Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam - brak licznika.

XDDDDDDD

Co Ci da ten licznik człowieku?

Będzie mógł wbić na serwer bo inaczej nie może. Nie rozumiesz? Też mnie to dziwi. :)

Opublikowano

Nie polecam - brak licznika.

Dostajesz nagrodę Śmieszka 2016 w kategorii najgłupszego powodu do nie polecenia serwera :v Gratuluje  :makka:

Trzymam kciuki za serwer, kimkolwiek jesteście ;)

Opublikowano

Czy większość hejterów tutaj są m.in. od Surka i jego ciulowych serwerów? Serwer odpalą to odpalą. Jest obsuwka i trudno. Jak Wam tak się niecierpliwi to znajdzie sobie jakieś hobby a nie pisanie swoich żali jaki ten serwer jest słaby i c*****y. Jest spóźnienie to trudno. Ja jakoś jestem cierpliwy, dużo osób też potrafi, tylko kilku forumowych krzykaczy zapewne wynajętych przez kogoś tylko po to, by hejtować.

Nie zdziwiłbym się jakby za kilka dni pod jego Logiem wystartował Laneris s3 na tych plikach xD

i to napisał ten co postawił serwer na gotowych plikach z mpc.

Nie oceniam źle tego serwera to wystartował później, bo mnie to obchodzi co zeszłoroczny śnieg, ale chodzi o ogólną budowę serwera, administrację i stabilność serwera która jest  żenująca.

Opublikowano

Czy większość hejterów tutaj są m.in. od Surka i jego ciulowych serwerów? Serwer odpalą to odpalą. Jest obsuwka i trudno. Jak Wam tak się niecierpliwi to znajdzie sobie jakieś hobby a nie pisanie swoich żali jaki ten serwer jest słaby i c*****y. Jest spóźnienie to trudno. Ja jakoś jestem cierpliwy, dużo osób też potrafi, tylko kilku forumowych krzykaczy zapewne wynajętych przez kogoś tylko po to, by hejtować.

Nie zdziwiłbym się jakby za kilka dni pod jego Logiem wystartował Laneris s3 na tych plikach xD

i to napisał ten co postawił serwer na gotowych plikach z mpc.

Nie oceniam źle tego serwera to wystartował później, bo mnie to obchodzi co zeszłoroczny śnieg, ale chodzi o ogólną budowę serwera, administrację i stabilność serwera która jest  żenująca.

Mój "autorski" serwer jest w fazie prac. Serwer na plikach z mpc to był Divine. Przy cortiumie .. pomagałem go tylko robić Perserdze.

Co masz na myśli pisząc o budowie ? ;p

Opublikowano

Ludzi od cholery spoty wszystkie pozajmowane a lagi takie że uj strzela :) 

Dodajcie te płatności w końcu bo juz bym coś kupił  z tego isa :0

Opublikowano

Co jest ze stroną? czemu nie moge wejść? 

Chcialem konto zalozyc dla pucu, wbic i zobacyzc, a tu off storna xD

Musimy coś poprawić, zaraz będzie działać

JUZ DZIALA

Opublikowano

K***** h***** p******y C******* o****** licznika sie wystraszył? Co k***** *p**** obiecałes ***ju.Nie zagram bez licznika i nie polecam i h***j. :yay: 

Opublikowano

K***** h***** p******y C******* o****** licznika sie wystraszył? Co k***** *p**** obiecałes ***ju.Nie zagram bez licznika i nie polecam i h***j. :yay:

Jak dodadzą licznik podkręcony x5 to zagrasz?

Można prosić jakieś ss z m1?

Chcesz SS z m1 po 2h od startu? xD

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...