Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

walmor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie równy drop niezależnie od lvl,a.

Przed chwilą o ile mnie wzrok nie myli widziałem 125lv na mapie od 132lvl,a, więc cuda dalej :D

NIe ma takiej możliwości.

Co do dropu, to albo leci się w topkę albo normalnie gra.

WKO8OY2.png

Opublikowano

Czyli może jednak się pomyliłem :)

Co do dropu to myśle że jednak macie złe myślenie, na ulepszanie eq trzeba dość sporo ulepek, nie każdemu chce się robić wszystkiego od razu, drop na każdym lv to idealne wyjście.

Komu będzie chciało się robić dropki na każdą możliwą mapę ?

Opublikowano

Co do dropu to myśle że jednak macie złe myślenie, na ulepszanie eq trzeba dość sporo ulepek, nie każdemu chce się robić wszystkiego od razu, drop na każdym lv to idealne wyjście.

A co z graczami którzy normalnie grają, mają potem czekać aż topka zrobi eq bo wiją im na respy i ci z niższymi lvl nic im nie zrobią?

WKO8OY2.png

Opublikowano

A co z graczami którzy normalnie grają, mają potem czekać aż topka zrobi eq bo wiją im na respy i ci z niższymi lvl nic im nie zrobią?

To dajcie drop tych ulepszaczy na dungeony w takim razie 

Opublikowano

Jest w tym jakaś logika, wiadomo pomoże to graczom z mniejszym lvlem, no ale jednocześnie Ci gracze którzy wbiją już wyższy lv, są  zmuszeni do kupowania wszystkiego.

To jest easy, tutaj ciągle robi się jakieś nowe eq, coś się zmienia i ten drop to tylko problem.

Ale skoro taka jest filozofia to spoko, jednak robienie dropów na x map to troche przesada :)

Drop z dungeonów jest na każdym lv rozumiem ?

Jeszcze jedno, jaka liczba graczy aktualnie na serwerze ?

Opublikowano

No trochę nie fajnie, myślałem że easy to wbij 120 i sobie podrobię. A tutaj kaszana muszę robić dropka 95lvl którym będę bił 10x mniej. Nawet do topki nie leciałem. Z dungów też tylko perly bo tylko jeden dung jest na 100lvl.

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Serwer znowu offline. Wczoraj miały być raty, ale serwer był wyłączony. Po cofnięciu 3 lvli rat dalej nie ma. Trochę nie fajnie.

Opublikowano

Dobra dałem Wam drugą szansę i znów się zawiodłem. Administracja w grze odpisuje na "odwal się" mimo, że społeczność na serwerze to ich chlebodawcy. Nie wyciągnęliście nic z lekcji z ostatnich dni i znów jest to samo. Zwijajcie interes i nie wracajcie nigdy bo takie badziewne "produkcje" przynoszą wstyd polskiej scenie metina. Mam nadzieję, że cały projekt dał Wam więcej strat niż zysków i że jesteście generalnie na minus bo nie zasłużyliście z takim podejściem aby cokolwiek zarobić. Jeśli ktoś tutaj napiszę, że typowa ze mnie cebula to najprawdopodobniej nie grał na serwerze, nie pisał z adminem no i ma maksymalnie 15 lat i nadal wierzy, że coś z tego badziewia jeszcze będzie. 

Zwijajcie to i nie marnujcie innym czasu. 

Opublikowano

heh wiedzialem ze tak bedzie ten server to 1 wielki niewypał pozdrawaim i nie polecam administracaja ma max 15 lat i to chyba ich 1 serwer 

ps w dupie mam ort pisze jak lubie

Opublikowano

Mialem zamiar pograc troszke na jakims easy, ale to co tu sie dzieje to naprawde smiechu warte :D

Mysle sobie dobra, moze w miare to ogarna, ale tutaj znow nie wbije, bo serwer off... xD

Panowie, DDoSy to norma, moim zdaniem powinniscie byc gotowi na cos takiego, niestety z*****iscie.

Ale i tak zycze powodzenia.

Opublikowano

gorzej juz zjebac sie nieda pozdrawiam wszystkich co tam chca grac 

ps kazdy wh i inne smieci tam dzialaja pelno  graczy na tym latało na 1 starcie heheh 1 starcie 

Opublikowano

No super mi się GRAŁO na serwie ale skoro bugi, ciągle off, 0 eventów, brak kontaktu z GM, każdy lata na WH,DMG,SH, na mapkach 95+ same boty to dzięki bardzo. No cóż. Pliki macie sponio.

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Super ... Lvl 95 wybonowane eq exp i pvp od groma kasy a jednak koncze grac na tym serwerze bo troche macie zjebane zabezpieczenia jak slabe ddosy moga was zaatakowac...

Edit@

ohh zapomnialem wasza decycja odnosnie serwera to bedzie oczywista ze serwer zamkniety ;] i dodatkowo macie hajs wiec zarobiliscie za 1-2dni wiec...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

"Niestety przed chwilą nastąpił kolejny DDos a zabezpieczenia jakie wykupiliśmy u pewnej osoby na nic się zdały,
jutro podamy dokładne info co do dalszego losu naszego serwera."

jak widać nei potrafią sobie poradzić. Raczej nic z tego nie będzie i czas na zmiane serwa. Tylko gdzie? Polecaci ktoś coś?

Opublikowano

No super mi się GRAŁO na serwie ale skoro bugi, ciągle off, 0 eventów, brak kontaktu z GM, każdy lata na WH,DMG,SH, na mapkach 95+ same boty to dzięki bardzo. No cóż. Pliki macie sponio.

Jak na chwile obecną u większości serwerów..

GaimdKk.jpg

Opublikowano

W tych czasach jeżeli administracja nie jest przygotowana na ataki ddos to serwer nie jest wart ani waszego czasu, ani waszych pieniędzy.
Nie łudźcie się już i dajcie sobie spokój, są projekty o wiele godniejsze waszego zainteresowania niż ten.
Poza tym, jeżeli po tych problemach będą mieli jeszcze z 20 osób online, to są wielkimi szczęściarzami.

Opublikowano

20 osób xD śmieszne.. wy wszyscy płaczecie jak dzieci z podstawówki, którzy nie mogą w metina po szkole pograć, a przed sklepiku wystawić :D

Zaraz będą wracać, spokojnie.. niech tylko administracja opanuje sytuację.

Kibicuję, bo serwer spoko, choć dla mnie mógłby być full easy xD

Opublikowano

Myślicie że pogracie sobie? To dalej sobie myślcie ale znowu pogracie X czasu i padnie im znowu serwer, a wy kupujecie te bajki że dossy że to że tamto będą bonusy raty eventy i stabilny serwer... Pozdro tym co jeszcze szanse dają :)

Ps. Powinni z automatu wywalać prezki serwerów, które nie ogarniają i nonstop się walą,offają oraz nie działają, bo taborety stawiające serwy trzeba tępić, a szanować tych co znają się na fachu tworzenia serwerów.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Serwer znów nie działa, zero informacji od administracji.

@walmor jak serwer zacznie działać stabilnie napisz na PW lub wyślij raport, by otworzyć prezentacje.

Bo dla serwerów które działają kilka godzin, a następnie kilkanaście są wyłączone nie ma tu miejsca.

Zamykam tymczasowo temat by uniknąć spamu i fali hejtu.

Opublikowano

Serwer znów nie działa, zero informacji od administracji.

@walmor jak serwer zacznie działać stabilnie napisz na PW lub wyślij raport, by otworzyć prezentacje.

Bo dla serwerów które działają kilka godzin, a następnie kilkanaście są wyłączone nie ma tu miejsca.

Zamykam tymczasowo temat by uniknąć spamu i fali hejtu.

Zero informacji. Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...