Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rapsodius [Dedyk] [Easy]

Ryuji

Rapsodius.pl  

634 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze nowe kostiumy / skiny, które będzie można nałożyć na zbroje ?

• Tak
      452
    • Nie
      182
  2. 2. Czy chcecie reset serwera (równy start, bez bugów, ze zwrotem zainwestowanych sm) ?

• Tak
      245
    • Nie
      69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli liczba 150 online was satysfakcjonuje to super. Serwer z palcem w du... mógłby mieć 1k ale jak widać administracji w ogóle nie zależy. Jeżeli tak podchodzicie do graczy i serwera to nie bierzcie się do tego. Skoro bugi poprawione to ile to zrobić reset i wystartować dziś o normalnej porze. 90% graczy chce resetu a wy nawet się nie wypowiecie na ten temat.

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer który miał fail start, bez reworku gracze nie przybędą. Zawsze taki serwer kończy się po prostu zamknięciem.

Opublikowano

nie polecam z całego serca.. bug na bugu ktoś cię zabiję mimo że nie masz rangi negatywnej i wypada ci całe eq + zawartość reszty ekwipunku... Śmieszny exp ja tutaj sobie nie wyobrażam wbicia 1000 lev. Amina ciągle nie ma , nie odpisuje,nie pisze .

Jeśli ktoś chce wbić to ściągnijcie wh bo  i tak to padnie w ciągu 1 tygodnia.

wilowo.jpg

Opublikowano

Przedchwilą koleś mnie zabił w m1 i wypadło mi całe eq. Straciłem kompletnie chęć do grania i już usunełem klienta.

Opublikowano

Ryuji podejmij wreszcie jakąś odważną decyzję i zrób ten reset do cholery... Płaczki i tak będą dalej grać, a niektórzy ludzie jak zobaczą, że od nowa jest start to zapewne zawitają. Więc nic innego jak reset, poukładać to wszystko w jednolitą całość i ruszamy jeszcze dzisiaj i heja :)

Opublikowano

majster rob ten reset bete i rusz z tym za tydzien czy cos kazda godzina to 2 graczy mniej 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

z każdym nowym serwerem po kilku dniach, jak nie godzinach jest zawsze gadka

"przepraszamy za zjebanie serwera ktory byl gownem" 

cri ;(((

ps. cd. ankiety, takie rzeczy trzeba bylo robic przed startem, no chyba ze mieliscie juz plan jak sie wyjebac to propsy

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

cri ;(((

ps. cd. ankiety, takie rzeczy trzeba bylo robic przed startem, no chyba ze mieliscie juz plan jak sie wyjebac to propsy

Twój nawet dobrze nie wystartował i już było, 'Przepraszamy za zjebanie serwera który był gownem'

​Top@ Opłaca się wbijać? Administracja coś robi, aby gracze wrócili?

Opublikowano

cri ;(((

Twój nawet dobrze nie wystartował i już było, 'Przepraszamy za zjebanie serwera który był gownem'

ty do mnie piszesz? nie mialem nigdy wiekszych problemow z startowaniem oprocz sheriana przez 1 blad w source wiec sie nie wypowiadaj gownie jak nie znasz sytuacji, anyway jak robie serwery to staram sie zeby to jakos wygladalo 

i morda, nie cytuj mnie

"TOP@" sprawdz sobie poprzednie strony, no chyba ze jestes az tak ograniczony

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Witam serdecznie, na wstępie muszę was przeprosić za to, że nie odpowiadałem w tym temacie no i oczywiście za marny wręcz syfiasty start serwera gdzie stał bug na bugu do teraz siedziałem nad serwerem od startu by to wszystko jakoś ogarnąć, zapytać możecie: To co nie było beta testów ? Były, wątpliwej jakości zresztą pomińmy tą kwestię bo szkoda strzępić języka, stało się i nie pozostaje nic innego jak starać naprawiać burdel po sobie. Ogólnie trochę teletechników co zostało poprawione lub edytowane i tak zostało to przetestowane:

Podstawa, zdobywane doświadczenie było tragiczne zostało zwiększone i teraz można powiedzieć, że to jest easy bo była parodia harda co najwyżej, zwiększone spoty na praktycznie wszystkich mapach oraz zmniejszony ich czas respawnu do maksymalnie 30 / 35 sekund, zmniejszone dmg mobów oraz usunięto omdlenia z nich, bossy teraz te powszechne mają znacznie mniej hp i mniejszy dmg oraz zwiększony nieco drop.

Na start zostało zmieniony nieco ekwipunek dostajemy dodatkowo 5000 zmianek oraz 500 dodań, zielonych/fioletowych mikstur, pety a właściwie jeden z którym był problem został odbugowany, mapy z wymaganymi poziomami zostały zabezpieczone przed wejściem na nie z mniejszym poziomem, blokady terenu na mapach zostały usunięte, koszty ulepszania zostały dopasowane, a także został zwiększony drop sztabek, do npc zostały dodane hełmy na 41 poziom, fasolki zen, mamy możliwość złowienia zmianki umiejętności, bug przez który wypadało nam eq został naprawiony, usunięto drop mikstur za poziomy oraz podatek 3% od sprzedanych sztabek, poprawiono ulepszanie zbroi paladyna od teraz można już normalnie to robić, poprawiono drop ze szkatułek serwerowych, usunięto wbudowany bonus hp w zbroi, która jest odpowiednikiem stalki, dodano do dropu w szkatach szansę na rękawicę złodzieja, zwiększono o +35% szansę na wejście kd teraz ona wynosi 75%, poprawiono skille healera, na ulepszenie broni paladyna potrzeba 2x mniej ulepszaczy.

Co do handlu kostiumami i czasu tutaj pozostanie ta kwestia bez zmian bo nie widzę sensu w tym, czas w skinach, które lecą codziennie przez 1h powinien być odmierzany od momentu dropu bo przecież kolejnego dnia i tak poleci zapewne nie jeden kostium dla postaci, dropiąc tak przez tydzień uzbierałaby się niezła sumka niepotrzebnych zupełnie przedmiotów, co do handlu kostiumami z is jest to jak najbardziej możliwe tylko jedno ale handlować można szkatułką, która nie została jeszcze otwarta.

Propo yangbuga, już kilka minut po starcie został on usunięty tak samo bryłki złota, a yang wszystkich postaci na serwerze zostały zrównane do 5kk.

Gildie zostały tak jak były od 150 poziomu i 1kkk yang.

Może teraz trochę o rekompensacie, która wam się jak najbardziej należy na wszystkie konta założone właśnie do chwili opublikowania tego postu zostały podarowane sm o łącznej sumie ~6k w sms tak by nie zniszczyło to gospodarki.

Ps. Zapisywanie konta jest możliwe macie X przy loginie oraz haśle wystarczy, że w to kliniecie oraz kolejna aktualizacja dziś w nocy.

Konto założyłem wczoraj rano , post o SM został opublikowany dziś , a ja SM jak nie było tak nie ma do tej pory :3 , chyba że to 25 sm to to :D

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

Konto założyłem wczoraj rano , post o SM został opublikowany dziś , a ja SM jak nie było tak nie ma do tej pory :3 , chyba że to 25 sm to to :D

Na pewno masz na koncie 25 SM. Każdy dostał, też musisz mieć, chyba, że już wydałeś :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Aż dziw bierze, że ludzie ciągle dają się nabierać na te prywatne serwery metina. Owszem sam w niego grałem, ale jakby nie patrzeć po jakimś czasie te same schematy (zwlaszcza ze w metinie nie są one zaawansowane) się nudzą. Każdy serwer jaki teraz wychodzi jest nastawiony TYLKO na zarobek, a wyznacznikiem tego czy serwer jest dobry jest jedynie ilość graczy. I jeszcze ci śmieszni metinowi youtuberzy, o których nawet nie będę nic pisał, bo szkoda klawiatury. Naprawdę dziwie się ludziom, że są tacy naiwni i nadal w to grają, mimo że wokół jest wiele lepszych gier. 

Opublikowano

Rejestracja nie działa !!

Wszystko działa:

http://rapsodius.pl/index.php?page=account&subpage=register

strone reje to i mi wchodzi sprobuj sie zarejestrowac nie da sie

Rejestracja nie działa !!

Wszystko działa:

http://rapsodius.pl/index.php?page=account&subpage=register

strone reje to i mi wchodzi sprobuj sie zarejestrowac nie da sie

juz ogarniete wszystko działa

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Witam!

Wbiłem na serwerze 82 lvl wczoraj, została przeprowadzona aktualizacja to stwierdziłem, że wejdę może wszystko elegancko śmiga (postać zostawiłem w grocie av1).

Zalogowałem się za 5 czy 6 razem, bo mnie wywalało. Zabiłem 4 grupki setaou żołnierzy, po czym jakaś wojka do mnie podleciała i rozwaliła mnie. Co jest w tym najlepsze?

Wyleciały ze mnie itemy !!!  Ten serwer to kolejne gówno roku 2016. Tyle w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...