Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten is nie za drogi? Oferując 12kkk za 2 itemy ni c***a nikt nie sella is'a od godziny 10... Nawet jeszcze nie widziałem żeby ktokolwiek miał coś z IS'a ^^

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten is nie za drogi? Oferując 12kkk za 2 itemy ni c***a nikt nie sella is'a od godziny 10... Nawet jeszcze nie widziałem żeby ktokolwiek miał coś z IS'a ^^

zaoferuj 25 kk za 1 jak typeczek to bedziesz mial ;) , lepszy drop z metina na 5/10/15 lvl niż z baronowny haha :D

Opublikowano

zaoferuj 25 kk za 1 jak typeczek to bedziesz mial ;) , lepszy drop z metina na 5/10/15 lvl niż z baronowny haha :D

serwer surka nie ma co sie dziwic :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Surek doladowalem paypalem 10h temu..I dalej sm nie mam za 100 zl. Napisalem na fanpage  odczytał ktos ale zero odzewu :O

Podeslij jeszcze imię i nazwisko i mail z Pp sprawdzę ręcznie

Witam :)

Exp przyjemny ? :) 

Jak z dropem ?

­

tak jak na medium/easy, szybko nie jest.

A bony podane jakie działają na danej mapie?

Bony rozpisze po południu na naszym forum

wyslalem przeciez na fb.. dane

Opublikowano

Ten serwer to jedno wielkie sklejenie WSZYSTKICH które posiada surek.

Nie ma tu nic NOWEGO wszystko co tu jest było już na jego serwach.

Terios,Laneris i kilka innych rzeczy z innych projektów również tu jest.

Nowe to tu są chyba tylko obrazki ros.(Na serwie: słuchaj mam nowy obrazek roski ale jestem wykurwisty)

Do tego jak zauważyłem każda prezka surka ma c*****y kontent.

NA C**J MI WIEDZIEĆ O KAŻDYM POZIOMIE KD.

Jest to mydlenie oczu prezka na 2 strony z czego 30% to informacje faktycznie niezapychające.

Is drogi ? A czego sie u surka spodziewaliscie. Gram na kilku serwach gdzie nawet NIE TRZEBA WYDAC W IS a mozna miec wszystko z niego poswiecająć czas.

A NAWET ZA 30 ZŁ MOZNA MIEC peta,kostium i fryza na stałe a nie 30 za 1 toż to k***a zdzierstwo i ruchanie w dupe.

Do tego tu is daje duża przewage jak na wszystkich surka serwach co sprowadza sie do tego:

Inwestuj albo spierdalaj i gin w pvp.

Widze youtuberami są same chujce które za kase nawet laske na odcinku zrobią.

2 miesiące i oleje serwer robiąc :

Laneri główny a tego zmieni w s3 hehe. 

Ogólnie GÓWNO I SKLEJKA WSZYSKIEGO.

Opublikowano

Ten serwer to jedno wielkie sklejenie WSZYSTKICH które posiada surek.

Nie ma tu nic NOWEGO wszystko co tu jest było już na jego serwach.

Terios,Laneris i kilka innych rzeczy z innych projektów również tu jest.

Nowe to tu są chyba tylko obrazki ros.(Na serwie: słuchaj mam nowy obrazek roski ale jestem wykurwisty)

Do tego jak zauważyłem każda prezka surka ma c*****y kontent.

NA C**J MI WIEDZIEĆ O KAŻDYM POZIOMIE KD.

Jest to mydlenie oczu prezka na 2 strony z czego 30% to informacje faktycznie niezapychające.

Is drogi ? A czego sie u surka spodziewaliscie. Gram na kilku serwach gdzie nawet NIE TRZEBA WYDAC W IS a mozna miec wszystko z niego poswiecająć czas.

A NAWET ZA 30 ZŁ MOZNA MIEC peta,kostium i fryza na stałe a nie 30 za 1 toż to k***a zdzierstwo i ruchanie w dupe.

Do tego tu is daje duża przewage jak na wszystkich surka serwach co sprowadza sie do tego:

Inwestuj albo spierdalaj i gin w pvp.

Widze youtuberami są same chujce które za kase nawet laske na odcinku zrobią.

2 miesiące i oleje serwer robiąc :

Laneri główny a tego zmieni w s3 hehe. 

Ogólnie GÓWNO I SKLEJKA WSZYSKIEGO.

Czemu nawet nie zagrasz a oceniasz he. beka.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wątpie że ktoś jest w posiadaniu 25kkk na serwie patrzac na drop yang.

Opublikowano

Nie no ta mapa od 80 to jest jakas patologia.. :) Taka mała nawalone tyle ludzi że stanać gdzie nie ma, po co wymyślać takie coś? Nie lepiej bylo dać standardową Atlantyde z Seatu ?

Przynajmniej jak by byla wieksza ta mapa.. Co raz więcej rzeczy mnie już irytuje na tym serwerze. Ciekawe co bedzie dalej

Opublikowano

a kto ci powiedział ze nie grałem ? 

Nowe to tu k***a jest eq do expa na start i GRAFIKA która w większości jest wyciągnięta z twoich innych projektów.

Gdzie te innowacje ? 

W obrazkach ros ? 

Kiedyś miałem do ciebie szacunek ale straciłem go w stosunku do twojej osoby.

Pamietam ze kiedyś grałem na serwie gdzie chyba byłeś gm bo ktoś miał nick SuRek (było to pare lat temu)i dośyć dobrze to wspominam bo był kontak i pamiętam że w m1 było smiechu za dozorcą.

ale to przeszłość.

Opublikowano

Nie no ta mapa od 80 to jest jakas patologia.. :) Taka mała nawalone tyle ludzi że stanać gdzie nie ma, po co wymyślać takie coś? Nie lepiej bylo dać standardową Atlantyde z Seatu ?

Przynajmniej jak by byla wieksza ta mapa.. Co raz więcej rzeczy mnie już irytuje na tym serwerze. Ciekawe co bedzie dalej

1 mapka jest specjalnie tak zrobiona potem mapy są 10x większe od tej 80 zobaczysz sam.

SuReK- o której wrzucisz rozpiskę dot. bonów na mapach? Pasowałoby przerobić eq, a nie chcę potem czegoś popsuć.

Po 20 ;)

PS: Drop z dungów + DMG bossów z dungów ulegnie znaczniej zmianie w nocy.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

1 mapka jest specjalnie tak zrobiona potem mapy są 10x większe od tej 80 zobaczysz sam.

SuReK- o której wrzucisz rozpiskę dot. bonów na mapach? Pasowałoby przerobić eq, a nie chcę potem czegoś popsuć.

Po 20 ;)

Aby wejść na dunga potrzeba przepustkę a aby ubić bossa to chyba trzeba być 24/h na jego respie i liczyć na cud, że przy ksuciu akurat nam poleci. eq z expa przerabia się od 1 lvl czy trzeba dropić gdzieś poźniej ?

/

Opublikowano

witam mam pytanko niemoge sie teleportowac na mape od 80 lvl  ktos powie o co kaman ??   nie wyskakuje zaden komunikat 

Teleportacje - expowiska średnia - Zaginiona atlantyda.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Po 20 ;)

Co masz na myśli pisząc że DMG bossów ulegnie znacznej zmianie?

Opublikowano

Po 20 ;)

Ulegnie zmniejszeniu lepiej?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

siurek zapomniałeś swojego top REKLAMATORA DODAĆ.

jebłem

no jak takie persony nagrywają o tym serwie to nie ma opcji by był c*****y...

haha

Opublikowano

Po 20 ;)

Będzie zmniejszone :)

mam problem z tp na mape 80 lvl jak klikam to nic sie nie dzieje niechce mnie przeniesc a mam 80 lvl

Teleportuj się z ch innego niż ch6

Opublikowano

Zapawiadało się fajnie , duzo graczy , exp przyjemny ale po wejsciu na mape 80 podziękowałem juz w red lesie byłem zniesmaczony metka moza ubić ale efektownie to tam się nie dropnie , wracając do mapki 80 jest klaustrofobiczna metki i bossy wybijane na bierząco czasem idzie trafić na jednego ale to zaraz ktoś ksuje , expić się nie da chyba ze tak jak na PL na BO bo ludzik na ludziku jest. Myślę a zrobie sobie dungeon ale niestety przepustka z bossa mapa 80 lv POWODZENIA

PS : Odradzam graczą którzy lubią normalną grę a nie walkę o "COŚ " pisząc "COŚ" mam na myśli COKOLWIEK bo i znaleźć swoje miejsce do dropu lub do expa jest trudno

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapawiadało się fajnie , duzo graczy , exp przyjemny ale po wejsciu na mape 80 podziękowałem juz w red lesie byłem zniesmaczony metka moza ubić ale efektownie to tam się nie dropnie , wracając do mapki 80 jest klaustrofobiczna metki i bossy wybijane na bierząco czasem idzie trafić na jednego ale to zaraz ktoś ksuje , expić się nie da chyba ze tak jak na PL na BO bo ludzik na ludziku jest.

Ch6 wejdź i będzie git.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...