Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Athes [Dedyk] [Medium]

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Event Cieawy..

jaka jest szansa na drop Monet potrzebnych do wymiany na kostium ? 

Tak samo na kupony (30 szt ) bo zdobycie tego graniczy chyba z cudem,od rana grając ( +/- 20 metinow / bosów rownież ) nie dropneło mi nic z tego :O

+ czy rosliny eventowe sa na kazdej mapie?

Monety wymienia się na losowy przedmiot a nie kostium, bilety leca tylko z bossów na otwartych mapach a kwiatki wypadaja losowo przy zbieraniu normalnych. (dodatek do normalnego jeśli masz szczescie)

Wgl można z tych zwykłych kwiatów otrzymać te eventowe? Nazbierałem tych zwykłych po 50-60 i ani jednego eventowego. Mam kose (3) i 100% zielarstwo.

Nie respią się gdzieś te kwiaty eventowe ?

masz 30% szansy ze zbierajac normalnie wypadnie od 1 do 2 sztuk jednego z 4 eventowych kwiatków.

W takim razie jaka jest szansa na drop tej monety z metina? i jaki przedział lvl musi być postac-metin

dropi z metinow 75+ a szansa jest zalezna od metina, jak masz drop z metina to to też ci dropnie, nie ma zadnych przedziałów.

Wiec rozumiem ,że nie ma jakiegoś konkretnego przedziału..

czkolwiek trochę dziwne gdyż tyle metinów zniszczonych  i  0 monet.. :D

Ale cóż będę próbował dalej.

Dziękuję za informację

715a95fd31834.jpg

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Event Cieawy..

Tak samo na kupony (30 szt ) bo zdobycie tego graniczy chyba z cudem,od rana grając ( +/- 20 metinow / bosów rownież ) nie dropneło mi nic z tego :O

Monety wymienia się na losowy przedmiot a nie kostium, bilety leca tylko z bossów na otwartych mapach a kwiatki wypadaja losowo przy zbieraniu normalnych. (dodatek do normalnego jeśli masz szczescie)

Wgl można z tych zwykłych kwiatów otrzymać te eventowe? Nazbierałem tych zwykłych po 50-60 i ani jednego eventowego. Mam kose (3) i 100% zielarstwo.

masz 30% szansy ze zbierajac normalnie wypadnie od 1 do 2 sztuk jednego z 4 eventowych kwiatków.

Możesz sprawdzić czy dodałeś te kwiatki na serwer, bo ja ich nie widziałem jeszcze. Zbieramy gildią je i nikt nie ma.

Opublikowano

Ile osób online, warto zaczynać?

Osób jest naprawdę dużo ,konkretnej liczby ci nie podam

Ale 1k+ jest.

Ja osobiście polecam.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Event Cieawy..

Możesz sprawdzić czy dodałeś te kwiatki na serwer, bo ja ich nie widziałem jeszcze. Zbieramy gildią je i nikt nie ma.

Wszystko jest dodane, normalnie można je zdobyć.

Opublikowano

Ile osób online, warto zaczynać?

Ostatnio administracja pisała, że 1,800+

Opublikowano

Osob gra smialo przynajmniej 2k :P kwiaty i monety nie leca, pzdr ale event ciekawey ^

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Event Cieawy..

Wszystko jest dodane, normalnie można je zdobyć.

Tak na pewno jest 30%...  Mając zebranych po 70-80 innych kwiatków, nie poleciały te eventowe. Sami sobie zbierajcie 24/7, aby uzbierać te 60 kwiatów do pierwszej misji. 

hteb3ozeki1x_t.jpg

Opublikowano

gdyby nie darmowy  ban, po którym na supporcie nie chciano ze mną w ogóle tego wyjaśnić mógłbym polecić serwer, bo grało się bardzo fajnie, a tak... :>

Jasio90.png
Opublikowano

up. 

Dokładnie ja dostałem darmową blokadę na czat na 6 godz , która minęła i zaczęło zaś odliczać od nowa 6 godz do dzisiaj po 24h Administracja mnie olewa , do wszystkich na PW napisałem na forum olewają , na support olewają. 

Co z tego, że gra tyle ludzi , i serwer się sprawdził , jeżeli z Administracją są problemy 

img12grosikow.gif

Opublikowano

Cześć wszystkim ! :)

Nic lepszego na rynku nie ma więc ściągam ! 

Coś możecie mi o tym serwerze powiedzieć miał dłuższą przerwe od marca :) 

Z góry dziękuje i pozdrawiam !

Opublikowano

Nie polecam.

Napisałem swój problem, że wywala mnie do pulpitu i na forum, i na PW 

0 jakiegokolwiek zainteresowania..

Nawet nie zdążyłem poznać serwa, a już odpadł.

Opublikowano

Witam chce wrocic do metka i zagram na tym serwerze :) Jak sprawa tutaj z Helerem w pvp i wojnach ???? Czy lepiej smoka wybrac ??? ;) I do tego jak duzo ludzi tutaj gra???

Siema powiem Ci ze tez wrocilem do metka akurat na ten serwer i wlasnie wstalem po nocce :D

bez jaj ale dawnooooo nie gralem na takim serwie :) serdecznie polecam !

Co do szamanow to nie mam pojecia co i jak bo wybralem moja Vampirke daggerke :P

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

tu nie ma bilansu postaci to żart, kolega z gildii 115wp z eq do pvp nie może położyć daggera 86 lvl XDDDDD

Dagger tutaj zabija jak poj*bany a hel nie moze nic mu zrobic, nie sorki uleczy sie 20k - po czym dagger w 4 sekundy zbije mu całe hp xD

szaman 120 lvl ściaga ze skilli 7k (mówie tu o helu) ninja 120lvl ściaga na skilla - wyjasni ktoś to?

Opublikowano

Opłaca się grać kartami okey, czy lepiej sprzedawać te talie? Chodzą po 15kk

Opłaca się grać jak ogarniasz i masz już jakiś tam lvl ale jeśli zaczynasz to lepiej sprzedać :) 

Opublikowano

Nie wiem czy są jeszcze aktywne te kody, ale ja w metina już nie gram a smsy przychodziły XDD

37IYSL31

DA3LWU1L

1YFSLMH4

CUEANXPC

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...