Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rapsodius [Dedyk] [Easy]

Ryuji

Rapsodius.pl  

634 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze nowe kostiumy / skiny, które będzie można nałożyć na zbroje ?

• Tak
      452
    • Nie
      182
  2. 2. Czy chcecie reset serwera (równy start, bez bugów, ze zwrotem zainwestowanych sm) ?

• Tak
      245
    • Nie
      69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądziłem, że w 2016 roku jest jeszcze zdolny do tego, by zostawić yangbugi na serwerze, które można załatwić jednym zapytaniem do bazy. Nie wiem czy do niedopatrzenie(oby) czy po prostu administracja jest tak mało inteligentna.

Protip: kupujecie fms/lub inne bronie na 30lvl(chyba) i sprzedajecie za wiekszy hajs. a jak macie bota to macie 2kkk w minute.

Przecież to zaraz zostanie cofnięte i usunięte wiec na c**j się tutaj produkujesz miernoto..

Już to widzę, jak administracja cofa zbugowane yangi :P

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko reset może wszystko jeszcze uratować :D

A Ryuji przegląda temat "jak zwiększyć/zmniejszyć expa" haha

Nie no mieliście tyle czasu a na takiej błahostce polegliście :)

Opublikowano

Witam, po wyborze postaci mam okno z paskiem ładowania i zamyka klienta a syserr.txt wywala : CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR  ocb ?.

Windows xp sp3, inne klienty chodza normalnie tylko ten sie zamyka.

Opublikowano

Więc tak, to co zdążyłem zauważyć na starcie:

-YangBug ...........

-Słaby exp, jak tu jest 1k LVL to nie wbije go w Tym życiu,

-Zmianki/Dodania kosztują kupe szmalu, więc wydaję mi się że serwer EASY i jeszcze koszt tych zmianek 2kk powinny być nieskończone.

I to w sumie tyle jak narazie, i nie wygląda żeby był jakoś super zabugowany serwer.

Opublikowano

dlaczego kiedy odpalam serwer wyskakuje blad GetLogigalProcessorInformation w bibliotece KERNEL32.dll. ? co mam zrobic wie ktos ? 

Venum

Opublikowano

a mialo byc tak zajebiscie 

dlaczego wszystkie serwer easy ktore sie fajnie zapowiaaja polegaja z najmniej oczekiwanych bledow? 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

no w konuc cos robia 

Ciągle robili tylko nie chcieli wyłączyć serwer na 30min, tylko pozwolili nam expić, a oni za ten czas wszystko usuwali, kase, bryłki i robili małe poprawki, żebyśmy tylko 5/10min czekali na serwer.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Coś się dzieje na serwie?­

Był yangbug i słaby exp, więc poprawiają i to w sumie tyle z tych większych "błędów" bardziej niedopatrzeń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...