Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

walmor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer do północy prawdopodobnie ma działać.

skad info?

ze forum jak dzialalo xD ale wszystko padlo teraz.

forum dziala...

graphic.png

Opublikowano

Ktoś się ewidetnie włamał bo nawet w bazie nie ma kont ;) A w topce były jakieś głupie nicki.

Nr.
Nazwa
Level
1
Jimmy
167
2
MKT
148
3
veqon
145
4
PenigroX
139
5
Kocur
136

no wedlug mnie wszystko sie zgadza
Opublikowano

Nie podoba mi się ta topka popatrzcie i porównajcie 

Topka

1.Jimmy 167 lev czas gry 14h 58 min

2.MKT 148 lev czas gry 14h 58 min

3.veqon 145 lev czas gry 14h 58 min

NoLife

1.Kocur 136 lev czas gry 22h 39 min

2.NaVi 108 lev czas gry 19h 50 min

3.JimmyDropek 75 lev czas gry 18h 28 min

Opublikowano

Zero info od Administracji. Jakies Gimbusy podejrzewam?

Na forum poszło info że pracują nad naprawą bazy danych która się rozsypała po crashu

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

Za każdym razem jak chciałem sie zarejestrować to akurat musiał DDOS polecieć ;/

Chętnie bym zagrał ale nie ma jak.

Opublikowano

ehh,

tak długo szukałem fajnego serwera, a teraz jak znalazłem, chwilę pograłem to musieli zacząć ddosować ..

graczy też w miarę dużo, wczoraj w dzień admin coś pisał, że z 700-800 graczy online było, także nie jest źle

ale te ddosy ;xxx

oby szybko serwer dzialał

Opublikowano

ehh,

tak długo szukałem fajnego serwera, a teraz jak znalazłem, chwilę pograłem to musieli zacząć ddosować ..

graczy też w miarę dużo, wczoraj w dzień admin coś pisał, że z 700-800 graczy online było, także nie jest źle

ale te ddosy ;xxx

Czuje że wszystko bedzie od 0 :) Albo cofka o kilka godzin

Opublikowano

Nie ogarniają tego i nie ogarną dostali takiego kopa że całą bazę wyj3bało w kosmos  :D ide pograć na inny serwer  B)

Opublikowano

ehh,

ale te ddosy ;xxx

lepiej cofka, bo nie zamierzam robić wszystkiego od nowa, czyli body'ego i buffka na 95lv, eq też 95lv, trute i bambusa od nowa dropić, 30 dt w plecy będę :l

dodatkowo wszystkie misje i kopanie rud ... z dobre 2 godziny siedziałem aby wydropić rudy do misji i na pasy do +9 ..

Pomimo tego, że serwer teraz nie działa to pytam czy warto pobierać i grać? (Żyję nadzieją, że naprawią) ;]

opłaca się bardzo ;)

Opublikowano

ehh,

ale te ddosy ;xxx

Mysle ze od 0 skoro wyciekla baza danych to nie maja innego wyjscia, to juz za dlugo trwa ataki atakami no ale bez jaj  :P

42342959474395707191_thumb.jpg

Opublikowano

Pomimo tego, że serwer teraz nie działa to pytam czy warto pobierać i grać? (Żyję nadzieją, że naprawią) ;]

Serwer jest spoko, Ale jak bd cofka to nawet nie masz po co zaczynać po zostanie hmm jakies 50os.

Zarobili na IS i za miesiąc znowu bd "Rework"

Jak taki serwer ma padać codziennie to nie polecam.

Opublikowano

Warto ;) W końcu serwer bez spierdolu z jutuba... a  i tak było ponad 700 online. To dowodzi na to ze dobry serwer sie wybroni i nie potrzebuje " reklamy " o ile można to tak nazwać tych sprzedajnych ludzi z yt.

Opublikowano

Włączcie to albo dajcie linka do dl clienta ;)

Info z FB --- Witam wszystkich użytkowników!

Dnia 21 Maja w godzinach wieczornych

odnotowaliśmy atak DDos, walczymy z jego następstwami.

Prawdopodobnie dziś serwer będzie cały dzień wyłączony.

Będziemy informować was na bieżąco! Proszę uzbroić się w cierpliwość.

Za utrudnienia przepraszamy oraz życzymy miłej niedzieli.

Zaspół Walmor.pl

42342959474395707191_thumb.jpg

Opublikowano

No to fajnie ..

Miałem nadzieje wbić dzić 100 lvl i podropić a tu dupa. I gdzie mam teraz grać ?

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry na razie gra po te 600-700 osób, ale myślę, że ta liczba szybko wzrośnie. 

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry na razie gra po te 600-700 osób, ale myślę, że ta liczba szybko wzrośnie. 

Po cofce nawet 100 os nie bedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...