Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tu nie ma bilansu postaci to żart, kolega z gildii 115wp z eq do pvp nie może położyć daggera 86 lvl XDDDDD

Dagger tutaj zabija jak poj*bany a hel nie moze nic mu zrobic, nie sorki uleczy sie 20k - po czym dagger w 4 sekundy zbije mu całe hp xD

szaman 120 lvl ściaga ze skilli 7k (mówie tu o helu) ninja 120lvl ściaga na skilla - wyjasni ktoś to?

Tak, dam Ci radę na serwerach Array'a graj zawsze ninja bo od czasów inv s1 ninja ma TOP1.

No coś chłopaki się ostatnio opierdalacie? Szykujecie jakiś nowy projekt xD?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale client serwera ciagle sie zawiesza i nie odpowiada + gdy juz sie zaloguje do gry to mam nieziemskie lagi... why, ktos ma jakis sposob na to?

Opublikowano

Dokładnie miały dropić szkaty blasku a nie dropią :D

Szkaty dropią od 12:00 do 12:00 jutro

Opublikowano

Można liczyć na to że Panowie Administratorzy.Odbugują Metki Morderstwa na Ognistej Ziemii? Zblokowały się w ścianie i elo. 

Co ile się respi Smok na Ognistej Ziemii?­

W jakim miejscu respią się Metki Twardości na Pustyni ?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Można liczyć na to że Panowie Administratorzy.Odbugują Metki Morderstwa na Ognistej Ziemii? Zblokowały się w ścianie i elo. 

wystarczy w google wpisać frazę "metiny twardości". 

Opublikowano

Możliwe że na tym serwerze te metki się respią gdzie indziej.

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Możliwe że na tym serwerze te metki się respią gdzie indziej.

­

Respią sie w tych samych miejscach co na PLU bo też te misje robiłem długo.

Opublikowano

resp-metinow-na-pustyni.jpg

lGxCbNd.png

Opublikowano

Z racji, że zajeżdżało mi tu Atr*yą i Inv*rią w jednym to nie grałem. Teraz mam pytanie, ile osób gra dziennie, czy są jakieś wojny i czy DT jest skrócone. 

(Jeżeli chodzi o DT, to albo nie ma informacji w prezce, albo ja ślepy.) 

Opublikowano

Z racji, że zajeżdżało mi tu Atr*yą i Inv*rią w jednym to nie grałem. Teraz mam pytanie, ile osób gra dziennie, czy są jakieś wojny i czy DT jest skrócone. 

DT od 75 skrócone, wojny codziennie są po kilka/kilkanaście. Ludzi dokładnie nie wiem ile ale stawiałbym ze z 2k jest, słyszałem nawet o liczbie 3k.Osobiście polecam server na dłuższą chwilę. Przede wszystkim nie robi się nudny, cały czas jest coś do zrobienia :).

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

DT od 75 skrócone, wojny codziennie są po kilka/kilkanaście. Ludzi dokładnie nie wiem ile ale stawiałbym ze z 2k jest, słyszałem nawet o liczbie 3k.Osobiście polecam server na dłuższą chwilę. Przede wszystkim nie robi się nudny, cały czas jest coś do zrobienia :).

Słyszeć to słyszałem różne rzeczy na temat tego serwera, ale mniejsza. 

A o metki ciężko? Dużo osób je wybija? Bo tak zacząć pewnie ciężko jest teraz, zwłaszcza, że okres wakacyjny jest aktualnie. 

Opublikowano

Słyszeć to słyszałem różne rzeczy na temat tego serwera, ale mniejsza. 

A o metki ciężko? Dużo osób je wybija? Bo tak zacząć pewnie ciężko jest teraz, zwłaszcza, że okres wakacyjny jest aktualnie. 

Ja gram od około tygodnia i te 2k jest, wojny itd ciągle są. Można powiedzieć że zacząłem w okresie wakacyjnym również i spokojnie idzie się wybić. Nie jest ciężko o metki bo się w miarę szybko respią. W m2 trochę na początku posiedzisz i sam wszystko zdobędziesz, jeszcze yang odłożysz :D...

Opublikowano

Jak sprawuje się archer na serwerze? :)

Archer bardzo przyjemnie, jego skille bija taki sam dmg z kazdej odleglosci wyczytalem na forum :)

Opublikowano

Zamierzam grac Helerem oplaca sie ??? Czy lepiej wybrac woja mental lub sure WP ???? Ktos poradzi moze kto bedzie lepszy tutaj w pvp pve i wojnach??? lub moze wogole BM??? umie gra all postaciami ale nie moge sie zdecydowac czy helerem oplaca sie tutaj zaczynac z powodu iz na wielu serwerach jest mocno oslabiony :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zamierzam grac Helerem oplaca sie ??? Czy lepiej wybrac woja mental lub sure WP ???? Ktos poradzi moze kto bedzie lepszy tutaj w pvp pve i wojnach??? lub moze wogole BM??? umie gra all postaciami ale nie moge sie zdecydowac czy helerem oplaca sie tutaj zaczynac z powodu iz na wielu serwerach jest mocno oslabiony :(

Healer dobrze działa tu w pvp, na wojnach nie wiem dokładnie, bo za mały lvl mam żeby się w to bawić. Wiem że ma jakieś zmiany w skillach leczenie chyba wiecej leczy i ma tez wiekszy cooldown, atak tez jest chyba wzmocniony. Mam niski lvl ale z tego co czytam na forum ludzie piszą że jest równowaga klas w miare możliwosci. Ocenie to sam w swoim czasie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...