Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rapsodius [Dedyk] [Easy]

Ryuji

Rapsodius.pl  

634 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze nowe kostiumy / skiny, które będzie można nałożyć na zbroje ?

• Tak
      452
    • Nie
      182
  2. 2. Czy chcecie reset serwera (równy start, bez bugów, ze zwrotem zainwestowanych sm) ?

• Tak
      245
    • Nie
      69

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdzie te 6k sm na moim koncie? Bo ja widzę tylko 25sm nawet nie wiem skąd, jakaś bujda ^^

Te 6k SM to jest łączna suma dla wszystkich kont jakie się zarejestrowały na serwerze.(czytanie ze zrozumieniem się kłania)

A co do serwera, zapowiadało się dobrze ale teraz nie ma sensu już grać.

Zapewne pochodzi trochę ale więcej niż 500 osób online to nie ma co liczyć.

Opublikowano

Zrob reset. Juz podaruje sobie te 6k SM. Niech bedzie rownosc. Zrob od nowa bez buggow i bedzie dobrze. :)

To już byłoby złodziejstwo, jak już to bym zwracał taką samą ilość sm jaką ktoś wpłacił :). Czekam na dalsze głosy w tym kierunku.

Fajnie, że postanowiłeś napisać coś tutaj. Dzięki również za odpisanie na moje PW :) Wypowiadałem się na temat restartu już wcześniej, nie byłby on taki zły. Chociaż tutaj się wypowie z 20 graczy, że chce restart, ale co na to inni? Nie spodoba im się i odejdą. Ciężko mi uwierzyć w to, że na serwerze będzie więcej jak 500 luda, mimo to poczekam, poobserwuję jak to się potoczy.

Wszedłem do gry. Exp trochę poprawiony. Z 1 - 1,5% za moba na 36 lvl na orkach. 

@KompediumMC(PL)

Wszystko działa tak jak powinno

@Michost054

Łącznie 6k SM dla wszystkich

Można coś dobrego kupić za 25SM? xD 

Opublikowano

6000 zł po cenniku sms to suma rozdanych sm wszystkim kontom.

Co do tego co ktoś wyżej, że nie ma co liczyć na reset to zależy od was co będzie chciała większość, poczekam jeszcze na kilka waszych zdań na ten temat i zrobię ankietę.

Można kupić kilka ulepek chociażby, ale i można skorzystać z linku polecającego i po wbiciu 500 poziomu dostać 90 sm więcej no a 115 sm to już masz opcje na prawie wszystko :D.

Opublikowano

Zrob reset. Juz podaruje sobie te 6k SM. Niech bedzie rownosc. Zrob od nowa bez buggow i bedzie dobrze. :)

To już byłoby złodziejstwo, jak już to bym zwracał taką samą ilość sm jaką ktoś wpłacił :). Czekam na dalsze głosy w tym kierunku.

Fajnie, że postanowiłeś napisać coś tutaj. Dzięki również za odpisanie na moje PW :) Wypowiadałem się na temat restartu już wcześniej, nie byłby on taki zły. Chociaż tutaj się wypowie z 20 graczy, że chce restart, ale co na to inni? Nie spodoba im się i odejdą. Ciężko mi uwierzyć w to, że na serwerze będzie więcej jak 500 luda, mimo to poczekam, poobserwuję jak to się potoczy.

Wszedłem do gry. Exp trochę poprawiony. Z 1 - 1,5% za moba na 36 lvl na orkach. 

@KompediumMC(PL)

Wszystko działa tak jak powinno

@Michost054

Łącznie 6k SM dla wszystkich

Można coś dobrego kupić za 25SM? xD

Perły xD

Opublikowano

gdzie te 6k sm na moim koncie? Bo ja widzę tylko 25sm nawet nie wiem skąd, jakaś bujda ^^

Te 6k SM to jest łączna suma dla wszystkich kont jakie się zarejestrowały na serwerze.(czytanie ze zrozumieniem się kłania)

A co do serwera, zapowiadało się dobrze ale teraz nie ma sensu już grać.

Zapewne pochodzi trochę ale więcej niż 500 osób online to nie ma co liczyć.

A no tak, dopiero wstalem i nie ogarniam ;3

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłby reset, wszystko pokręciliście na serwerze połowa odeszła już po samym starcie, zrób start od nowa to wbije wiecej ludzi a nie sie bawic w takie cos

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Hahaha to jakaś parodia, rekompensata 25sm? Śmiech na sali.. i na co to starczy? Na nic.. 

Już się wypłakałeś? To łaskawie spieprzaj.

@Top: Ja jestem za resetem. Niech wszystko wystartuje od nowa. Wiesz, dobrego rozwiązania nie ma. Albo reset i odejdą gracze z płaczem, że "męczyli się na wszystko i nie mają nic" a bez niego odejdą Ci, co nie mają nic. Reset na ten plus, że po nim mogą przyjść nowi gracze zachęceni tym, że wszyscy startują od zera, czego nie doświadczy się na serwerze, gdzie x graczy ma wszystko po 2-3 dniach od startu.

Opublikowano

Jakbys zrobił reset tak jak ludzie prosili na poczatku nie byloby problemu z graczami... A RESET POWINIEN BYĆ bo przez yangbuga jest nie rowno z innimi ktorzy sobie nakupili zmianek , ulep , potow , ros ITD ITD ITD.......  wg. mnie reset powinien być . dla graczy ktorzy kupili SMy ich uczciwy zwrot na nowym starcie i tyle w temacie... ZROB TAA ANKIETE JAK NAJSZYBCIEJ A NIE CZEKAJ Az polowa ludzi odejdzie w pizdu bo juz niektorzy pograli pare ladnych godz.... 

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Hahaha to jakaś parodia, rekompensata 25sm? Śmiech na sali.. i na co to starczy? Na nic.. 

Odznakę / kilka ulepszaczy. Może jestem zachłanny, ale zgadzam się z tobą. Już w ogóle bym nie chciał takiej rekompensaty, bez urazy dla GM serwera :P

@AveRa

To nic innego jak wyrażenie swojej opinii :P

Jakbys zrobił reset tak jak ludzie prosili na poczatku nie byloby problemu z graczami

­

Opublikowano

Do tematu została dołączona ankieta dotycząca resetu i zasad jego, wyraźcie swoją opinię i oddajcie głos.

Opublikowano

Japierodole ten serwer to jednym słowem syf jeden wielki syf...

Miałem 3 truty 50+ sr 

w pizdu sztabek lekko z 100-200kk by wyszło :P 

Eq do pvp prawie full wymixowane cało noc sie robiło.

Kostium.

Ulepki.

No po prostu miałem bardzo dużo rzeczy w eq i co????????? 

Ide ch1 m1 Jinno zobaczyć ile typa no stoi 5 osób wybiega 1 typ zabija mnie i wszystko wszysciutko co miałem wypierdoliło na glebe tylko pozbierali...  a typek wczoraj w m1 napierdalał się na wolnym to mu range dodawało xDDD

Jak będzie jakiś restart to może jeszcze wpadne... wczoraj bylo 200 online dziś jest ile 100? jutro będzie 20 pozdro :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ja bym naprawił to wszystko na twoim miejscu i wystartował kiedy indziej, to jest moja opinia.

Bo wątpie że zdobędziesz teraz graczy 90% wyszło z tematu.

Po prostu pomyśl nad solidnym reworkiem i nas zaskocz, tyle ode mnie.

Edit. Ps zrób jakąś otwartą bete to sobie ludzie wbiją i popatrzą co i jak.

Opublikowano

Odznakę / kilka ulepszaczy. Może jestem zachłanny, ale zgadzam się z tobą. Już w ogóle bym nie chciał takiej rekompensaty, bez urazy dla GM serwera :P

@AveRa

To nic innego jak wyrażenie swojej opinii :P

Jakbys zrobił reset tak jak ludzie prosili na poczatku nie byloby problemu z graczami

­

Ale ciągłe narzekanie i płakanie to niekoniecznie dobry wyraz opinii. Można to zrobić w lepszy sposób, a przynajmniej mniej ostentacyjny. :)

Do tematu została dołączona ankieta dotycząca resetu i zasad jego, wyraźcie swoją opinię i oddajcie głos.

Done. :)

Opublikowano

super ze nie da sie odpalić klienta.

Wszystkie inne metki działają a tu mam błąd:

metin2.create_no_appropriate_device

Pierwszy raz od 8 lat taki błąd z metinem mi wyskoczył -_-

To samo, cale google mowi o zgodnosci, to nie dziala.

Opublikowano

super ze nie da sie odpalić klienta.

Wszystkie inne metki działają a tu mam błąd:

metin2.create_no_appropriate_device

Pierwszy raz od 8 lat taki błąd z metinem mi wyskoczył -_-

To samo, cale google mowi o zgodnosci, to nie dziala.

Mi normalnie działa, nigdy nie mam kłopotów z metinem, ale to już kiedyś miałem, gdy cały klient mi się nie pobrał, i brakowało paru plików.

Opublikowano

kolego zrob reset wylacz serwer zrobcie co macie zrobic i odpalcie to np o godzinie 20 albo kiedys  tam 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Proponuje zrobic calkowity reset postaci . 36 graczy online co to jest ?/

Ja pisałem od początku tematu ja jestem otwarty na wszelkie sugestie i jeśli tylko większość graczy serwera będzie zgodna i za tym pomysłem nie ma problemu dla mnie :). Tak więc możemy przeprowadzić ankietę jeśli tylko chcecie.
Tak jest ! Poprosimy ankiete , jezeli wiekszosc bedzie na tak to zrobcie jeszcze dzis ponowny start

4uc581.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się zajefakenbiście, podobają mi się te sety i pomysł z pomnikami.

To może być SZTOSIK

Byłby gdyby nie bugi z niedopatrzenia, ryuji, wypowiesz się wreszcie co myślisz o tym reworku i open becie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...