P

Pobugowany to dość ciekawe zapraszam napisz na forum serwera o bugach jakie odkryłeś to je usuniemy gdy tylko dowiadujemy się o jakimś bugu to od razu pracujemy nad rozwiązaniem problemu i w nocy robimy aktualizacje. Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer fajny dla osob ktore sie nie lubia meczyc :P Max lvl i EQ w tydzien idzie spokojnie zrobić i to w sumie bez no lifienia zbyt dużego. Bardzo latwo o ulepy lecz gorzej o perły lecz jak komuś sie chce to i z tym wiekszego problemu nie ma bo wystarczy kilkanascie postaci machnąć i zrobić bodajże 3 lub 4 misje z polowaniem i dostaje sie po 20 perełek. Co do balansu PvP niestety nie moge sie wypowiedzieć bo serwer znudzil mnie zaraz po wbiciu maxa i zrobieniu EQ do 350lvla w 3dni ^^

Powodzenia w prowadzeniu serwera :)

PS: co do graczy to malo kogo tam widzialem. Na oko około 200osob max a sklepów prawie że wgl nie ma ;p

pokemon20haunter800x200.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...