Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

warto jeszcze zaczynać grę?

Mam zamiar grać totalnie bez is'u dojdę gdzieś wyżej czy jednak wymagany is

Spokojnie dasz rade bez is, oraz zarobek na niego problematyczny nie jest + tak, warto mordeczko grac. ;)

Opublikowano

Panowie, jak wygląda sytuacja na serwerze?

Opłaca się zaczynać grę?

Ile osób?

Trudno o metiny/bossy?

Jak wygląda sprawa z IS?

Według mnie opłaca się , osób gra z 1k , w dzień trochę ciężko o metiny i bossy ( w nocy bardzo łatwo ) IS z tego co sprawdzałem trochę drogi :)

1faa9l.png

|ProUser|

Opublikowano

to jest nieprawdopodobne, wszystkie gry smigaja mi na maksymalnych a wbijajac na ten serwer mam tak kurewskie lagi ze nie potrafie tego ogarnac, co jest? po zmienieniu wszystkiego na stare jest to samo, jeszcze sie nie spotkalem z gra w ktorej mialbym moze z 5 klatek. 

Moze to wina win10? gra ktos na win10 i tez ma problemy?

spróbuje innego linku, moze jakis plik sie zjebal przy pobieraniu :)

Opublikowano

to jest nieprawdopodobne, wszystkie gry smigaja mi na maksymalnych a wbijajac na ten serwer mam tak kurewskie lagi ze nie potrafie tego ogarnac, co jest? po zmienieniu wszystkiego na stare jest to samo, jeszcze sie nie spotkalem z gra w ktorej mialbym moze z 5 klatek. 

Nie , ja nie mam problemów na win 10 żadnych. Serwer  mi nie laguje i nie tnie jak na przykład antaris - można grać swobodnie bez nerwów. Inaczej - da się grać, nie tak jak na antarisie. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie , ja nie mam problemów na win 10 żadnych. Serwer  mi nie laguje i nie tnie jak na przykład antaris - można grać swobodnie bez nerwów. Inaczej - da się grać, nie tak jak na antarisie. 

no to u mnie jest problem taki ze antaris bez zadnych freezow ani nic, gry typu bf3/4 na ultra smigam, w lolu mam na ultra kolo 300 fpsow a ten serwer ma takie freezy ze to jest nieprawdopodobne, a szkoda bo mi sie bardzo podobal i chetnie bym pogral :)

dobra kij, napisałem do supportu podałem specyfikacje, mysle ze wyczerpalem temat bledu i teraz czekam na odpowiedz :)

Support odpisał mi że prawdopodobnie mam ZBYT NOWE sterowniki do karty graficznej, ale p******e, nie bede sciagal starszych bo wtedy nic innego dzialac nie bedzie, takze odpuszczam sobie ten serwer :)

Opublikowano

Wszystkie misję opłaca się robić?

Nie wszystkie malo ktora sie oplaca robic , do 50 lvlu moze jest sens dalej to strata czasu , wiecej kasy wbijesz na expie chociazby .

Misje tutaj to moim zdaniem odciaganie graczy od expa / spowolnienie gracza w rozwoju . Nagrody sa smieszne a niektore misje mozna wykonywac godzinami .

Po 5 dniach serwer ogolem spoko da rade grac ale chyba nie bez is , czuje jedno ladowanie do shopa bez tego bedzie ciezko .

Serwer polecam , misje odradzam ,

Przy robieniu dt radze restartowac kienta gry po 5-6 x bo potem bugi sie pojawia roznego rodzaju w dt :)

Zawiechy na ripie , moby w scianach gleboko dt .

Nie pisze ze to wina komputera , bo ogarnia wiekszosc gier na najwyzszych . Jeden z lepszych serwow aczkolwiek dalej sporo niedorobek

Opublikowano

Wszystkie misję opłaca się robić?

Nie wszystkie malo ktora sie oplaca robic , do 50 lvlu moze jest sens dalej to strata czasu , wiecej kasy wbijesz na expie chociazby .

Misje tutaj to moim zdaniem odciaganie graczy od expa / spowolnienie gracza w rozwoju . Nagrody sa smieszne a niektore misje mozna wykonywac godzinami .

Po 5 dniach serwer ogolem spoko da rade grac ale chyba nie bez is , czuje jedno ladowanie do shopa bez tego bedzie ciezko .

Serwer polecam , misje odradzam ,

Przy robieniu dt radze restartowac kienta gry po 5-6 x bo potem bugi sie pojawia roznego rodzaju w dt :)

Zawiechy na ripie , moby w scianach gleboko dt .

Nie pisze ze to wina komputera , bo ogarnia wiekszosc gier na najwyzszych . Jeden z lepszych serwow aczkolwiek dalej sporo niedorobek

Nie w spowolnieniu gracza tylko są tacy (95% graczy) którzy nie siedzą non stop i expia tylko chcą zabić czas w inny sposób chociażby robiąc misję które są bardzo opłacalne, ilość złota może nie jest ogromna ale za to stale vbonusy juz swoją cenę mają. ;)

Nie wiem kolego o jakie zwiechy w dt Ci chodzi bo My z gildia żadnych problemów jeszcze nie mieliśmy a chwilę juz gramy.

Serwer godny uwagi ! ;]

Opublikowano

Ja nie gram wiec moze komuś sie przyda :D

NDR4GX3L

UADRWCVY

Dzięki! 

Co do serwera mega polecam! ;]

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Dokladnie, pomimo tych wszstkich serwerow - w szczegolnosci ten od mpc to Athes nadal swietnie sie trzyma o czym swiadczy stala liczba graczy. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...