Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] ABot - Darmowy bot na Twój serwer TeamSpeak

artur8889

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś wie czy da się jakos ustawic w configu aby wiadomość powitalna przychodziła tylko do nowych użytkowników?

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano

Po wlaczeniu tsa i poprawnym skonfigurowaniu pokazuje sie ze jest wlaczony i nic... Nie podmienia kanalow itd

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Opublikowano

Chodzi o to żeby wiadomość powitalna pojawiała się dla użytkowników pomijając administrację.

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Opublikowano

@tomo92s

W jakim sensie "nowych"?

@1361622928-U485574.pngsilver-123

Jaki masz problem?

@Masi0_

Bazę danych skonfigurowales?

oczywiscie wszystko skonfigurowalem dobrze

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Opublikowano

Witam :v mam oto taki problem 

To co wypluwa konsola: 

PHP Fatal error:  Uncaught Error: Class 'mysqli' not found in /home/abot/ABOT/in                      clude/connect.php:4
Stack trace:
#0 /home/abot/ABOT/functions/top10connections.php(14): require_once()
#1 /home/abot/ABOT/core.php(28): include_once('/home/abot/ABOT...')
#2 {main}
  thrown in /home/abot/ABOT/include/connect.php on line 4
root@s1:/home/abot/ABOT#

dodam czy jest potrzebna baza mysql ? nie potrzebuje jbc topki 

Opublikowano

Jak dokładnie działa ochrona nicków? Jak przypuśćmy ktoś ma ustawiony nick Tomek i włącze ochronę nicków to tę daną osobę wyrzuci czy będzie objęta ochroną?

Opublikowano

Jak dokładnie działa ochrona nicków? Jak przypuśćmy ktoś ma ustawiony nick Tomek i włącze ochronę nicków to tę daną osobę wyrzuci czy będzie objęta ochroną?

Wpisujesz sobie np. w chronione nicki: [sSA], pizd*a, ch*j, kur*wa, TermalQ.

Jeżeli chcesz mieć tylko Ty nick Tomek to dodajesz do listy Tomek, a do ignorowanych grup Twoja ranga np. Właściciel, aby Cię nie kikowało. Jak masz dodany do ochrony hitler, to jak ktoś wbije z takim nickiem to go kiknie

<11:04:11> Zostałeś wykopany z serwera przez "<ABot> Administrator" (Twoj nick zawiera niezgodne z regulaminem słowo. Zmien nick!)
Opublikowano

Mając na celu ochronę Administracji, Moderacji i rangi YouTubera to dobrze ustawiłem? Trzy ostatnie nicki to administracja

$config['nickprotect']['enabled'] = true;
$config['nickprotect']['protected'] = array('Paveł', 'Plaga', 'Admiros', 'Bladii', 'Diabeuu', 'Flarek', 'TomoS', 'Bertbert', 'xpiotrekxx', '[Administrator]', '[Moderator]', '[YouTuber]');
$config['nickprotect']['interval'] = array('days' => 0,'hours' => 0,'minutes' => 0,'seconds' => 1);
$config['nickprotect']['data'] = '1970-01-01 00:00:00'; 

Opublikowano

Szkoda że tak dużo zjada

0d93213476aa48a6bcd256137232296e.png

Opublikowano

Witam. Pomoze mi ktos w instalowaniu tego bota? Jestem zielony w Tym ;/

Witam. Pomoze mi ktos w instalowaniu tego bota? Jestem zielony w Tym ;/ Skype: mrmatixpl email matitom03@o2.pl

Opublikowano

Mam problem ponieważ bot nie aktualizuje cały czas tylko co właczenie. Pomoże ktos?

Przy właczeniu bota automatycznie go dropa.

<01:29:24> "HISPEAK.PL @ Aktualizator" przerwano (connection lost)

W konsoli nie ma żadnych błędów. 

Naprawione wystarczyło dodac ip do whitelist :)

Opublikowano

Mam problem z funkcją top 10 najdluższych i ilości połączeń, po uruchomieniu bota wszystko gra, po 5 minutach kanały są puste bo nie pobiera informacji z mysql, zna ktoś rozwiązanie tego problemu?

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

@TeJkuu

W bazie danych się dodają rekordy? Wrzuciłeś plik abot.sql do bazy?

Rekordy się dodają, tak samo wrzuciłem abot do bazy i ustawilem polaczenie.

Jak odpalam bota wszystko jest ok, później automatycznie po 5-10 minutach kanał jest pusty, tak jakby nie pobierało danych.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...