Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Suuuupeerr. Masa dungeonow, dużo nowości, zwierzaki na start, biolog bez limitu czasu. :)

Odpychają mnie tylko parę rzeczy.

- 15 skrzyń na broń 75. Nienawidzę tego :( Niedoś, że tyle razy na dt trzeba iść po broń. , to potem łazić jeszcze dropic skrzynki do questa.

- trochę za dużo questow , wiadomo - jedna z najważniejszych rzeczy w metku, ale tu będzie grubo ponad 100 Questow.

- zbyt przypomina invorie.

Ale mimo to zagram, choć pewnie niedługo, bo odpadnę pewnie na broni 75. :D

Mam parę pytań:

- Wprowadzicie możliwość zdobycia SM nie wydając hajsu? (zwoje na eventach, za zgłaszanie bugow, pomysły gracza, które wprowadzicie na serwer mogłyby być nagradzane SM. :) )

- dropki na jaki lvl będzie się opłacać robić?

- są sklepy offline? Bo nie zauważyłem.

- Będzie dalo się expic bez buffa i bez isa na trudniejszych mapach? NP. Grota, lochy pająków, nowe expowiska?

- skąd pdki?

- Macie reklamy w ogóle na youtubie? Ktoś nagrywa?

- wrzucicie clienta na Google drive lub inny hosting niż mega? Na telefonie chciałbym pobrać, a nie mogę z mega.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Suuuupeerr. Masa dungeonow, dużo nowości, zwierzaki na start, biolog bez limitu czasu. :)

Odpychają mnie tylko parę rzeczy.

- 15 skrzyń na broń 75. Nienawidzę tego :( Niedoś, że tyle razy na dt trzeba iść po broń. , to potem łazić jeszcze dropic skrzynki do questa.

- trochę za dużo questow , wiadomo - jedna z najważniejszych rzeczy w metku, ale tu będzie grubo ponad 100 Questow.

- zbyt przypomina invorie.

Ale mimo to zagram, choć pewnie niedługo, bo odpadnę pewnie na broni 75. :D

Mam parę pytań:

- Wprowadzicie możliwość zdobycia SM nie wydając hajsu? (zwoje na eventach, za zgłaszanie bugow, pomysły gracza, które wprowadzicie na serwer mogłyby być nagradzane SM. :) )

- dropki na jaki lvl będzie się opłacać robić?

- są sklepy offline? Bo nie zauważyłem.

- Będzie dalo się expic bez buffa i bez isa na trudniejszych mapach? NP. Grota, lochy pająków, nowe expowiska?

- skąd pdki?

- Macie reklamy w ogóle na youtubie? Ktoś nagrywa?

- wrzucicie clienta na Google drive lub inny hosting niż mega? Na telefonie chciałbym pobrać, a nie mogę z mega.

Sklepy offline są, PD z metków, bossów.

Co do szkat rippera i broni, zgadzam się w 100% z Tobą, według mnie jest to najgłupsze rozwiązanie jakie może być że lecą z nich bronie 75, można wymieniać i potrzebne do questa są. Do questa powinna być osobna szkata która leci do eq i jest na nią np. 60-70% szans. To rozwiązanie bardzo mi osobiście nie odpowiada bo każdy chomikuje te szkaty i nie otwiera ani nic (rippera oczywiście trzeba otwierać bo nie ma innego wyjścia, ale następne bossy już każdy chomikuje). Powinny być dodatkowe szkaty questowe tylko i wyłącznie i wtedy ludzie też by je sprzedawali.

Opublikowano

mecz mam o 17, jutro również dziewczyna ucieka mi na całą majówkę :/ 

Widzę +... Wracamy do starego nałogu :D widzimy sie 19-20 :*

Opublikowano

Noo, moglo by być też tak, że wypada Z ripera, a nie ze szkat, tylko tez mala szansa, żeby nie bylo za łatwo - jakieś 5-10% i git by bylo. Albo z baronki/zinow jak na plu :)

Ale na pewno już tego nie zmienią. :(

Opublikowano

Serwer ładnie się zapowiada, może  zagram lub tez nie.  Życzę powodzenia i bez problemowego startu aka "verionmt2" :)

Opublikowano

Kolejny niewypał, ale mogę się mylić powodzenia nie zagram ze względu że nie ciągnie mnie do takich serwerów ;).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Na ten serwer czekałem zapewne serwer może zapewnic stabilność. 

Tylko mam pytanie jak optymalizacja clienta gry pod starsze/słabsze komputery ? 

Możliwość zmiany moobów na psy a zostają tylko bossy normalne ? 

Opublikowano

Troszkę śmieszne, że szkaty ripka i innych bossów w is :)

Troszkę śmieszne że można to dropnąć w grze. ;)

Co za argument haha :D ulepki też można dropnąć w grze to czemu nie ma ich być też w isie? :)

Opublikowano

Co za argument haha :D ulepki też można dropnąć w grze to czemu nie ma ich być też w isie? :)

To według ciebie powinien być Is z którym Zwykły gracz nie ujedzie ? proszę Cie....

Opublikowano

To według ciebie powinien być Is z którym Zwykły gracz nie ujedzie ? proszę Cie....

Nie, po prostu napisałem, że bezsensem jest dodawanie szkatułek z bossów do isu :)

Opublikowano

czemu bez sensu? 

Chce ktoś szybciej to niech zapłaci skoro szkoda mu 2h poświecić to niech płaci tyle żaden wyczyn zdobyć to w grze.

Opublikowano

Na każdym ich servie szkaty bossów są w is i nie wpływa to na rozgrywkę w żaden sposób.
Opublikowano

Małe informacje:

- Start godzina: 18:00

- Clienta można pobierac na stronie (można teraz włączyć patchera by zaaktualizowalo wszystkie zmiany które były na becie, kolo 17 pojawi się również łatka pozwalajaca wejść na oficjalny serwer oraz plik na hostingu z wszystkimi zmianami z bety - do ręcznego wrzucenia do clienta)

- Kupować SM można już teraz, jednak przedmioty, pd itd dopiero po starcie serwera

- Event z kartami Okey oraz skrzyniami weekendowymi bedzie aktywny dopiero w nastepny tydzien po starcie (czyt. nie bedzie go w jutrzejszy weekend)

Pozdrawiamy i zapraszamy na start!

Opublikowano

Jak można się czepiać o to, że są szkaty bossów w IS skoro na prawie każdym serwerze są?

Rozumiem jeszcze jakby tego w grze się nie dało zdobyć...

Opublikowano

Jak można się czepiać o to, że są szkaty bossów w IS skoro na prawie każdym serwerze są?

Rozumiem jeszcze jakby tego w grze się nie dało zdobyć...

na serwerze Medium ? mozesz jakiś przykład dać?

Opublikowano

Ludzie serwer z czegoś utrzymać się musi, a jak ktoś chce kupować szkaty to niech kupuje. Przecież gra na tym polega aby dropić te skrzynki więc prędzej czy później każdy to w końcu wydropi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...