Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rapsodius [Dedyk] [Easy]

Ryuji

Rapsodius.pl  

634 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze nowe kostiumy / skiny, które będzie można nałożyć na zbroje ?

• Tak
      452
    • Nie
      182
  2. 2. Czy chcecie reset serwera (równy start, bez bugów, ze zwrotem zainwestowanych sm) ?

• Tak
      245
    • Nie
      69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Polecam ten serwer Administracja jak widać nie ma go w czterech literach.

Jeszcze zapytam. Czy ciężko mi będzie zrobić EQ w sensie ile to zajmie godzin/dni/tygodni/minut? Tak aby zrobić wojenne np na max level?

To jest trudno określić bo to wszystko zależy ile się czasu na grę poświęca pomijając kwestie losowości w stosunku do czasu bonowania, system ulepszeń został stworzony z rozwagą jak najbardziej i tak aby przeważały perły które chcę aby był walutą serwerową dlatego taki motyw zastosowałem. Nie chciałem też aby 5 dni po starcie każdy latał w full eq, nie jest to 4fun tylko easy więc to nie znaczy, że wszystko ma być podane na tacy przynajmniej ja to tak interpretuję :D.

Jeśli macie jakieś pytanie / propozycje piszcie śmiało nawet jeśli macie zastrzeżenia do pewnych kwestii pytajcie lub negujcie.

Polecałbym przemyśleć archera co do 6/7 bonu, ten bon jest zbędny na kazdą inną postać, i tez u archera dużo nie wniesie, dlaczego ? lepiej dać mu wbudowany bonus w postać już gdzie archer jest na granicy odleglosci od przeciwnika, i dmg mu sie nie zmienia, i sprawdź czy archer czasami nie łaskocze skillami, tak zeby opłacało się je uzywać, bo bicie hitami tylko i wylacznie to nie pvp. Ewentualnie jeśli chcesz tak bardzo ten bonus, to go daj w inne miejsce, ale nie w 6/7 bon, dla samego archera to tez jest spory - bo ten bonus moglby zastapic czyms co mu ten dmg doda. Nie jest to fair wobec innych klas rowniez, bo po co im ten bonus ? już 1 pkt do witalności prędzej by im sie przydal, a to jest tylko pusty bon. Warte przemyślenia. :)

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam zastrzezenie apropo startu serwera ... pytanie do was ? wczesniej nie mozna wstarrtowac jak o 16 ?? wystartujcie o 12 jak podstawowka konczy zajecia .. (oczywiscie sarkazm)..

Moim zdaniem powiinisice przemyslec ta godzine startu zeby kazdy rownoczesnie mogl zaczac rozgrywke ,co wiecej nawet jezeli ktos uczy sie to konczy lekcje przewaznie 16-17 nie wspomne juz o "weteranach" czyli osobach pracujacych poswiecajacych swoj wolny i cenny czas na tak wspaniala gre jaka jest ten nasz przecudny od lat niezawodny metin 2 xD

nie wspomne juz o ich wkurwieniu na sama mysl ze znowu jakis nowy serwer, zn owu od poczatku ,znowu wkurwienie itd ale no coz kolo sie kreci ale jak to kolo niestety nigdy nie ma konca ;p 

w skrocie - jestem za tym AZ za zeby start odbyl sie w godzinach wieczornych-pozno popoludniowych tzn 18 np ;) argumentuje to tym ,iz zeby kazdy mogl zaczac gre rownoczesnie 

Pzdr serdecznie 

P.s fajna prezka, fajne pomysly ;p jakbyscie przedstawili przedzial lv co do np zbroji broni na jakim lv np sie konca byloby spoko ;p 

I z serca glos krzyczy w wasza strrone ---- wypierdolcie ten 6,7 bo nikomu on jest kuzwa niepotrzebny !! a gryzie w oczy jak cholera ;/ 

Opublikowano

mam zastrzezenie apropo startu serwera ... pytanie do was ? wczesniej nie mozna wstarrtowac jak o 16 ?? wystartujcie o 12 jak podstawowka konczy zajecia .. (oczywiscie sarkazm)..

Moim zdaniem powiinisice przemyslec ta godzine startu zeby kazdy rownoczesnie mogl zaczac rozgrywke ,co wiecej nawet jezeli ktos uczy sie to konczy lekcje przewaznie 16-17 nie wspomne juz o "weteranach" czyli osobach pracujacych poswiecajacych swoj wolny i cenny czas na tak wspaniala gre jaka jest ten nasz przecudny od lat niezawodny metin 2 xD

nie wspomne juz o ich wkurwieniu na sama mysl ze znowu jakis nowy serwer, zn owu od poczatku ,znowu wkurwienie itd ale no coz kolo sie kreci ale jak to kolo niestety nigdy nie ma konca ;p 

w skrocie - jestem za tym AZ za zeby start odbyl sie w godzinach wieczornych-pozno popoludniowych tzn 18 np ;) argumentuje to tym ,iz zeby kazdy mogl zaczac gre rownoczesnie 

Pzdr serdecznie 

P.s fajna prezka, fajne pomysly ;p jakbyscie przedstawili przedzial lv co do np zbroji broni na jakim lv np sie konca byloby spoko ;p 

I z serca glos krzyczy w wasza strrone ---- wypierdolcie ten 6,7 bo nikomu on jest kuzwa niepotrzebny !! a gryzie w oczy jak cholera ;/ 

teraz każdy ma wolne bo święta ( chodzi o szkołe ) 

Opublikowano

Co do czasu startu to musi więcej osób wyrazić swoje zdanie na ten temat zresztą ja jestem słownym człowiekiem i trudno mi się wycofać z raz danego słowa, a napisałem już, że start o 16:00 nie chce nikogo zmianą czasu pokrzywdzić i też swoje ego katować. Co do archera 6/7 etc właśnie wszystko na serwerze sprawdzam ponownie aby nie było żadnych cyrków i bugów bo nie zamierzam co chwile robić restartów i aktualizować coś.

Opublikowano

Co do czasu startu to musi więcej osób wyrazić swoje zdanie na ten temat zresztą ja jestem słownym człowiekiem i trudno mi się wycofać z raz danego słowa, a napisałem już, że start o 16:00 nie chce nikogo zmianą czasu pokrzywdzić i też swoje ego katować. Co do archera 6/7 etc właśnie wszystko na serwerze sprawdzam ponownie aby nie było żadnych cyrków i bugów bo nie zamierzam co chwile robić restartów i aktualizować coś.

Myślę że, jak przełożysz na późniejsze godziny start nic się nie stanie, po za tym to robisz pod graczy nie pod siebie, wiec sam nie widzę nic przeciwko, chcesz żeby było tak jak piszesz, i to się ceni, ale o ludziach którzy jeszcze pracują też trzeba pomyśleć. Lepszym pomysłem w takim przypadku by było gdybyś wystartował 18:00-19:00

Opublikowano

O co chodzi z tym 67 archera?

Archer ma po prostu w 6/7 dodany dystans z łuku dzięki czemu dmg z odległości może być jeśli dobrze ktoś zrobi 6/7 takie jak przy postaci.

Myślę że, jak przełożysz na późniejsze godziny start nic się nie stanie, po za tym to robisz pod graczy nie pod siebie, wiec sam nie widzę nic przeciwko, chcesz żeby było tak jak piszesz, i to się ceni, ale o ludziach którzy jeszcze pracują też trzeba pomyśleć. Lepszym pomysłem w takim przypadku by było gdybyś wystartował 18:00-19:00

Jeśli będą nastroje przemawiające za przeniesieniem startu o 2 godziny do przodu nie widzę problemu jednak więcej osób musi się wypowiedzieć w tym temacie.

Opublikowano

Ten start zostaw tak jak jest albo daj wcześniej :D

Co do 6/7 zrobił bym ankietę czy ma zostać czy nie.

Ten exp będzie poprawiony bo na GP u yt widziałem że leci dosyć słabo jak na 1000lvl max :P 

W ile wbije 355lvl? W 3-4 dni sie wyrobie grając tak 5-8h dziennie?

Do ninji będzie buff potrzebny tak?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ryjek, dodatkowo zrób nieskończony metal, albo dodaj 2000 tys sztuk. bo 1 sztuka to przesada. :D

Opublikowano

Fakt, z tym bonusem 6/7 to przesada. Ale mimo wszystko (sam lubię grać archerem) dystans nie powinien ulec zmianie. Od lat tak było, archer musiał pobiegać, pomyśleć aby wygrać. A teraz ustawi się w sporej odległości i weź go takim bodym/wp traf skillem, nie mówię tu już o mentalu ;O

Warto to przemyśleć, ale co ja tam się znam..

Opublikowano

Te bronie takie sobie

1000 lvl tego jeszcze nie widziałem

Sety do 350 lv to taka duża przepaść

Może wbiję

A co to za problem dodawac potem sety nowe na np 450 lvl? Przy aktualizacjach

Opublikowano

Rozumiem, że np 75lvl wbiję w 5 minut na psach? Ciekawy serwer. Dosyć oryginalnie moim zdaniem. Jutro zawitam z kolegą.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

To Ty jesteś administratorem serwera , mówisz że start 16 to 16 , nie daj sobie pluć w twarz bo niech nie zacznie Tobą pomiatać banda ludzi. Ja rozumiem że w robocie sie siedzi do 17 czasami do 18 jak ktoś ma lipe bo korki bo to bo tamto. Ale nie bądz gołosłowny tylko o to chodzi. 6/7 bon to jest potrzebny jak księdzu jaja ;D

Opublikowano

Te konta wygrały w dzisiejszym losowaniu:

m5l3ON7.jpg

1VOzdYq.jpg

Jutro przed startem kolejne losowanie (x2) oraz przyznanie sm wszystkim wylosowanym laureatom.

Opublikowano

Wygląd setów eq i klasowe pasy trochę zniechęcają, ale poza tym fabuła gry na najwyższym poziomie :) Polecam!

Sety to kwestia gustu natomiast fabuła weny, miło, że ktoś zwrócił uwagę na nią :D. Dziękuję i pozdrawiam :).

Opublikowano

no to czekamy 

bedzie rozpierdol na spotach

mam nadzieje ze postacie magiczne nie ucieprpia przez te zbroje co daja abs um 50% o.O

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Start zostaw tak jak jest. Ktoś jak nie może wejść to trudno.

Opublikowano

Przeciez tu jest 1k level cap to oni nawet jak straca 2h to i tak to nie jest taka dupna roznica bo nie wbija nawet w tydzien tego levela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...