Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

walmor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nieźle im musiało pier*****ć, że aż tyle się zbierają o.O

Mam nadzieję, że jak tyle czasu ogarniają to przynajmniej cofki ni będzie :>

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Pomimo tego, że serwer teraz nie działa to pytam czy warto pobierać i grać? (Żyję nadzieją, że naprawią) ;]

Serwer jest bardzo dobry na razie gra po te 600-700 osób, ale myślę, że ta liczba szybko wzrośnie. 

Po cofce nawet 100 os nie bedzie

A skąd taka pewność, że będzie cofka? 

Opublikowano

Administracja to też ludzie, na pewno chcieli się przespać trochę w nocy bądź nad ranem, ja rozumiem że nie siedzą 24/7 i nie naprawiają problemu, to nie są komputery. 
Ci co gadają, będzie cofka, po ch*uja siejesz ferment ? Jasne istnieje takie prawdopodobieństwo ale co ty przepowiadaczem przyszłości jesteś? Medium jakieś? 
Czekam z niecierpliwością. :) 

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ja też czekam na start serwera bo chcę podropić. !

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

administracja to chyba ma pojecie o naprawie pegazusa a nie servera  pisza ze maja ataki ddos ale wiekszosc nowych serverow je miala tak jak te stare  tylko ze oni uporali sie w kilka h a administracja walamor walczy z nimi juz prawie ponad 12h 

nie polecam bronie oraz eq pvp leci z szkat w dt losowo wiec zanim  dropniesz kolce z łez lub cos innego to mozesz sobe uzbierac fure innych badziwi 

Opublikowano

administracja to chyba ma pojecie o naprawie pegazusa a nie servera  pisza ze maja ataki ddos ale wiekszosc nowych serverow je miala tak jak te stare  tylko ze oni uporali sie w kilka h a administracja walamor walczy z nimi juz prawie ponad 12h 

nie polecam bronie oraz eq pvp leci z szkat w dt losowo wiec zanim  dropniesz kolce z łez lub cos innego to mozesz sobe uzbierac fure innych badziwi 

dobra wyjdź na dwór

Opublikowano

Po to właśnie jest DT żeby wydropić sobie eq do pvp + trutkę :)

Opublikowano

Dt najlepsze ze względu na to że itemki mają jakąś wartość po mimo że nie są wybonowane.

No właśnie biżuteria jest coś warta a do tego jeszcze bronie na 65 i 75 lev + perły  :D

Opublikowano

Jak dla mnie to i nawet cofka może być. xD Raty pewnie by dali i byłaby szansa na topke. teraz lepiej bym to rozegrał, tak jak inni. :D

Opublikowano

Zero informacji zero total zero mogli by coś napisać dla poprawy morali i wiedzy niewiedzących i siejących plotki z księżyca !

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Jest info na FB sprzed 3 godzin:

"Witam wszystkich użytkowników!

Dnia 21 Maja w godzinach wieczornych
odnotowaliśmy atak DDos, walczymy z jego następstwami.
Prawdopodobnie dziś serwer będzie cały dzień wyłączony.
Będziemy informować was na bieżąco! Proszę uzbroić się w cierpliwość.
Za utrudnienia przepraszamy oraz życzymy miłej niedzieli.
Zaspół Walmor.pl"

Opublikowano

Jest info na FB sprzed 3 godzin:

"Witam wszystkich użytkowników!

Dnia 21 Maja w godzinach wieczornych

odnotowaliśmy atak DDos, walczymy z jego następstwami.

Prawdopodobnie dziś serwer będzie cały dzień wyłączony.

Będziemy informować was na bieżąco! Proszę uzbroić się w cierpliwość.

Za utrudnienia przepraszamy oraz życzymy miłej niedzieli.

Zaspół Walmor.pl"

I tych to ja popieram, niedziela i wyłączyli serva żebyście mogli wyjść sobie gdzieś bo super pogoda, a nie kampić w ekran :D

Opublikowano

Ludzie dajcie spokój, to są też ludzie. To nie sa roboty które stoją przed pc i walą w klawiature i myszkę. Były ataki bo konkurencja chyba sie bała xD. Dużo osób było, fajnie serwer zrobiony to się wcale nie dziwię. Nie każdy ma fundusze zeby mieć 2/3 maszyny. Maja 1 i muszą się z tym uporać wieć spokojnie mi tu. Pewnie baze wrzuca na nowy serwer i nie bd cofki/resetu. W nagrode rzucą jakies 50% exp czy zuo/ox i każdy będzie się cieszył ;) 

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

No tak każdy będzie się cieszył, ale z godziny na godzinę zainteresowanie serwerem spada, bo po co czekać na serwer skoro można zagrać na kolejnym.
Dodatkowo jakaś notka z FB że o xxxx cacy itd... tutaj powinni dać jakąś informacje, raz na kilka godzin :P.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

No tak każdy będzie się cieszył, ale z godziny na godzinę zainteresowanie serwerem spada, bo po co czekać na serwer skoro można zagrać na kolejnym.

Jakby jeszcze było na czym . Poza tym odejdą ci przyjdą następni 

Opublikowano

Na forum piszą że uruchomią o dziś o 19:00 i dadzą raty 

próbują ogarnąć ddosy.

@walmor czy jest jakakolwiek możliwość dodania teleportacji pod TAB?

Opublikowano

OFICJALNIE! Prace naprawcze dobiegają końca. Walczyliśmy o to by obyło się bez cofki stąd tak długa przerwa (wiadomo spać też trzeba czasem się położyć).
Ponowne uruchomienie serwera dziś w godzinach 18.30-19.00 

Pozdrawiamy i widzimy się na starcie.

WKO8OY2.png

Opublikowano

OFICJALNIE! Prace naprawcze dobiegają końca. Walczyliśmy o to by obyło się bez cofki stąd tak długa przerwa (wiadomo spać też trzeba czasem się położyć).

Ponowne uruchomienie serwera dziś w godzinach 18.30-19.00 

Pozdrawiamy i widzimy się na starcie.

@walmor Będą jakieś raty? I tak leciutka minimalna cofka była, bo na stronie 1lvl mi cofneło ;V

c07aaaa0ac783f56.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...