Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bardziej mi chodziło żebyś odpowiedział na to "nie jest to monotonny symulator famy?"

nie chce latać milion razy na jeden dungeon żeby zrobić jeden itemek

sa rozne dungeony wiec urozmaicone dropienie, ludzie potrafili w 2 dni miec full perf eq wraz z lvlem i misjami

Można prosić o jakieś ss z m1 ?

Ludzie stoja tez na mapie z dungeonami i w m2

http://screenshot.sh/oB5T7I4ym6nTK

Szkoda, że 0 balansu na serwie :v

widac zle eq zrobiles badz 6/7

Opublikowano

Mam 395+ i nie mam żadnego eq, powie ktoś co robić początkowo aby mieć te ulepki ? które dungi itp. 

/

Opublikowano

Mam 395+ i nie mam żadnego eq, powie ktoś co robić początkowo aby mieć te ulepki ? które dungi itp. 

Przeciez masz nowe dt przerobione ze na jednym pietrze wszystko, do tego dungenow wiele do wyboru do koloru, im dluzszy tym wiekszy drop, ogolnie zalecam wbic 430 i na ten dung

Opublikowano

Przeciez masz nowe dt przerobione ze na jednym pietrze wszystko, do tego dungenow wiele do wyboru do koloru, im dluzszy tym wiekszy drop, ogolnie zalecam wbic 430 i na ten dung

Mam tu 3 postacie na 500lvl, dung na 430 lvl wcale nie jest opłacalny jak to opisujesz, najlepszym miejscem do zbierania zmianek 6/7 pereł, odznak i ulepszaczy jest ten na 300 lvl  :D z ostatniego bossa sypie się aż miło, jest dużo metinów i 2 mini bossy. Zrobić 500 lvl to nie sztuka, sztuką jest zrobić eq na max poziom, a to zajmie Ci o panie ... sam drop fragmentu kryształu to masa czasu na dungach.

Opublikowano

kim najlepiej grać? :D

Kim lubisz, na pewno dobra opcja jest dla lubiacych hellera czy tez smoka, bo tutaj jest silny bo na wielu serwerach administracja go pomija, ma duze hity i solidne skile

Opublikowano

Polecam poprawić drop ulepek po 2/3 sztuki z dungeonu, a także usprawnić o wiele drop kryształów, bo stoję z eq na słabym poziomie :v

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

bardzo brzydki interface, no ale mimo to zagram, bo nie ma gdzie indziej :D

wazne ze gra sie przyjemnie, mam praktyczny umysl i logiczny niz wyobraznie i grafike:)

Opublikowano

Fajny serwerek, polecam, bo wiem, że moge. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

Opublikowano

zrobiłem tu max eq i full is nie maniacząc jakoś strasznie w mniej więcej tydzień

sprzedawałem ulepszacze i kupowałem gotowe itemki i zwoje sm od graczy, i wydaje mi się, że to najszybszy sposób na zrobienie eq

Opublikowano

zrobiłem tu max eq i full is nie maniacząc jakoś strasznie w mniej więcej tydzień

sprzedawałem ulepszacze i kupowałem gotowe itemki i zwoje sm od graczy, i wydaje mi się, że to najszybszy sposób na zrobienie eq

no nie jest az tak ciezko o eq:) is tez tanio chodzi w grze

Opublikowano
504 Gateway Timeout

Checking your internet connectivity... [OK]
Checking Proxy network............ [OK]
Checking backend server............... [ERROR]
If you are the owner of this website please contact your hosting provider, because your server is most likely down or overloaded 

Strona nie działa ;)

502 Bad Gateway

nginx
Opublikowano
504 Gateway Timeout

Checking your internet connectivity... [OK]
Checking Proxy network............ [OK]
Checking backend server............... [ERROR]
If you are the owner of this website please contact your hosting provider, because your server is most likely down or overloaded 

Strona nie działa ;)

502 Bad Gateway

nginx

Były małe problemy ze stroną około godziny 13:00 jednak zostało to zażegnane. Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Opublikowano

zawitam na serwerze mam nadzieje ,że się nie rozczaruje. Jak najlepiej się wybić? Na początku na czym najlepiej zarabiać?

Opublikowano

Ile osób jest online w ciągu dnia ? :)

I czy łatwo zrobić perfekcyjny ekwipunek ? ^^

1000+

Łatwo ;)

Gram tam już trochę i licznik na stronie na pewno nie kłamie :) Wystarczy trochę czasu na chodzenie na bosy i dungi i śmiało szybko wbijesz perf eq i je ulepszysz :)

Opublikowano

Serdecznie polecam serwer, gram od początku :)

Administracja odpisuje na PW. Baa jeszcze sama podaje na wołaj swoje nick aby pisać problemy, wiadomo spam mają to odpisują po 2/3 minutach ale odpisują ( Pozdrawiam Abbey która zawsze ma czas ;) )

Jeśli ktoś zacznie gre i ma problemy z początkowymi ulepami pisać śmiało pw w grze do Ushi

PS: Kiedy pojawi się informacja na forum o aktualizacji?? :) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Serdecznie polecam serwer, gram od początku :)

Administracja odpisuje na PW. Baa jeszcze sama podaje na wołaj swoje nick aby pisać problemy, wiadomo spam mają to odpisują po 2/3 minutach ale odpisują ( Pozdrawiam Abbey która zawsze ma czas ;) )

Jeśli ktoś zacznie gre i ma problemy z początkowymi ulepami pisać śmiało pw w grze do Ushi

PS: Kiedy pojawi się informacja na forum o aktualizacji?? :)

na dniach bedzie info

Opublikowano

Pobieram własnie clienta, mam nadzieję, że zagoszcze na servie, ale mam kilka pytań 

1. Nie wprowadzicie jakiejś zmiany clienta (chodzi o design)  - widza na róznych filmikach strasznie mi sie nie podoba :D

2. Skad truta?

3. Jest mega duzo ulepszczacy czy wszystko ogarnięte" ??

d2dp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...