Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rapsodius [Dedyk] [Easy]

Ryuji

Rapsodius.pl  

634 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze nowe kostiumy / skiny, które będzie można nałożyć na zbroje ?

• Tak
      452
    • Nie
      182
  2. 2. Czy chcecie reset serwera (równy start, bez bugów, ze zwrotem zainwestowanych sm) ?

• Tak
      245
    • Nie
      69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli na tym serverze nie był sprawdzany exp na 50 lvlu to ja wole nie wiedzieć co jest dalej 

akurat na 50 lvlu leci jak bajka na pustyni :)

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Wychodziłem z domu, było 391 osób w temacie, wszyscy pisali, że nie mogę się doczekać. Przychodzę, a tu takie komentarze i 252 osób online ;-; Tworzę postać, aby zobaczyć na własne oczy to i owo. Oby się poprawiło bo zapowiadał się naprawdę super.

Opublikowano

­Wychodziłem z domu, było 391 osób w temacie, wszyscy pisali, że nie mogę się doczekać. Przychodzę, a tu takie komentarze i 252 osób online ;-; Tworzę postać, aby zobaczyć na własne oczy to i owo. Oby się poprawiło bo zapowiadał się naprawdę super.

Nie ma sensu grać już.

Był yang bug, usuneli bryłki ale gracze nakupywali sobie zmianek, wspomagaczy i takie tam.

Na samym starcie taki błąd jest niedopuszczalny.

Miałem zostać na dłużej nawet wydać w IS, a praktycznie nigdy nie wydaje kasy na IS, a tutaj chciałem zrobić wyjątek.

Zawiodłem się i nie polecam niestety.

Opublikowano

@karloo

@Ryuji

Restart, bez yang bugu, dodaj sztabki (jak sztabek nie będzie to kasa będzie leciała po 20-250 yang) i zwiększ exp (na 18 lvl dostaję niecałe 5% za Dzikiego Żołnierza Piechoty, co według mnie jest bardzo mało) Nawet jakby nie było tego restartu to nowi gracze byliby pokrzywdzeni trochę, w tym Ja, ale co tam.

- Pet tylko na 20h :(

- Nie można wsiadać na wierzchowca za pomocą kombinacji ctrl + h tylko męczyć się z tą pieczęcią. Nawet jako skrót nie można dodać.

//EDIT

Przynajmniej tyle dobrze, że trochę powiększone spoty, nawet szybki respawn. 

Opublikowano

To jest jakaś porażka. Sprzedałem cztery sztabki po 1kk za 1kk (4x1=4), a sztabkę 2kk za 500k, do tego yang bug zniszczył mój mózg. Jednak wolę chyba zaczekać na A***ris od Mpc. Pozdrawiam :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Serw padł 25-03-2016 

RIP [*]

Troche Padaka wyszła... Mialo byc 1k online a ile było z 200? 

a ten exp to patologia do 40lvla w 1-2h a teraz na 66 pol kulki za spota to co bedzie dalej na 500lvlu? 0.0000000001 za moba?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ten serwer nie miał prawa bytu :D Jak widać rynek metina broni się sam przed takimi serwerami jak ten :)

Co racja to racja. Na takie serwery to nawet DDoS niepotrzebny, bo one same z siebie się wyeliminują bugami :D

W grze zawsze jako

Yutashi

Opublikowano

J

Serw padł 25-03-2016 

RIP [*]

Troche Padaka wyszła... Mialo byc 1k online a ile było z 200? 

a ten exp to patologia do 40lvla w 1-2h a teraz na 66 pol kulki za spota to co bedzie dalej na 500lvlu? 0.0000000001 za moba?

Jak siedzisz cały czas na psach to się nie dziwię :)

Opublikowano

Ten serwer nie miał prawa bytu :D Jak widać rynek metina broni się sam przed takimi serwerami jak ten :)

Co racja to racja. Na takie serwery to nawet DDoS niepotrzebny, bo one same z siebie się wyeliminują bugami :D

Oj tam 1 bug i wielkie rzeczy ... Każdemu chyba zdarza się zapomnieć, by sprawdzić czy itemki nie sprzedaje się drożej niż kupuje ...

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Oj tam 1 bug i wielkie rzeczy ... Każdemu chyba zdarza się zapomnieć, by sprawdzić czy itemki nie sprzedaje się drożej niż kupuje ...

No bez jaj. Ten jeden bug przesądził wszystko. Było prawie 600 na otwarcie a ile teraz masz? 171 w piątek wieczorem? Więc to nie tylko "Oj tam, 1 bug, wielkie rzeczy". Prawdopodobnie serwer sam się skreślił.

W grze zawsze jako

Yutashi

Opublikowano

Te tłumaczenie to kurde jakieś jaja. Jak można w ogóle taki błąd pominąć i jeszcze pieprzysz że tylko 1 bug...

Opublikowano

Dobra nieważne. Co się stało, to się stało. Czasu nie cofniemy. Ale teraz może być już tylko lepiej, więc trzeba wbijać i grać :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Na stronie serwera pisze, że 300 ONLINE, garstka osób więcej. Grać, nie grać, niech przyjdzie jakiś GM i da znać czy będzie reset, czy nie będzie, w 100% :P­ 

Skrzynie eventowe lecą jbc. Od 30 lvl do 33 poleciało 8.

Kostiumy tylko na 24h :(

Opublikowano

Na stronie serwera pisze, że 300 ONLINE, garstka osób więcej. Grać, nie grać, niech przyjdzie jakiś GM i da znać czy będzie reset, czy nie będzie, w 100% :P­ 

te kostiumy cos daja wgl?

Opublikowano

te kostiumy cos daja wgl?

Ze skrzynki eventowej. Nic poza wyglądem

KrEDi8T.jpg

Komplet piłkarski xD

­

Opublikowano

@UP

No czytalem komenty to slyszalem ze niektórzy maja w uj hajsu przez tego buga.

A myslalem ze skoro taki bug byl/jest to nie oplaca sie zaczynac skoro ma byc restart postaci ;...;

WIEC nwm czy pobierac i zaczynac a za 2dni zrestartujecie wszystkie postacie ;/

Opublikowano

Jak bedzie restart

to wpadne

:)

Restart w jakim sensie? Co chcesz by było poprawione?

po 1h ponad nie mam kasy na dopalacze a niektorzy maja po duzo kk wiec moze to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...