Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

walmor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak pisałem w zapowiedzi. Serwer mega fajny, coś nowego i nie ma 99% gotowca. Jak ze skillami? Piszecie że itemy z isa można zdobyć w grze, czyli dropią kupony czy jak ludzie kupią w isi to można handlować? Nie róbcie w isie czegoś jak pet że kosztuje 30zł tylko 10zł bo lepiej jak za 10zł kupi to 10 osób niż za 30zł jedna;) Macie 2x błąd w prezce. Z hełmow 41 i 60 robi się hełm do pvp a 0 exp ? xD I wspólny czas(czat chyb miał być) dla królestw o link do szeptu.

Można prosić o odpowiedz ?:)

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Mogę Ci odpowiedzieć na dwa pytania, IS nie jest jeszcze ustalony więc te 30zł jest tylko poglądowe.

Co to hełmu to na 60lv ulepsza się do pvp, a na 41 do expa. Widocznie jakieś niedopatrzenie w prezentacji.

a o skile o co Ci chodzi ?

Jeśli chodzi o kupony Sm to nie spotkałem się osobiście z takim dropem na becie, ale możliwe że coś takiego jest, podostaje czekać co powie na to administracja.

Opublikowano

Jak pisałem w zapowiedzi. Serwer mega fajny, coś nowego i nie ma 99% gotowca. Jak ze skillami? Piszecie że itemy z isa można zdobyć w grze, czyli dropią kupony czy jak ludzie kupią w isi to można handlować? Nie róbcie w isie czegoś jak pet że kosztuje 30zł tylko 10zł bo lepiej jak za 10zł kupi to 10 osób niż za 30zł jedna;) Macie 2x błąd w prezce. Z hełmow 41 i 60 robi się hełm do pvp a 0 exp ? xD I wspólny czas(czat chyb miał być) dla królestw o link do szeptu.

Można prosić o odpowiedz ? :)

Skille na P po 5 poziomie, faktycznie są dwa błędy. W IS będą dostępne kupony SM zdatne do handlu. Będą one również do zdobycia w grze ale nie będą to "oszałamiające" ilości :)

WKO8OY2.png

Opublikowano

Parę pytań ode mnie:

1) Szkatułka serwerowa- te rzeczy, które z niej dropią są jako jedna sztuka czy nieskończone? Skoro wszystkie roski i dopalacze są w sklepie to chyba zbędne są te szkaty
2) Jakie bonusy działają na mapach i bossach (pytam, żeby od razu mixować perfekt eq exp)
3) Odnośnie tarcz (zarówno EXP jak i PVP)- czy kolejne ulepszenia posiadają  wbudowane NNO czy trzeba wymiksować je w podstawowej tarczy?
4) Jakie max średnie w broniach?

Opublikowano

Parę pytań ode mnie:

1) Szkatułka serwerowa- te rzeczy, które z niej dropią są jako jedna sztuka czy nieskończone? Skoro wszystkie roski i dopalacze są w sklepie to chyba zbędne są te szkaty

2) Jakie bonusy działają na mapach i bossach (pytam, żeby od razu mixować perfekt eq exp)

3) Odnośnie tarcz (zarówno EXP jak i PVP)- czy kolejne ulepszenia posiadają  wbudowane NNO czy trzeba wymiksować je w podstawowej tarczy?

1. Początkowo ceny nie pozwolą na kupienie sobie wszystkiego, no i zawsze to więcej yang zostanie.

2. Użyliśmy wszystkich bonusów: mistyki, zwierzęta, nieumarłe, diabły, orki

3. tylko tarcze do expa mają je wnudowane

4. Max średnie 70+

WKO8OY2.png

Opublikowano

Parę pytań ode mnie:

1. Początkowo ceny nie pozwolą na kupienie sobie wszystkiego, no i zawsze to więcej yang zostanie.

4. Max średnie 70+

Lipa z tymi bonusami, trzeba porobić no najmniej dwa sety exp;p

Max średnie 70+ czyli co? 79 największe?

Opublikowano

Parę pytań ode mnie:

4. Max średnie 70+

Przecież możesz wbić 5x w helm / 5x w tarcze / 5x w kolce tyle że w broń max 3x silny wejdzie.

Opublikowano

No i bransoleta. Wszystko wyjdzie w praniu, oby start był bezproblemowy. Averion całkowity niewypał, to może tutaj zagoszczę na dłużej.;)

Opublikowano

Takie pytanko mam będzie możliwość kupna smów za psc ?

Nie będzie takiej możliwości.

Parę pytań ode mnie:

4. Max średnie 70+

Dokładnie średnich nie zdradzimy ale powyżej 70 wchodzą ciężko.

Ile liczycie, że będziecie mieli graczy na starcie? Myślicie, że uda wam się dobić 1k+?

"Gdybym wiedział że się przewrócę to bym z domu nie wychodził" xD A tak na poważnie nie jesteśmy w stanie tego przewidzieć.

WKO8OY2.png

Opublikowano

Jest dostepny ts serwerowy?

Szukam w temacie, na forum serwera i nie moge sie doszukac ;/

Opublikowano

Nie lubię niedopracowanego IS'u

Jak na serwer easy itemy mają za duże bonusy do pvp i pvm... Nie oszukujmy się, ale gość który wykupi IS na 300-400zł będzie nie dopokonania chociażby dlatego że kupi z ISU itemy na 50k hp i 70% ludzi...

Opublikowano

Nie lubię niedopracowanego IS'u

Jak na serwer easy itemy mają za duże bonusy do pvp i pvm... Nie oszukujmy się, ale gość który wykupi IS na 300-400zł będzie nie dopokonania chociażby dlatego że kupi z ISU itemy na 50k hp i 70% ludzi...

Chyba muszę się zgodzić, IS daje zbyt dużą przewagę, same bonusy do exp, to potężny zastrzyk i tak naprawdę lajtowa gra. Bez IS spodziewam się medium, o pvp nie wspomnę, bo ten kto nie zainwestuje postoi sobie jedynie w kółeczku :) serwer po prezentacji dość ciekawy, ale zobaczymy co wyjdzie w praniu.

Opublikowano

Ludzie co wy za ferment siejecie ... na ktorym serwerze is nie daje dobrych bonusów ? i jakie 400 zł ? gdzie? jak ja liczyłem to full is do pvp kosztuje  70 zł smsem czyli 50 zł psc/przelewem .. 

Is Jest bardzo tani a poza tym Administracja napisała że będą kupony sm wiec w czym problem ? na KAŻDYM ALE TO KAŻDYM serwerze bez is jesteś gównem wiec w czym problem ? 

- pozdrawiam Ślepy 

Opublikowano

Mam nadzieje że np 1000sm=10zł kostium 2.5k sm a drop z metinow 10% na 20sm ... też patrzcie że ludzie na gre nie chcą wydawać pieniędzy. A jak mało ludzi bd grało to tylko na wasza niekorzyść 

c07aaaa0ac783f56.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...