Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rapsodius [Dedyk] [Easy]

Ryuji

Rapsodius.pl  

634 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze nowe kostiumy / skiny, które będzie można nałożyć na zbroje ?

• Tak
      452
    • Nie
      182
  2. 2. Czy chcecie reset serwera (równy start, bez bugów, ze zwrotem zainwestowanych sm) ?

• Tak
      245
    • Nie
      69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Jakie jest ip ts-a tego serwa ? Reset postaci będzie? Bo jeśli nie to nie ma co zaczynać. Powodzenia w grze.

To mozemy sie pozegnac, bajo.

#top

o 23 restart bedzie? i te poprawki?

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jak bedzie ten reset? 

NIE

wiec pozostaje napisac 

fajnie sie zapowiadalo ale jak zwykle chujnia 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Dla mnie wszyscy mogą tak robić serwery "easy".. Przynajmniej ich era się za jakiś czas skończy  :yay:  :yay:

Co do serwera.. Yang bug na starcie? Zamknij, zmień nazwę, zmień lvl to może ludzie się nie zorientują jak za tydzień wystartujesz^^ ^^

Opublikowano

Opłaca się wbijac ? bo na liczniku aż 200 graczy xD

Gdyż jest już północ i gracze śpią :D

Serio? Start i tylko 200 graczy ? pozdro zamknąć,naprawić i od nowa puścić 

200 graczy bo północ! Jak ty oceniasz serwer po liczbie graczy w nocy to ja Cię serdecznie pozdrawiam, bo każdy wie, że około 50% graczy to tzw. gimbusy, a one chodzą spać w okolicach 21-23 :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Witam serdecznie, na wstępie muszę was przeprosić za to, że nie odpowiadałem w tym temacie no i oczywiście za marny wręcz syfiasty start serwera gdzie stał bug na bugu do teraz siedziałem nad serwerem od startu by to wszystko jakoś ogarnąć, zapytać możecie: To co nie było beta testów ? Były, wątpliwej jakości zresztą pomińmy tą kwestię bo szkoda strzępić języka, stało się i nie pozostaje nic innego jak starać naprawiać burdel po sobie. Ogólnie trochę teletechników co zostało poprawione lub edytowane i tak zostało to przetestowane:

Podstawa, zdobywane doświadczenie było tragiczne zostało zwiększone i teraz można powiedzieć, że to jest easy bo była parodia harda co najwyżej, zwiększone spoty na praktycznie wszystkich mapach oraz zmniejszony ich czas respawnu do maksymalnie 30 / 35 sekund, zmniejszone dmg mobów oraz usunięto omdlenia z nich, bossy teraz te powszechne mają znacznie mniej hp i mniejszy dmg oraz zwiększony nieco drop.

Na start zostało zmieniony nieco ekwipunek dostajemy dodatkowo 5000 zmianek oraz 500 dodań, zielonych/fioletowych mikstur, pety a właściwie jeden z którym był problem został odbugowany, mapy z wymaganymi poziomami zostały zabezpieczone przed wejściem na nie z mniejszym poziomem, blokady terenu na mapach zostały usunięte, koszty ulepszania zostały dopasowane, a także został zwiększony drop sztabek, do npc zostały dodane hełmy na 41 poziom, fasolki zen, mamy możliwość złowienia zmianki umiejętności, bug przez który wypadało nam eq został naprawiony, usunięto drop mikstur za poziomy oraz podatek 3% od sprzedanych sztabek, poprawiono ulepszanie zbroi paladyna od teraz można już normalnie to robić, poprawiono drop ze szkatułek serwerowych, usunięto wbudowany bonus hp w zbroi, która jest odpowiednikiem stalki, dodano do dropu w szkatach szansę na rękawicę złodzieja, zwiększono o +35% szansę na wejście kd teraz ona wynosi 75%, poprawiono skille healera, na ulepszenie broni paladyna potrzeba 2x mniej ulepszaczy.

Co do handlu kostiumami i czasu tutaj pozostanie ta kwestia bez zmian bo nie widzę sensu w tym, czas w skinach, które lecą codziennie przez 1h powinien być odmierzany od momentu dropu bo przecież kolejnego dnia i tak poleci zapewne nie jeden kostium dla postaci, dropiąc tak przez tydzień uzbierałaby się niezła sumka niepotrzebnych zupełnie przedmiotów, co do handlu kostiumami z is jest to jak najbardziej możliwe tylko jedno ale handlować można szkatułką, która nie została jeszcze otwarta.

Propo yangbuga, już kilka minut po starcie został on usunięty tak samo bryłki złota, a yang wszystkich postaci na serwerze zostały zrównane do 5kk.

Gildie zostały tak jak były od 150 poziomu i 1kkk yang.

Może teraz trochę o rekompensacie, która wam się jak najbardziej należy na wszystkie konta założone właśnie do chwili opublikowania tego postu zostały podarowane sm o łącznej sumie ~6k w sms tak by nie zniszczyło to gospodarki.

Ps. Zapisywanie konta jest możliwe macie X przy loginie oraz haśle wystarczy, że w to kliniecie oraz kolejna aktualizacja dziś w nocy.

Opublikowano

Prawie pół roku przerwy od metina.

Po 8 latach gry.

Serwer wygląda na warty pobawienia się po przerwie.

W sumie jest nietypowy i to mnie do niego przyciągnęło.

Także widzimy się w grze.

Powodzenia w prowadzeniu serwa i mam nadzieje ze zadnych baboli już nie będzie ;p

Opublikowano

Prawie pół roku przerwy od metina.

Po 8 latach gry.

Serwer wygląda na warty pobawienia się po przerwie.

W sumie jest nietypowy i to mnie do niego przyciągnęło.

Także widzimy się w grze.

Powodzenia w prowadzeniu serwa i mam nadzieje ze zadnych baboli już nie będzie ;p

Gorzej już być nie mogło więc będzie tylko lepiej :D.

Opublikowano

Proponuje zrobic calkowity reset postaci . 36 graczy online co to jest ?/

4uc581.jpg

Opublikowano

Proponuje zrobic calkowity reset postaci . 36 graczy online co to jest ?/

Ja pisałem od początku tematu ja jestem otwarty na wszelkie sugestie i jeśli tylko większość graczy serwera będzie zgodna i za tym pomysłem nie ma problemu dla mnie :). Tak więc możemy przeprowadzić ankietę jeśli tylko chcecie.

Opublikowano

Zrob reset. Juz podaruje sobie te 6k SM. Niech bedzie rownosc. Zrob od nowa bez buggow i bedzie dobrze. :)

Opublikowano

Zrob reset. Juz podaruje sobie te 6k SM. Niech bedzie rownosc. Zrob od nowa bez buggow i bedzie dobrze. :)

To już byłoby złodziejstwo, jak już to bym zwracał taką samą ilość sm jaką ktoś wpłacił :). Czekam na dalsze głosy w tym kierunku.

Opublikowano

super ze nie da sie odpalić klienta.

Wszystkie inne metki działają a tu mam błąd:

metin2.create_no_appropriate_device

Pierwszy raz od 8 lat taki błąd z metinem mi wyskoczył -_-

Opublikowano

super ze nie da sie odpalić klienta.

Wszystkie inne metki działają a tu mam błąd:

metin2.create_no_appropriate_device

Pierwszy raz od 8 lat taki błąd z metinem mi wyskoczył -_-

Też tak miałem pobawiłem się troche ustawieniami w config i działa xD 

Czyli co na restart nie ma co liczyć? 

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...