Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

walmor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem już jakiś czas temu klienta, ale widzę nowy jest :D

Troszkę zastanawiam się nad zagraniem na serwerze, a to raczej rzadkość bo wiele serwerów nudzi się po kilku godzinach.

W jakim królestwie gra więcej osób? Gdzie jest więcej gildii(bo ilość osób w królestwie nie idzie w parze z ilością gildii)?

Robił już ktoś PvP? Jak sobie radzi BM? Nie jest pokrzywdzoną postacią jak na niektórych serwerach?

Jak sytuacja na serwerze? Jakiś handel jest?

K***a gościu serwer nie ma nawet 1 dnia a ty o takie rzeczy pytasz...

Gościu Easy/Medium to wszystko idzie ogarnąć w jeden dzień :D

Dlatego też o to pytam :P

Są osoby które od razu tylko expią, a są osoby które robią EQ i się biją na tych 120 lvlach, sam należę do graczy którzy pierw robią EQ pvp a potem expią.

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co jest czemu jest tak malo graczy ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Ciekawe jak mam dropnąć ulepszacze na mapie od 110 jak mi już tam nic nie dropi..? zmieńcie to 

Opublikowano

Ciekawe jak mam dropnąć ulepszacze na mapie od 110 jak mi już tam nic nie dropi..? zmieńcie to 

Poleciałeś jak idiota z lvlem to teraz płacz i rób dropa, ja sobię zatrzymałem na 105 lvlu i mam full eq zrobione bez problemu ;)

Opublikowano

Poleciałeś jak idiota z lvlem to teraz płacz i rób dropa, ja sobię zatrzymałem na 105 lvlu i mam full eq zrobione bez problemu ;)

Mało mnie to interesuje to jest easy a nie hard

Opublikowano

Pobrałem wczoraj clienta po stracie o godzinie 20:00. Dziś weszła jakaś aktualizacja widzę. Pisze aby wszystkie zmiany były widoczne proszę zaktualizować Clienta. W cliencie nie ma patchera. W dziale dowloand jest patcher do pobrania ale link nie działa. Co mam zrobić? Czy muszę za każdym razem przy najmniejszej aktualizacji pobierać od nowa clienta czy jak?

Ten client co mam czyli z wczoraj o godzinie 20:00 co go pobrałem nadal aktualny? 

Opublikowano

Pobrałem wczoraj clienta po stracie o godzinie 20:00. Dziś weszła jakaś aktualizacja widzę. Pisze aby wszystkie zmiany były widoczne proszę zaktualizować Clienta. W cliencie nie ma patchera. W dziale dowloand jest patcher do pobrania ale link nie działa. Co mam zrobić? Czy muszę za każdym razem przy najmniejszej aktualizacji pobierać od nowa clienta czy jak?

Ten client co mam czyli z wczoraj o godzinie 20:00 co go pobrałem nadal aktualny?

Raczej tak ja normalnie gram na cliencie który był udostępniony po 16.

IDcncno.png

Opublikowano

Dam 3 x miecz żalu + bambusowy dzwon + 1 x bojowy miecz + lwi miecz za zatruty miecz.

Pisać w grze Nico 

Wbijać na serwer naprawdę jest zaj3biście Polecam serwer !!!

Opublikowano

Jednak te ceny trzeba zmienić... 300kk za auto pote gdzie bardzo dlugi czas zajęło mi dropienie 3kkk...

Opublikowano

Dlaczego "serwer nie jest jeszcze otwarty ">.<? Mam klienta nowego nie z bety ...?

Bo jest przerwa 15-20  minut 

Opublikowano

Jednak te ceny trzeba zmienić... 300kk za auto pote gdzie bardzo dlugi czas zajęło mi dropienie 3kkk...

Co za problem z bossa na mapie 95 wydropić sobię autopote?

Opublikowano

Ile online?
Jak z expem u archera/helera? 
Dam rade bez isa? Łatwo zarobić na is w grze? 

/plusuje za odpowiedz 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

@up żeby healerem ogarniać, to musisz wybonować dobrze eq i mieć je w miare ogarnięte. Z przygotowanymi bonami na każdą mape raczej lajtowo. Będzie też odpał potrzebny. (roski, ataki, obrony)

IS'a jeszcze nikt nie sprzedaje, za wcześnie. Ale raczek problemu nie będzie.

Online koło 500 bez reklamy.

Opublikowano

ile ludzi gra?

Myślę, że na serwerze gra spokojnie 500-600 osób. A nawet nie ma reklamy.

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Nie moge pobrać serwera, gdy wybieram patchera odświeża się strona, mega ładuje się do końca i też się nic nie dzieje, a reszta linków to samo co z patcherem

Opublikowano

Szkoda że takie cyrki się odstawiają z bugówaniem lvl. Ludzie nie spią wkładają swój cenny czas aby wbić topke a tu pajce wykorztują błędy gry i cieszą się z niczego. Administracja niby cofa lvl ale to i tak głupie bo dalej bugują.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...