Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rapsodius [Dedyk] [Easy]

Ryuji

Rapsodius.pl  

634 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze nowe kostiumy / skiny, które będzie można nałożyć na zbroje ?

• Tak
      452
    • Nie
      182
  2. 2. Czy chcecie reset serwera (równy start, bez bugów, ze zwrotem zainwestowanych sm) ?

• Tak
      245
    • Nie
      69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbieramy ekipe do gildii

Gildia w shinsoo

Ts3+mutacja

Wiecej info pw

Kd max+ ile?

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZA CO KUPIC BONY JAK KASY NIE MA ... ?? TAK Z SRZYNEK NIE DROPI BO POLECIALA 1 ;/

Exp łatwo leci.. W m2 sobie zbieraj hajs, ale faktycznie te zmianki i dodania powinny być nieskończone przy takiej cenie xD

Opublikowano

ZA CO KUPIC BONY JAK KASY NIE MA ... ?? TAK Z SRZYNEK NIE DROPI BO POLECIALA 1 ;/

Exp łatwo leci.. W m2 sobie zbieraj hajs, ale faktycznie te zmianki i dodania powinny być nieskończone przy takiej cenie xD

nie o to chodzi, temu komu z szkatki nie poleci sztabka ten nie ma bonow

Opublikowano

Piszcie co chcecie żeby było na serwerze na  forum serwerowym lub tutaj a ja to dodam.

Aktualizacja w nocy będzie.

Opublikowano

Usuńcie ten yang bug mały :D

Fms można kupić za 15.200 yang a sprzedać za 49.280

Jak ktoś ściągnie bota do kupowania i sprzedawania może się nachapać kaski nieźle.

Opublikowano

NA SERVERZE JEST YANG BUG, POLECAM 

Servera nie polecam, jest niedopracowany. Jak można w tych czasach wystartować z serverem na którym jest yang bug...

Ziomeczek już ma 800kk więc powodzenia dla dzieci które się męczą :D

Pewnie już za te yangi które nabugowali sobie pokupowali najdroższe itemki od npc itp. :)

I nie na FMSach jest tak duży yang bug tak btw. męczcie się tam z tym sprzedawaniem FMSów ^^

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Myślałem że będzie w miare okej, ale jak narazie jest pizda zimna, bug na bugu bugiem pomiata (głównie Yangbugi)

Jak się ogarnie to wejdę, serwer ma potencjał ale chyba tylko potencjał  -.-

qolJA1e.png

Opublikowano

Nie sądziłem, że w 2016 roku jest jeszcze zdolny do tego, by zostawić yangbugi na serwerze, które można załatwić jednym zapytaniem do bazy. Nie wiem czy do niedopatrzenie(oby) czy po prostu administracja jest tak mało inteligentna.

Protip: kupujecie fms/lub inne bronie na 30lvl(chyba) i sprzedajecie za wiekszy hajs. a jak macie bota to macie 2kkk w minute.

A co do serwera jeszcze się wypowiem. Wbiłem na start mowie wow, ładne m1... a to się okazuje, że tylko tak na początku by zrobić dobre wrażenie. m2 nawet nie ruszone, a szkoda, nie wiem jak reszta map bo jak zobaczyłem yangbuga to wyszedłem

Opublikowano

Nie sądziłem, że w 2016 roku jest jeszcze zdolny do tego, by zostawić yangbugi na serwerze, które można załatwić jednym zapytaniem do bazy. Nie wiem czy do niedopatrzenie(oby) czy po prostu administracja jest tak mało inteligentna.

Protip: kupujecie fms/lub inne bronie na 30lvl(chyba) i sprzedajecie za wiekszy hajs. a jak macie bota to macie 2kkk w minute.

Przecież to zaraz zostanie cofnięte i usunięte wiec na c**j się tutaj produkujesz miernoto..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...