Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer po reklamie chyba umrze jak na moje, typowa invoria tylko w trudniejszym stylu ale serwer dobry.

@Qarth będzie może rework invori s2 bez zbędnych śmieci i przerabianiu go tak jak invorie s1 na invorie rework? :D Pytam poważnie bo serwer był bardzo dobry :)

Opublikowano

Serwer po reklamie chyba umrze jak na moje, typowa invoria tylko w trudniejszym stylu ale serwer dobry.

@Qarth będzie może rework invori s2 bez zbędnych śmieci i przerabianiu go tak jak invorie s1 na invorie rework? :D Pytam poważnie bo serwer był bardzo dobry :)

nie

-------------

Dzis w nocy o 3:00 odbedzie się przerwa wprowadzajaca aktualizacje opisana na forum. Dodatkowo na mapy 90/110 zostanie dodana jedna dodatkowa sztuka metina oraz bossa.
Opublikowano

Dzis o 3:00 w nocy odbędzie się przerwa aktywująca nowy weekendowy dungeon oraz pare drobnych poprawek.

Opublikowano

Administracja to wielka żenada, serwer jedynie się utrzymuje ze względu na marke. Jeśli usunięto by nazwę serwera i podano tylko osoby jakie są w administracji to nikt by tu nie grał.

Nie polecam tego pseudo gówna, bo inaczej tego nie można nazwać.

Opublikowano

Ta sama gadka 'staralismy się aby wszystko było dopracowane' a nie jest, widzę to już na kolejnym serwerze. Kolejny serwer Medium, szeroka gama Mediumów startuje, mogliście wystartować z czymś innowacyjnym, ale to już wasza dola. Co do expa od 100+, jeśli mowa tutaj o 0.5 - 4.0% za spota, jestem w stanie w to uwierzyć. Grafika piękna, nie ma czego się doczepić, oklaski dla tworzącego. Koń i kostium dla koloru królestwa, z tym się nigdzie nie spotkałem. Oby wasze miasta nie były przesadzone różnorodnością obiektów, spotkałem się z kilkoma serwerami które mają władowane nie wiadomo po co setki obiektów i to okropnie klatkuje grę. Wydaje mi się, że to jeden z nielicznych serwerów który posiada innowacyjne pomysły wprowadzone do gry, nie widziałem na żadnym serwerze systemu pierścieni, naramienników czy nowych mapek - a wszystko właściwie skupiało się wokół tego samego. Zawitam na serwerze.

Opublikowano

Dzis odbył się event zuo, nastepne eventy można sprawdzić w kalendarzu eventów na stronie,

Opublikowano

Administracja to wielka żenada, serwer jedynie się utrzymuje ze względu na marke. Jeśli usunięto by nazwę serwera i podano tylko osoby jakie są w administracji to nikt by tu nie grał.

Nie polecam tego pseudo gówna, bo inaczej tego nie można nazwać.

Ale tutaj wszyscy przyszli ze względu na osoby z administracji. Gdyby nikt nie wiedział, kto tu "dowodzi", to Athes nie miałby takiej popularności, byłby tylko nazwą, więc nie rozumiem. :v

Marką jeśli już, to jest Invoria.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Ktoś powie jak wygląda sytuacja?

Ile ludzi?

Opłaca się zaczynać, by pograć tak z miesiąc (Może do tego czasu antaris wystartuje)?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wgl został dodany ten nowy pas, skiny na broń,  zwierzak, kostium?

Nowe rangi dalej nie są dostępne.

Szkaty wekendowe lecą jak krew z nosa.  w ciągu 8 h expienia wydropiłem 30 szt= 0 przepustek, także trochę ten drop jest nie poważny, żeby dropić przepustki przez 2 dni i iść 1x na dunga. 

Zielarza #2 nie da się wykonać. 

35745463854267992001.jpg

- Dodano dwa nowe pasy, nowy pierścień, nowy amulet (możliwe do zdobycia z nowych dungeonów, doliny mrocznego smoka)

- Dodano 3 nowe kostiumy na broń (nowe dungeony)

- Dodano nowego zwierzaka

- Dodano dwa nowe kostiumy

- Zwiekszono ilość rangi, tak jak teraz nic nie daje a maksymalna jej ilość to 30 milionów, każdy kto nie ma co robić z swoimi owocami będzie mógł osiągnąć nowe poziomy rangi które pozostaną aktualnie tajemnicą

Co do serwera to polecam, stabilny. Administracja w miarę możliwości poprawią drobne błędy i zajmuje się serwerem . 

Jest z kim grać i to jest najważniejsze. 

Opublikowano

Na prawde jeden ze swietniejszych serwerow od kiedy gram w Metina, bardzo rozwiniety pod kazdym katem, serdecznie polecam ! ;)

@Qarth uzywam owej ikonki od x czasu i dopiero dzis zobaczylem wchodzac 1 raz w prezentacje ze masz identyczna, a ze znalazlem na google to pytanie czy masz cus przeciwko ? :P

Opublikowano

Przeczytałem całą prezentację, zajęło mi to 20 minut i śmiem twierdzić, że zawitam na tym serwerze, tym bardziej, że projekt od mpc ma jeszcze sporo niedopracowań. 

Poradzę sobie bez buffa? 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Wgl został dodany ten nowy pas, skiny na broń,  zwierzak, kostium?

Nowe rangi dalej nie są dostępne.

Szkaty wekendowe lecą jak krew z nosa.  w ciągu 8 h expienia wydropiłem 30 szt= 0 przepustek, także trochę ten drop jest nie poważny, żeby dropić przepustki przez 2 dni i iść 1x na dunga. 

Zielarza #2 nie da się wykonać. 

35745463854267992001.jpg

- Dodano dwa nowe pasy, nowy pierścień, nowy amulet (możliwe do zdobycia z nowych dungeonów, doliny mrocznego smoka)

- Dodano 3 nowe kostiumy na broń (nowe dungeony)

- Dodano nowego zwierzaka

- Dodano dwa nowe kostiumy

- Zwiekszono ilość rangi, tak jak teraz nic nie daje a maksymalna jej ilość to 30 milionów, każdy kto nie ma co robić z swoimi owocami będzie mógł osiągnąć nowe poziomy rangi które pozostaną aktualnie tajemnicą

Co do serwera to polecam, stabilny. Administracja w miarę możliwości poprawią drobne błędy i zajmuje się serwerem . 

Jest z kim grać i to jest najważniejsze.

Pas dropi z dunga co weekendowego, wszystko inne leci z bossa co 24h z małym %

Szkaty weekendowe są te same co od startu serwera i dropia tak samo, a inne rzeczy zostana poprawione po nastepnej przerwie.

Na prawde jeden ze swietniejszych serwerow od kiedy gram w Metina, bardzo rozwiniety pod kazdym katem, serdecznie polecam ! ;)

@Qarth uzywam owej ikonki od x czasu i dopiero dzis zobaczylem wchodzac 1 raz w prezentacje ze masz identyczna, a ze znalazlem na google to pytanie czy masz cus przeciwko ? :P

to tylko avarar, też go mam z google ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...