Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

walmor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawcie drop kluczy zin-bong-in, bo obecnie to dt robi się przy odrobinie szczęścia 20 minut, z czego 17 idzie na dropnięcie 1 kluczyka.

Opublikowano

Poprawcie drop kluczy zin-bong-in, bo obecnie to dt robi się przy odrobinie szczęścia 20 minut, z czego 17 idzie na dropnięcie 1 kluczyka.

To nwm co ty tam robisz skoro ja dt robie 5 minut.

Opublikowano

Mhm... Warte uwagi, mam nadzieję, że nie ma bugów ^^

Ale zanim wejdę zapytam czy healer ma "odbugowane" skile? Arher posiada kołczan? Czy strzały są tak edytowane, że niezależnie od odległości dmg jest ten sam? Bo chciałbym zagrać którąś z tych postaci ewentualnie mental...

Opublikowano

Otworzyliście serwer a nawet nie działa strażnik wsi, Nie wspomne o rosach - Napisane że działaja 30min a dzialaja 20

Naprawdę spina o strażnika? Ludzie teraz exp a nie zakładanie gildii..  Owszem zbugował się quest. Zostanie to naprawione przy przerwie.

Rosy są na 30 min.

Zapraszamy do GRY! Jest nas coraz więcej!

WKO8OY2.png

Opublikowano

"Nie mozna uruchomic programu, poniewaz na komputerze nie znaleziono d3dx9_42dll..." Pier*olenie kota w ogon... @walmor poradzisz cos na to czy mam spadac ogladac gre o tron i czekac dalej na inny serwer? 

Próbowałem wypakować klienta jeszcze raz. Chciałem też pobrać klienta z innego hostingu i patchera, ale gdy klikam "pobierz" nic się nie dzieje tylko mega.nz działa.

Opublikowano

"Nie mozna uruchomic programu, poniewaz na komputerze nie znaleziono d3dx9_42dll..." Pier*olenie kota w ogon... @walmor poradzisz cos na to czy mam spadac ogladac gre o tron i czekac dalej na inny serwer? 

Próbowałem wypakować klienta jeszcze raz. Chciałem też pobrać klienta z innego hostingu i patchera, ale gdy klikam "pobierz" nic się nie dzieje tylko mega.nz działa.

doinstaluj directx :)

Jest gdzieś kosz na przedmioty? Bo nie można wyrzucić fryzurki i w eq zawala :P

przeciągnij na handlarkę ;)

WKO8OY2.png

Opublikowano

To nwm co ty tam robisz skoro ja dt robie 5 minut.

To chyba nie na tym serwerze to dt robisz :) Co 2 dt średnio klucz dropi długo 

Ogólnie na serwerze mało ludzi 

Brak obiecanych kupnów sm 

Bugów jest trochę ale nie jakieś szkodliwe 

Botów od cholery  zabezpieczeń po prostu mniej niż 0 Klienta można sobie rozpakować bez najmniejszego problemu 

Klucze w dt  do poprawy ( koniecznie) 

Duży + dla Administracji za odpowiadanie w grze widać że chyba im zależy jak na 1 dzień nie ma tragedii

Opublikowano

Narazie słabo, nawet bardzo. Nie ma nieskończonych strzał, Drop rosek i dopalaczy jak na easy/medium to masakra, i ludzi na serwerze to możne jest max 50... Serwer nie jest dopracowany, tyle na temat.

Opublikowano

Narazie słabo, nawet bardzo. Nie ma nieskończonych strzał, Drop rosek i dopalaczy jak na easy/medium to masakra, i ludzi na serwerze to możne jest max 50... Serwer nie jest dopracowany, tyle na temat.

Co Ty gadasz ja do 75 poziomu miałem z 20 ros te na 55.. Strzały nie wiem jak, gram healerem :D

Coś wywaliło.. off

Opublikowano

Bez przesady, było koło 300 na pewno osób przed chwilą. Reklamy na YT nawet nie było, a  gracyz sporo. Właśnie, co z reklamą?

Opublikowano

Dopalacze masz w sklepie koleś ponadto dropią . Ludzi 50? fantazje masz chyba i przypier..... się do najmniejszych dupereli 

Opublikowano

Cena autopotek chyba z d*py wzieliscie.

Trzeba podnosić szkaty serwerowe

Słabe nagrody za misje

Exp w miarę okey, brak możliwości kupienia SM za psc/przelew/paypal

Opublikowano

Otworzyliście serwer a nawet nie działa strażnik wsi, Nie wspomne o rosach - Napisane że działaja 30min a dzialaja 20

Naprawdę spina o strażnika? Ludzie teraz exp a nie zakładanie gildii..  Owszem zbugował się quest. Zostanie to naprawione przy przerwie.

Rosy są na 30 min.

Będą inne metody płatności ?

Opublikowano

Rosy są na 30 min.

Będą inne metody płatności ?

Tak ale już nie w tym tygodniu.

WKO8OY2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...