Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] ABot - Darmowy bot na Twój serwer TeamSpeak

artur8889

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie masz jakiegoś programu albo coś ci blokuje. Np gdy przez przypadek zbanowałem boty na ts to też mi 100 % wywalał ABot, po prostu nwm może za szybko się łączy ponownie czy coś ale tak to działa dobrze ;d szczerze szkoda mi kasy na premium, wole worek bokserski kupić i napieprzać

Edit: Witam mam problem, zaktualizowałem wersje ts'a na najnowszą i ABot nie chce współpracować łączy go i nagle wywala całego vps bo tak zapycha bez powodu że szok

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

@muchomor321 - zwiększ flood, sprawdź w htopie która instancja Ci zabiera zbyt dużej ilości zasobów, wtedy możliwe, że jakaś funkcja jest wadliwa.

Opublikowano

Wiesz co nie wiem dlaczego nie działa funkcja tworzenia kanałów :/ Gdy nie ma się rangi potrzebnej do założenia kanału to bot piszę wiadomość i daje kicka ale gdy ma się rangę to nic się nie dzieje :/

Opublikowano

Zrobiłeś wolne kanały?

Odpal przez php core.php i -1 i sprawdź czy Ci błędy jakieś wyskakują

Opublikowano

Wiesz co nie wiem dlaczego nie działa funkcja tworzenia kanałów :/ Gdy nie ma się rangi potrzebnej do założenia kanału to bot piszę wiadomość i daje kicka ale gdy ma się rangę to nic się nie dzieje :/

Zrób z dwa wolne kanały i wtedy zobacz, jeśli nadal błąd będzie występował, odezwij się na pw.

Opublikowano

Błędy:

PHP Notice:  Undefined index: i in /home/abot/core.php on line 51
PHP Notice:  Undefined index: i in /home/abot/core.php on line 55
PHP Notice:  Undefined index: i in /home/abot/core.php on line 61
PHP Notice:  Undefined index: i in /home/abot/core.php on line 92
Opublikowano

@Borygard Niestety test zrobiłem dokładny ;d wina abota, na drugim vps też testowałem inne boty odpaliłem bo mam ich kilka nic się nie dzieje, odpalam abota patrze na konsole 100 % cpu, ram na połowie i się co sekunde 20 ramu zwiększa. Na wersji ts 2015 działał pięknie, zaktualizowałem ts'a na najnowszą i crashuje maszyne. Narazie zastąpiłem go innym botem lecz no nie wiem jaka może być przyczyna tego

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Jak odpale ABot'a to reszte moich botów wywala. Jakiś bug?

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano
Przy php core.php -i 2 wyskakują takie błędy
Użytkownik  (clid: ) wywołał komendę:
PHP Warning:  fputs() expects parameter 1 to be resource, string given in /home/BOT/abot/include/commander.php on line 11
PHP Warning:  fgets() expects parameter 1 to be resource, string given in /home/BOT/abot/include/commander.php on line 13
PHP Warning:  fgets() expects parameter 1 to be resource, string given in /home/BOT/abot/include/commander.php on line 18
Użytkownik  (clid: ) wywołał komendę:
PHP Warning:  fputs() expects parameter 1 to be resource, string given in /home/BOT/abot/include/commander.php on line 11
PHP Warning:  fgets() expects parameter 1 to be resource, string given in /home/BOT/abot/include/commander.php on line 13

a przy php core.php -i 1

PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/function                                                                                                                               s/channelgroup.php on line 20

PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/function                                                                                                                               s/top10connections.php on line 24
PHP Warning:  mysqli_query(): Couldn't fetch mysqli in /home/BOT/abot/functions/                                                                                                                               top10connections.php on line 48
PHP Warning:  mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, null                                                                                                                                given in /home/BOT/abot/functions/top10connections.php on line 50
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/function                                                                                                                               s/top10connectiontime.php on line 24
PHP Warning:  mysqli_query(): Couldn't fetch mysqli in /home/BOT/abot/functions/                                                                                                                               top10connectiontime.php on line 48
PHP Warning:  mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, null                                                                                                                                given in /home/BOT/abot/functions/top10connectiontime.php on line 51
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/function                                                                                                                               s/getchannel.php on line 22
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/function                                                                                                                               s/adminlist.php on line 87
PHP Warning:  array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in                                                                                                                                /home/BOT/abot/functions/adminlist.php on line 29
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/function                                                                                                                               s/adminlist.php on line 87
PHP Warning:  array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in                                                                                                                                /home/BOT/abot/functions/adminlist.php on line 29
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/function                                                                                                                               s/welcomemsg.php on line 59
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/function                                                                                                                               s/channelgroup.php on line 20
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/function                                                                                                                               s/getchannel.php on line 22
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/function                                                                                                                               s/welcomemsg.php on line 59
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/functions/adminlist.php on line 87
PHP Warning:  array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/BOT/abot/functions/adminlist.php on line 29
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/functions/adminlist.php on line 87
PHP Warning:  array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/BOT/abot/functions/adminlist.php on line 29
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/functions/welcomemsg.php on line 59
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/functions/channelgroup.php on line 20
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/BOT/abot/functions/getchannel.php on line 22

Opublikowano

Bot się nie uruchamia. Brak błędu przy odpaleniu drugą komendą. Przy komendzie wyłączającej błąd:

No screen session found.

No screen session found.

Bot się nie uruchamia. Brak błędu przy odpaleniu drugą komendą. Przy komendzie wyłączającej błąd:

No screen session found.

No screen session found.

(')(.)(;)

Opublikowano

@MrSanten

Czyli błąd jest z bazą danych.

Połączenie ustawiłeś w include/connect.php?

Tak, połączenie ustawione. Można włączyć bota bez bazy danych? bez funkcji topki?

Aktualizacja:

Boty wchodzą na serwer ale Aktualizator traci połączenie. Commander zostaje i wchodzi na odpowiedni kanał.

(')(.)(;)

Opublikowano

Witam bot mi nie działa :( na konsoli wyświetla sie tylko:

A bot nie wchodzi na serwer ani nic nie robić.

Co zrobić? Proszę o szybką pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...