Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rapsodius [Dedyk] [Easy]

Ryuji

Rapsodius.pl  

634 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze nowe kostiumy / skiny, które będzie można nałożyć na zbroje ?

• Tak
      452
    • Nie
      182
  2. 2. Czy chcecie reset serwera (równy start, bez bugów, ze zwrotem zainwestowanych sm) ?

• Tak
      245
    • Nie
      69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli łucznik podchodzi to już nie jest to łucznik. Lepiej zostawcie by nie podchodziły lub sobie wymieńcie moby ( łuczniki ) na inne co podchodzą. :)

Ale masz problem z tymi łucznikami.

Jakoś na innych serwerach podchodzą łucznicy i nikt nie widziałem aby się spinał o to że " jeżeli łucznicy podchodzą to nie łucznicy "

Daj sobie już spokój z tym :D

@Ryuji

Widziałem na gameplay, że serwerowe szkatułki lecą dość często i tutaj jest małe ale.

Nie dodawajcie blokady expa, gdyż będzie przez to dużo botów, bo jak widać często lecą te szkatki.

Albo dodać antyexpa do isa za jakąś dobrą cenę :> Wtedy ludzie baliby się stracić konto przez bota.

­

Boty zawsze będą, niestety. Trzeba zrobić wszystko, aby ograniczyć ich ilość. GM musi być bardzo czujny i wszystkich wyłapywać :)

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usunąłem już wcześniej antyexp zamieniłem go w panelu bocznym Wikipedią serwerową. Przy 1000 poziomie nie ma najmniejszego sensu dodawać antyexp :). Co do dodania antyexp do is niby dobra propozycja ale nie ma co przesadzać najlepiej będzie jak wgl nie będzie, no chyba, że się mylę.

Opublikowano

Usunąłem już wcześniej antyexp zamieniłem go w panelu bocznym Wikipedią serwerową. Przy 1000 poziomie nie ma najmniejszego sensu dodawać antyexp :). Co do dodania antyexp do is niby dobra propozycja ale nie ma co przesadzać najlepiej będzie jak wgl nie będzie, no chyba, że się mylę.

Nie mylisz, jednak jest to tylko moje zdanie.

­

Opublikowano

Nie mylisz się. Tak jak napisałeś nie ma najmniejszego sensu dodawać antyexpa nawet do IS.

Będzie możliwość zakupu SM przez PayPal ?

Opublikowano

Nie mylisz się. Tak jak napisałeś nie ma najmniejszego sensy dodawać antyexpa nawet do IS.

Będzie możliwość zakupu SM przez PayPal ?

Wczoraj się pytałem, i będzie SMS, PSC, PayPal.

Opublikowano

Zwoje będą do handlu is do zakupienia w is. A tak pozatym gameplay. Co kilka postów będę wklejał po 2 filmiki o serwerze.

https://www.youtube.com/watch?v=YEeD_Y0ybVY

Widziałem na gameplay'u że Handlarze są ustawione w dziwnym miejscu, nie lepiej byłoby ich uporządkować? xD

Handlarze są na przejściu między środkiem miasta i kołem handlowym a kołem non pvp można powiedzieć, że to najlepsze rozwiązanie, chyba, że są jakieś inne pomysły jestem otwarty na nie jak najbardziej.

Macie gameplay  z  wiekszego LVL ?

Póki co nie jeszcze 4/5 youtuberów nagrywa może któryś z nich będzie chciał coś takiego pokazać.

Opublikowano

Kto tu najlepszy w pvp ? /szukam ekipy

Serwer jeszcze nie jest otwarty a ty pytasz kto najlepszy w pvp.

Jak serwer wystartuje wtedy będzie można o tym porozmawiać.

Ps. To nie kącik do szukania " ekipy" , masz od tego forum serwera.

Opublikowano

Moja propozycja co do bonów. Jest opcja na wbijanie max? Jeżeli nie odpo na bronie, to chociaż hp.

Dobra moi mili pytanie do was takie bo wcześniej już była taka propozycja czy chcecie aby hp od razu wbijało na maks czyli usunięcie jednego poziomu bonu. Piszcie jak będą stanowcze głosy na tak to tak będzie.

Opublikowano

Zwoje będą do handlu is do zakupienia w is. A tak pozatym gameplay. Co kilka postów będę wklejał po 2 filmiki o serwerze.

https://www.youtube.com/watch?v=YEeD_Y0ybVY

Motylki nawet są? xD Obiekty są fajnie zrobione, jak krzaki itp. Takie pierdoły, a cieszą. Co tu jeszcze fajnego? Bronie, zbroja, zarąbiste rzeczy, chyba wszystko. Chociaż z wyglądu wierzchowca tak średnio jestem zadowolony. Czekam na więcej gameplayów.

//EDIT

Chce, żeby wbijało hp na full.

­

Opublikowano

Moja propozycja co do bonów. Jest opcja na wbijanie max? Jeżeli nie odpo na bronie, to chociaż hp.

Dobra moi mili pytanie do was takie bo wcześniej już była taka propozycja czy chcecie aby hp od razu wbijało na maks czyli usunięcie jednego poziomu bonu. Piszcie jak będą stanowcze głosy na tak to tak będzie.

Hp moze byc max ale abs juz zostaw na te 10/15 zeby jednak cos warte byly. Fajnie by bylo zobaczyc GP z ustawionym expem.

A te yangi to tez tam trochu slabo leca.

Reszta jak najbardziej spore zaskoczenie przyjemnie to wyglada.

Opublikowano

HP na full, A NPC przenies na srodek, a nie gdzies na bok miasta. ;|

Opublikowano

Hp moze byc max ale abs juz zostaw na te 10/15 zeby jednak cos warte byly. Fajnie by bylo zobaczyc GP z ustawionym expem.

A te yangi to tez tam trochu slabo leca.

Reszta jak najbardziej spore zaskoczenie przyjemnie to wyglada.

Yangi może i słabo ale za to lecą szkatułki serwerowe a z nich sztabki o wartościach 1kk i 2kk, więc z tym nie będzie problemu.

Ps.Hp na max, a abs tak jak jest teraz.

Opublikowano

No to jeśli tak większość chce to hp będzie wchodziło tylko maksymalne a reszty nie dotykam.

Ponadto zachęcam do rejstracji na serwerze bo o 00:00 losuje 2 konta, które otrzymają sm na start.

Opublikowano

Te bronie takie sobie

1000 lvl tego jeszcze nie widziałem

Sety do 350 lv to taka duża przepaść

Może wbiję

Opublikowano

Te bronie takie sobie

1000 lvl tego jeszcze nie widziałem

Sety do 350 lv to taka duża przepaść

Może wbiję

To prawda jest przepaść wypełniona misjami i zwiększającym się dmg postaci niemniej jednak chciałem uniknąć zalewu też brońmi bo mogłem zrobić system tak jak z zbrojami ale wtedy byłoby 2x więcej eq i wypływałoby to demotywująco na was bo nie chciałoby wam się tyle dropić ulepszaczy etc. Nie ukrywam, że jest to też pole do aktualizacji na tym tle aczkolwiek wszystko wyjdzie w praniu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Polecam ten serwer Administracja jak widać nie ma go w czterech literach.

Jeszcze zapytam. Czy ciężko mi będzie zrobić EQ w sensie ile to zajmie godzin/dni/tygodni/minut? Tak aby zrobić wojenne np na max level?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Polecam ten serwer Administracja jak widać nie ma go w czterech literach.

Jeszcze zapytam. Czy ciężko mi będzie zrobić EQ w sensie ile to zajmie godzin/dni/tygodni/minut? Tak aby zrobić wojenne np na max level?

To jest trudno określić bo to wszystko zależy ile się czasu na grę poświęca pomijając kwestie losowości w stosunku do czasu bonowania, system ulepszeń został stworzony z rozwagą jak najbardziej i tak aby przeważały perły które chcę aby był walutą serwerową dlatego taki motyw zastosowałem. Nie chciałem też aby 5 dni po starcie każdy latał w full eq, nie jest to 4fun tylko easy więc to nie znaczy, że wszystko ma być podane na tacy przynajmniej ja to tak interpretuję :D.

Jeśli macie jakieś pytanie / propozycje piszcie śmiało nawet jeśli macie zastrzeżenia do pewnych kwestii pytajcie lub negujcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...