Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

walmor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam:

Jeszcze się spytam jak wygląda sytuacja u healera z zwiększeniem ataku oraz leczeniem ? Skaluje się jakoś z poziomem + intem ?

Robiliśmy balans i wygląda on dobrze (oczywiście wyjdzie w praniu).

Klient po godzinie 16.00

WKO8OY2.png

Opublikowano

Macie platnosc paypal ? Nie zapominajcie ze sporo osob grajacych nie mieszka w Pl i nie bardzo ma inne opcje .

Obecnie nie.

WKO8OY2.png

Opublikowano

Ludzie co wy za ferment siejecie ... na ktorym serwerze is nie daje dobrych bonusów ? i jakie 400 zł ? gdzie? jak ja liczyłem to full is do pvp kosztuje  70 zł smsem czyli 50 zł psc/przelewem .. 

Is Jest bardzo tani a poza tym Administracja napisała że będą kupony sm wiec w czym problem ? na KAŻDYM ALE TO KAŻDYM serwerze bez is jesteś gównem wiec w czym problem ? 

- pozdrawiam Ślepy 

Zgodzę się, że nie ma serweru bez isu, ale co innego kiedy kupujac is masz exp x50% jakis kostium czy peta 10% na moby lub 3k hp, a tutaj na samym starcie można latać 50k hp i 100% moby z 70% kryta wiec jak dla mnie to bardziej podchodzi pod EASY/FUN a nie EASY/MEDIUM.

Sam IS do PVM to jakies 120zł ( pet kostium fryzura lizaki wierzchowiec...) do tego drugie tyle na eq pod PVP. 

Serwer jest naprawde świetny ale byłbym za tym aby bonusy z is dawały maksymalnie połowe tego co dają teraz :) bo uwierzcie mi, ludzie będa expic z fms do 200lv jak będa miec w eq 150% na same moby i 100k hp ;d

Nie mówie tu, że nie stać mnie na IS ale znajdzie się 10 osób co wykupi full is i tak naprawde reszta graczy tak jak napisał kolega wyżej będzie stało w kole w m1 i nie będzie nawet co wychodzić.

Opublikowano

kiedy ten client bedzie?

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Macie platnosc paypal ? Nie zapominajcie ze sporo osob grajacych nie mieszka w Pl i nie bardzo ma inne opcje .

Obecnie nie.

a planujecie ? Wlasciwie to  zagraniczni utrzymuja servery wiec sie nad tym zastanowcie, kazdy server posiada platnosc paypal

42342959474395707191_thumb.jpg

Opublikowano

Serio klient dopiero ? Start chyba o 18 niee ? Jak Ty chcesz, żeby ludzie wbili ? Ja na przykład nie mam dobrego neta. Wbije ale po starcie jak mi client się ściągnie ..

Opublikowano

Serio klient dopiero ? Start chyba o 18 niee ? Jak Ty chcesz, żeby ludzie wbili ? Ja na przykład nie mam dobrego neta. Wbije ale po starcie jak mi client się ściągnie ..

No tak, bo dalej żyjemy w latach dziewięćdziesiątych.

Zdecydowana większość graczy ściągnie clienta w max 5 minut. A jak ominiesz start to nic Ci się kolego nie stanie, i tak pewnie będzie opóźniony przez DDoSy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...