Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rapsodius [Dedyk] [Easy]

Ryuji

Rapsodius.pl  

634 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze nowe kostiumy / skiny, które będzie można nałożyć na zbroje ?

• Tak
      452
    • Nie
      182
  2. 2. Czy chcecie reset serwera (równy start, bez bugów, ze zwrotem zainwestowanych sm) ?

• Tak
      245
    • Nie
      69

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi też by pasował start o 16. Ciekawe jak serwer wystartuje, to ile będzie online :) Obstawiam koło 1k

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

No to start o godzinie 16:00 client o 11:00 za godzinkę :). Pozdrawiam.

O godzinie 15:00 zostaną wylosowane kolejne 2 konta, które otrzymają sm oraz poprzednim laureatom zostaną przyznane wygrane przez nich :).

Opublikowano

chętnie zagram , dawno nie grałem na jakimś serwerze co by mi się spodobał

btw po ile sm będą do kupienia ?

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

No to start o godzinie 16:00 client o 11:00 za godzinkę :). Pozdrawiam.

O godzinie 15:00 zostaną wylosowane kolejne 2 konta, które otrzymają sm oraz poprzednim laureatom zostaną przyznane wygrane przez nich :).

Widziałem że IS jest odpalony, jeżeli chodzi o Pety które dają jakieś bonusy, to tylko przez itemshop, czy będzie można je uzyskać w dalszej rozgrywce?

Pasjonat
Opublikowano

Fajne gdybyś dodał już tego klienta, trzeba też szanować ludzi z wolnym łączem.

Start o godzinie 16:00 jest pewny ?­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Mi w is się tylko pety nie podobają bo troszkę przewagę dają xD A tak poza tym to jest git widać że serwer nie jest pod hajs :D 

Ale fajnie by było gdyby jakieś kostiumy i fryzury były do zdobycia w grze :P 

Zasysam klienta i czekam na start mam nadzieje że obejdzie się bez większych problemów :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Mi w is się tylko pety nie podobają bo troszkę przewagę dają xD A tak poza tym to jest git widać że serwer nie jest pod hajs :D

Ale fajnie by było gdyby jakieś kostiumy i fryzury były do zdobycia w grze :P 

Zasysam klienta i czekam na start mam nadzieje że obejdzie się bez większych problemów :D

Ja w is dodałem przecież też rzeczy dostępne w grze nie kierujcie się tym, że coś jest w is to jest tylko w is :D. Is ma być opcją dla tych którzy chcą szybciej i bez wysiłku.

A kostiumy przecież chcieliście skiny i dodałem do dropu ze szkat przez 1h dziennie na 24h :D.

Opublikowano

O której by nie wystartował, będzie dobrze (żeby tylko obeszło się ataków, problemów. Na wielu serwerach tak było i wszyscy musieli czekać) ale chciałbym, tak jak ustawa przewiduje, o 16:00 :D

//EDIT

251 luda w temacie i będzie rosło xD

­

Opublikowano

Aktualnie sam czekam już od dwóch dni aż przeniesie tego TeamSpeaka. Jest na razie nieoficjalny, jeśli będzie oficjalny to na pewno Ryjek wstawi IP. :)

jaki ts? 

Aktualnie sam czekam już od dwóch dni aż przeniesie tego TS'a. Jest na razie nieoficjalny, jeśli będzie oficjalny to na pewno Ryjek wstawi adres IP. Dziś odobno ma to zrobić. 

Opublikowano

Mini reklamka przez zapewne ich technika Majchera.­ http://www.fotosik.pl/zdjecie/7895044850bf5f3a

Nie znam żadnego Majchera ja jestem Ryjek, może jakiś promotor lub gracz po prostu :).

Na serwerze zagram  ;) Fajnie się prezentuje  :) Oby było dużo graczy ... tylko na to licze  :D

Też mam taką nadzieję. Powodzenia
Opublikowano

Jak dla mnie sety to porażka, aczkolwiek ostatni łuk jest świetny, w moim rankingu znajdzie się zaraz po tradycyjnym łuku diabła.

Nie zagram, bo nie przemawia do mnie system tysięcznego poziomu i eq do 355. Pisaliście w prezentacji o "pustych przelotach", więc ponad 600 lvl póki co można za takie uznać. Dungeony też do mnie nie trafiają.

Ogólnie to wszystko jakoś mało metinowe mi się wydaje. Ale może już jestem za stary na tę grę i nie nadążam za zmianami;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...