Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

walmor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że takie cyrki się odstawiają z bugówaniem lvl. Ludzie nie spią wkładają swój cenny czas aby wbić topke a tu pajce wykorztują błędy gry i cieszą się z niczego. Administracja niby cofa lvl ale to i tak głupie bo dalej bugują.. 

Wszyscy dostali bana także nikt nie jest poszkodowany :)

Aktualnie na serwerze gra koło 700 graczy. Ciągle nas przybywa także zapraszamy do świata Walmor

WKO8OY2.png

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda że takie cyrki się odstawiają z bugówaniem lvl. Ludzie nie spią wkładają swój cenny czas aby wbić topke a tu pajce wykorztują błędy gry i cieszą się z niczego. Administracja niby cofa lvl ale to i tak głupie bo dalej bugują.. 

Aktualnie na serwerze gra koło 700 graczy. Ciągle nas przybywa także zapraszamy do świata Walmor

Sprawdźcie ten drop smoczych noży bo już 40 szkat i ani 1 sztuki nie mam więc troszkę podejrzane :D

Opublikowano

Sprawdźcie ten drop smoczych noży bo już 40 szkat i ani 1 sztuki nie mam więc troszkę podejrzane :D

Ok sprawdzimy, jeśli faktycznie tak jest poprawimy to w przerwie.

WKO8OY2.png

Opublikowano

Ulepszacze podczas expa praktycznie nie dropią, perły w av nie dropią ... serwer easy a jak ja mam coś ulepszyć 

Opublikowano

Ulepszacze podczas expa praktycznie nie dropią, perły w av nie dropią ... serwer easy a jak ja mam coś ulepszyć 

Perły dropią z bossów/dungeonów

Opublikowano

Cud miod malina serwerek :) Zapraszam ^^ @ogloszenie wymienie stalki dla woja/ninja/szaman na surke :D + kupie nasior z lez/szpona ^^

Opublikowano

Naprawcie pobieranie patchera na stronie bo nie można go pobrać.

Gdy chcemy pobrać strona się odświeża i nic się nie dzieje.

@Edit.

Nie zauważyłem że bez patchera.

IS można tylko załadować sms-em nie ma możliwości przelewem?

Opublikowano

Bo nie jest potrzebny patcher teraz... trzeba pobrać nowego clienta (oficjalnego) jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś 

Opublikowano

2x UP Gratuluje chęci (że są jeszcze tacy ludzie no ale...)

­dropienie rud najgorsze, pozniej ulepszanie pasow tez czasochlonne

Nie chcemy by wszystko było dostępne od ręki :) Trzeba trochę pokopać by wykopać :)

Zapraszamy do gry.

WKO8OY2.png

Opublikowano

Nie chcemy by wszystko było dostępne od ręki :) Trzeba trochę pokopać by wykopać :)

Zapraszamy do gry.

a co wypowiesz sie o loginach?

Opublikowano

Zapraszamy do gry.

Do poprawy :

1. Drop klucza na dt bo czasem leci odrazu a czasem 5 min go dropie ;//

2. Drop pajęczych sieci na 2 biologa bo z 10 spotów czasem jedna poleci *na 100lvl nie wiem jak wcześniej jeśli wcześniej leci lepiej to mój błąd że za późno robiłem

Opublikowano

Jaki bonus dziala na potwory na mapce 95lv?

2. Drop pajęczych sieci na 2 biologa bo z 10 spotów czasem jedna poleci *na 100lvl nie wiem jak wcześniej jeśli wcześniej leci lepiej to mój błąd że za późno robiłem

Ja dropiłem na 95lv i dropiły jedna/czasami nawet dwie ze spota więc po prostu za duży lv wbiłeś :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...