Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

walmor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, serwer oficjalnie odpalony kilka h, gra więcej ludzi, więc zauważyli błędy, administracja to na pewno ogarnie i niedługo wszystko się ustabilizuje .. ;)

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakaś reklama u youtuberow będzie? Bo fajny serwer, tylko za malo Yang leży w porównaniu do cen itemow.

Z tego co widziałem to jakieś jutuberki grają. Co do małej ilości yang.. ja aktualnie mam 1,5kkk więc myślę że lecą naprawdę dobrze.

Opublikowano

wasz pierdolnięty żałosny patcher pobiera mi całego clienta a bez "spaczowania" gry nie mogę uruchomić clienta NIE POLECAM

Wystarczy wejść na stronę forum by wiedzieć ze nie ma patchera. Wystarczy pobrać klienta i grać...

WKO8OY2.png

Opublikowano

Czy ze szkatułek brońmistrza dropią bronie 75 czy trzeba uzbierać na wymianę 15 sztuk? Bo narazię na 10 szkat same bronie 65 mi poleciały ^.^.

Opublikowano

Administracja widać, że w porządku, starają się jak najszybciej odpisywać i naprawiać nieliczne błędy na serwerze. 

Seria na pewno będzie, bardzo ciekawy serwer w końcu wyszedł, polecam :) 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Na 121 lvlu z metków na 110 prawie nic nie dropi 

Zróbcie żeby drop był na każdym lvlu

Opublikowano

Dobrze jest, start naprawdę udany. Wszystko jest dopasowane, może ceny rosek trochę za wysokie, ale za parę dni to już problemem nie będzie.

Nie dawajcie dropu na każdym levelu. Psuje to serwer i rozgrywkę. Jak ktoś na pałę wbija poziom to niech potem robi dropki.

Opublikowano

Zapraszamy do GRY! Jest nas coraz więcej!

Przypominamy by nie patchować klienta, należy pobrać WalmorOfficial i po prostu go uruchomić :)

WKO8OY2.png

Opublikowano

A patcher będzie? Czy po każdej aktualizacji trzeba ściągać od nowa clienta? Mam słabego neta, to trochę mi się to nie podoba. :/

Opublikowano

A patcher będzie? Czy po każdej aktualizacji trzeba ściągać od nowa clienta? Mam słabego neta, to trochę mi się to nie podoba. :/

Na pewno bedzie!

Topic:

Może dodacie teleportacje pod TAB?

Bardzo ułatwia to teleportacje niz klikać w ten button.

Opublikowano

Pobrałem już jakiś czas temu klienta, ale widzę nowy jest :D

Troszkę zastanawiam się nad zagraniem na serwerze, a to raczej rzadkość bo wiele serwerów nudzi się po kilku godzinach.

W jakim królestwie gra więcej osób? Gdzie jest więcej gildii(bo ilość osób w królestwie nie idzie w parze z ilością gildii)?

Robił już ktoś PvP? Jak sobie radzi BM? Nie jest pokrzywdzoną postacią jak na niektórych serwerach?

Jak sytuacja na serwerze? Jakiś handel jest?

Opublikowano

Pobrałem już jakiś czas temu klienta, ale widzę nowy jest :D

Troszkę zastanawiam się nad zagraniem na serwerze, a to raczej rzadkość bo wiele serwerów nudzi się po kilku godzinach.

W jakim królestwie gra więcej osób? Gdzie jest więcej gildii(bo ilość osób w królestwie nie idzie w parze z ilością gildii)?

Robił już ktoś PvP? Jak sobie radzi BM? Nie jest pokrzywdzoną postacią jak na niektórych serwerach?

Jak sytuacja na serwerze? Jakiś handel jest?

K***a gościu serwer nie ma nawet 1 dnia a ty o takie rzeczy pytasz...

Opublikowano

Nie moge wbić do gry, bo jest napisane, że wymagane jest d3dx9_42.dll. Mam directx 11, inne servery metina normalnie wchodzą, tylko ten nie. Szkoda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...