Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy będzie kalendarz z eventami?

Jakaś reklama?

update ?

zuo?

Kiedy admin skończy grać w gierki i zacznie coś robić ?

Reklama nie jest wymagajaca - serwer sie Swietnie trzyma jak i rowniez stala liczba graczy. ^^

Dzis w nocy ma byc przerwa - mozliwe ze ten dlugo wyczekiwany system gildijny.

Kalendarz ma byc rowniez dzis zaktualizowany, a jest on caly czas. ;)

Opublikowano

No nie gra się źle ale w prezentacji napisano, że mało dropi hajsu by ceny były niskie. A ja tutaj widzę truty po 2kkk :makka:  Niby hajs nie problem bo podejrzewam, że wystarczy DT robić i sellać szkaty ripa lub je otwierać i kuć truty.

Opublikowano

No nie gra się źle ale w prezentacji napisano, że mało dropi hajsu by ceny były niskie. A ja tutaj widzę truty po 2kkk :makka:  Niby hajs nie problem bo podejrzewam, że wystarczy DT robić i sellać szkaty ripa lub je otwierać i kuć truty.

Truciaki do mixu po 450/550 kk

Wybonowane ( 75sr + diably/nieumarle/zwierzaki) sa ok. 1.5kkk max. :P

Opublikowano

Po starcie Antarisa gracze odeszli (wiekszosc zostala) ale z dnia na dzien gracze wracaja co widac po czacie czy tez m1 i owa liczba stale sie zwieksza. ;)

Opublikowano

Jak na razie przestałem grać. Dopóki my gracze nie otrzymamy rzetelnej odpowiedzi i dowodów na temat zbugowanych bryłek i materiałow gildyjnych.

O co chodzi? większość top gildii zostały zbanowane za ten proceder. No ładnie, ale co jeśli oni niektóre bryły poprzenosili na inne konta? Sprawdziliście to? Wiele osób pisze jak te top gildie chwaliły się, że pobugowali sobie tyle brył, że wyszło 1000 sztuk na łeb.

Opublikowano

Jak na razie przestałem grać. Dopóki my gracze nie otrzymamy rzetelnej odpowiedzi i dowodów na temat zbugowanych bryłek i materiałow gildyjnych.

O co chodzi? większość top gildii zostały zbanowane za ten proceder. No ładnie, ale co jeśli oni niektóre bryły poprzenosili na inne konta? Sprawdziliście to? Wiele osób pisze jak te top gildie chwaliły się, że pobugowali sobie tyle brył, że wyszło 1000 sztuk na łeb.

Zostali zbanowani za wykorzystywanie bugu co jest normalne - kazdy serwer robi tak samo. ; )

Z tego co sie dowiedzialem to sprawdzaja - i kazdy kto nie mial z owym bugiem nic wspolnego dostaje ub.

EG by sobie nie poradzilo ? Zaraz bedzie wszystko spowrotem jak byc powinno. 

Opublikowano

Topka dostała bana za wykorzystywanie bugów? Jeżeli tak to szacun dla administracji, bo takie działanie na polskim metinie praktycznie nie występuje. Nawet na Nowej Jakości tego nie ma.

Opublikowano

Mam jeszcze parę pytań:

1) łucznicy podchodzą?

2) czy buff jest potrzebny do expa/ dungów?

3) czy perfy łatwo wbijają?

4) jak z balansem, klasy magiczne typu szamana smoka dają radę w pvp?

Opublikowano

Tak, wszyscy co lecieli na bugu sa pobanowani, Ci co nie dostali nadal sa sprawdzani. ;)

Ziomek już mnie wkurwi*** na tym forum, wiec dodam swoje 5 groszy i wyjaśnię wszystko.

Niby pobanowali, ale co z tego jak wykupiliśmy all eq z m1. Widziałeś sklepy w dzień, w którym był bug? Zostały same ku,kd, ulepy.

Zero eq ^_^ Zresztą jak ktoś był mądry to wystawił sklep z itemami za 100-300b i kupił te itemy z postaci z której na bugował i na drugiej postaci nie ma bana i ma po 500-1000b

Zresztą mam wyj*** na serwer, all bryłki powymienialiśmy na eq na innych serwerach. 

Tak kończą serwery, gdzie administracja ma wyje*** na serwer i chaotycznie wprowadza update.  

Na rangi czekaliśmy miesiąc. Ilość pkt została podniesiona, a nazwy dalej był te same. 

Ranga Elitarny była od 1mln. Która nie została zmieniona przez miesiąc.

39389981073492639931.jpg

Tutaj "nowa" ranga za 30mln na surze

73732156355074879510.jpg

Widać, że administracja wie jakie już ma rangi na serwerze skoro daje je jeszcze raz. Mistrzowski był bodajże od 500 tyś rangi.

Tutaj pasująca do gry metin2 ranga "Najlepszy"12129971314492259097.jpg

Zresztą ten serwer to  jeden wielki bug. Od samego startu był bug z rybakiem, gdzie wystarczyło dać bryłke 500kk na rybaka,a dostawało się 700kk. Usuneli buga jakieś 5-6 dni temu. Nikt za to nie dostał bana, a w obieg wpadło mnóstwo brył. 

No i dodali kolejnego buga jakim było stawianie kamieni i drzew na ziemi gildii. Za postawienie kamienia,drzewa dostawało się 4kkk. Gdzie w 1h dało się wyciągnać jakieś 1,5k b

Nie mówiąc już o bugu z najdroższymi ulepami na serwie, czyli kwiatkami niebios, gdzie bug dalej jest wykorzystywany. Cała gildia DeltaTeam zrobiła sobie w taki sposób eq. Później jak najszybciej zaczęli wymieniać eq, żeby nie dostać bana i nie stracić całego eq. 

Gracze aby zrobić zbroje i broń na 150 lvl musieli siedzieć całymi dniami na bossach, dungach przez miesiac, a Delta gdy odkryła bug zrobiła eq w tydzień. 

W dzień da się przez ten bug nadropić jakieś 50-70 kwiatków,czyli zrobić 1 item od +0 do +9. Gdzie wcześniej siedząc cały dzień na bossach na 130 mapie dało się wydropić 6-10 kwiatków.

Ja żeby zrobić 2 itemy na 150 lvl +9 musiałem ubic jakieś 1,2k bossów na mapie, gdzie są 2 respy bossów co 40 min.  + zrobić jakieś 300x dunga

Zresztą administracja ma już wyje*** na serwer. Już niedługo wypuszczają kolejny serwer tylko nie polski. Wiadomo tylko o kasę chodzi w tworzeniu serwerów prywatnych, a wiadomo tam więcej zarobią.

Zakazują sprzedaży yang. twierdzą, że to psuje rynek , gdzie GM sam sprzedaje na allegro.  Jakiś tydzień temu przeszli samych siebie, gdzie zabronili sprzedaży kont na serwerze za PLN. Myśleli, że w ten sposób zatrzymają graczy. Moim zdaniem jest to bezsensowne posuniecie.  Jeżeli nie chcesz grać to sprzedajesz postać, ktoś kupuje i sobie gra dalej z uśmiechem na twarzy. :))

Co do administracji i ich zajmowaniem się serwerem. 

Ostatnia sytuacja, gdzie GA wszedł na serwer otworzył dostęp na OX. Nawet nie poinformował graczy, że jest OX, ani do której można wchodzić. Po czym były 2 pytania dał po 5 szkat ripa i śmierci i po igrzyskach :D

Nasza gildia przyszła tutaj ze względu na to, że miało być sporo graczy, zero bugów, dużo wojen. Wyszło na to, że mieliśmy przez 2 miechy 2 wojny z 1 gildią, gdzie ta nie miała szans z nami, a inne wgl nie istniały.

Array- Mogłeś się wziąć do roboty, a ty jeszcze młody i głupi, gdzie w głowie masz jeszcze nasrane jak dzieciak. 

Ten serwer mógłby być sztos. Sam sobie na to zapracowałeś. Wolałeś grać w głupiego Lola, Cs-a, Wowa, niż wprowadzić coś lub naprawić bugi.

Może jakbyś poszedł do normalnej pracy,gdzie dostałbyś 10 zł na godzinę. Popracowałbyś 8h,to może zrozumiałbyś, że lepiej posiedzieć przy kompie pare h i dostać dużo więcej.

Ostatni serwer, gdzie graliśmy na serwerze Array-a

Pozdro i powodzenia w dalszej grze na serwerze. 

Opublikowano

Tak jak myslalem :D 

Serwery Hooltrasa sa na 30dni Po czym Pa Pa Pa

za chwile sie pojawi informacja Ja jestem tylko od Serwerowni i od Reklamy :D Zmienileś i to widac  

Opublikowano

Jakbys czytal dokladniej, to bys zauwazyl ze pobanowali, a Ci co przelozyli to sa dalej przegladani i wykluczani z gry. ;)

Na serwerze odpalone raty +50% na 5 dni. 

Opublikowano

Czemu szkaty fioletowego krwiożercy poszły tak ostro w górę z ceną?

Gdy byl bug z brylami to ludzie wykupili caly rynek, temu 3/4 rzeczy skoczylo do gory, z tym ze ulpeki zostaly w tej samej cenie takze duzo latwiej jest ekwipunek ulepszyc + ceny i tak spadna po jakims czasie.

Opublikowano

Jakbys czytal dokladniej, to bys zauwazyl ze pobanowali, a Ci co przelozyli to sa dalej przegladani i wykluczani z gry. ;)

Na serwerze odpalone raty +50% na 5 dni. 

Gówno prawda, że zostali zbanowani i śledzą kto brał i nie brał w tym udziału xDD Raty 50% na 5 dni! Wow, dowalili, chcą sił zatrzymać tą garstkę graczy, która została ;D Nie pozdrawiam, oby to g**** wylaczyli.

Opublikowano

Czy na serwerze jest ponad 1000 graczy ? :)

1000 moze i nie, ale 800+ na pewno, topka sprzedaje konta, ale non stop dochodza nowi gracze. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...