Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bym wbił na serwer bo nie ma nic ciekawego ale wszyscy piszą że serwer jest tak bardzo pod is to się odechciewa.

Wgl w is fryz daje 200k hp jakis pet 300k hp + kostium i pas xD Nie wiem czy to duzo bo na serwa jeszcze nie wbiłem xD

Warto wbić i zagrać? 

Da rade grac bez isa?

Ninją ogarne full spoty bez buffa?

W ile wbije max lvl?

Ile online?

1. nie

2. nie

3. nie

4. nie ogarniesz spotów, więc nie wbijesz

5. jeszcze jest około 500/700, ale szybko to spadnie 

­

popieram, ja nawet z WH mialem problemy ustac archerem na mapie 140 bez IS

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niestety, ale bez wydania pieniędzy na is sobie nie pogracie, do 100 lvl jest lajcik, później wchodzisz na mapę 100+ i leżysz, leżysz, leżysz ... jeśli masz szczęście i ulepszysz np. trutę to pół biedy, ale jak Ci spali i nie masz kamieni szlachetnych, to jedyne co Ci pozostaje rozłożyć leżak w m1 i oglądać przyrodę. Ja rozumiem że każdy chce zarobić, ale bez jaj żeby na serwerze easy był taki przeskok poziomu! Przeglądałem IS i się dziwiłem czemu ciuchy mają po 200k HP, teraz już wiem czemu  :D no nic, ja gram bez wydawania pieniędzy na piksele, jak nie wydam to nie pogram - dla mnie rachunek prosty, game over  :)

Nie wydałem ani 1 zł. Wydalam na maksymalnym spocie BM'em. :) Da się? Da się. Wystarczy zrobić EQ, zrobić biologa. :)

Pytanie: ulepszyłeś trutę ? masz ochronkę? jak ulepszyłeś zmień na zwykłą, wyłącz ochronkę i mi powiedz jak się expi? poza tym do 100 lvl uzbierałem 12 kamieni szlachetnych, ulepszenie zatrutego kosztuje 10 kamieni i 70% szansy - mnie się nie powiodło, to co mam zakładać nową postać, włączyć bota w av2 czy v2 żeby nadropić kamyki? pytanie jaki to jest w końcu serwer? tak jak napisałem, bez wydania Pln możesz co najwyżej postać w m1.

Szkoda kolego, ze grac nie potrafisz, mi spalilo tak samo raz, ale nie plakalem na forum, ze P2W IS, tylko poszedlem dropic dalej szlachetne, zreszta wiekszosc osob, ktora tutaj pisze, ze bez is nic sie nie zrobi, pewnie ma jeszcze bron na 75, z 50 sr.

Tu nie chodzi o średnie, bo nawet gdybym miał 90+ i tak bym nic nie zrobił zwykłym truciakiem, update zatrutego daje bowiem porządnego kopa, gdzie wartość ataku to 1500+ ale trzeba mieć yangi na przerobienie oraz kamienie które dropia jak dropią. Powiedz mi jak chcesz zdobyć yangi po przekroczeniu 100 lvl ? przecież na niższych mapach już nie dropią, a gdybyś nawet uzbierał kamyki to jaką masz szansę że ulepszysz za np. 2-3 razem? każda próba to 50kk yang. I tak to właśnie się przedstawia, że wchodzi gracz do gry i dochodzi w pewnym momencie do ściany, albo ma szczęście i ulepszysz broń, gdzie jako tako da radę expić albo wyjmie telefon, wyśle sms i kupi ciuchy żeby tam w ogóle ustać! 

Ps. Nie płaczę, płakałem jak byłem mały i chodziłem do przedszkola  :D

Opublikowano

Bym wbił na serwer bo nie ma nic ciekawego ale wszyscy piszą że serwer jest tak bardzo pod is to się odechciewa.

Wgl w is fryz daje 200k hp jakis pet 300k hp + kostium i pas xD Nie wiem czy to duzo bo na serwa jeszcze nie wbiłem xD

Warto wbić i zagrać? 

Da rade grac bez isa?

Ninją ogarne full spoty bez buffa?

W ile wbije max lvl?

Ile online?

1. Sam to stwierdź po prezentacji lub filmach u Jutuberów. 

2. Da tylko trzeba umieć zrobić eq.

3. Tak. 

4. Zależy jak będziesz expił, powinieneś w ciągu 1dnia wbić bo od startu do następnego dnia było kilka 250lv. 

5. Jako GM ciężko to stwierdzić bo tylko HA to widzi, my musimy podliczać z każdego CH i dodawać ale dzisiaj jak sprawdzałem to było ponad 800, potem liczba mogła wzrosnąć. 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Z tym jednym dniem full lvl to bym nie szalał :P ale gra się spoko 

Pd z is + ten dropnięty / za po + spoty = max lvl w ciągu kilkunastu godzin

I tak wtedy ulepki musisz dropić czyli nie opłaca się lecieć od razu w max lvl xD

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Z tym jednym dniem full lvl to bym nie szalał :P ale gra się spoko 

Pd z is + ten dropnięty / za po + spoty = max lvl w ciągu kilkunastu godzin

I tak wtedy ulepki musisz dropić czyli nie opłaca się lecieć od razu w max lvl xD

No chyba, że tak :) w takim razie się zgadzam 

Opublikowano

No niestety, ale bez wydania pieniędzy na is sobie nie pogracie, do 100 lvl jest lajcik, później wchodzisz na mapę 100+ i leżysz, leżysz, leżysz ... jeśli masz szczęście i ulepszysz np. trutę to pół biedy, ale jak Ci spali i nie masz kamieni szlachetnych, to jedyne co Ci pozostaje rozłożyć leżak w m1 i oglądać przyrodę. Ja rozumiem że każdy chce zarobić, ale bez jaj żeby na serwerze easy był taki przeskok poziomu! Przeglądałem IS i się dziwiłem czemu ciuchy mają po 200k HP, teraz już wiem czemu  :D no nic, ja gram bez wydawania pieniędzy na piksele, jak nie wydam to nie pogram - dla mnie rachunek prosty, game over  :)

Nie wydałem ani 1 zł. Wydalam na maksymalnym spocie BM'em. :) Da się? Da się. Wystarczy zrobić EQ, zrobić biologa. :)

Pytanie: ulepszyłeś trutę ? masz ochronkę? jak ulepszyłeś zmień na zwykłą, wyłącz ochronkę i mi powiedz jak się expi? poza tym do 100 lvl uzbierałem 12 kamieni szlachetnych, ulepszenie zatrutego kosztuje 10 kamieni i 70% szansy - mnie się nie powiodło, to co mam zakładać nową postać, włączyć bota w av2 czy v2 żeby nadropić kamyki? pytanie jaki to jest w końcu serwer? tak jak napisałem, bez wydania Pln możesz co najwyżej postać w m1.

Szkoda kolego, ze grac nie potrafisz, mi spalilo tak samo raz, ale nie plakalem na forum, ze P2W IS, tylko poszedlem dropic dalej szlachetne, zreszta wiekszosc osob, ktora tutaj pisze, ze bez is nic sie nie zrobi, pewnie ma jeszcze bron na 75, z 50 sr.

Tu nie chodzi o średnie, bo nawet gdybym miał 90+ i tak bym nic nie zrobił zwykłym truciakiem, update zatrutego daje bowiem porządnego kopa, gdzie wartość ataku to 1500+ ale trzeba mieć yangi na przerobienie oraz kamienie które dropia jak dropią. Powiedz mi jak chcesz zdobyć yangi po przekroczeniu 100 lvl ? przecież na niższych mapach już nie dropią, a gdybyś nawet uzbierał kamyki to jaką masz szansę że ulepszysz za np. 2-3 razem? każda próba to 50kk yang. I tak to właśnie się przedstawia, że wchodzi gracz do gry i dochodzi w pewnym momencie do ściany, albo ma szczęście i ulepszysz broń, gdzie jako tako da radę expić albo wyjmie telefon, wyśle sms i kupi ciuchy żeby tam w ogóle ustać! 

Ps. Nie płaczę, płakałem jak byłem mały i chodziłem do przedszkola  :D

Wiesz jaki jest fajny sposób na Szlachetne i nie jest on drogi? Dropić biologa (nie kupować u handlarza, tylko dropić). Za każdego dostaje się yang (zęby orka 10kk, księgi 20, pamiątki 30 itd) oraz szlachetne kamienie (w różnych ilościach, nie pamiętam jakich, ale kojarzę, że za same pamiątki były 3 szlachetne) i dodatkowo bonusy, które pomogą przy expie i dropie. 

Opublikowano

Nie polecam serwera, na poczatku bylo fajnie, wbilem 180 lvl, zrobilem w miare fajne eq

Wczoraj zalogowalem sie i ku mojemu zdziwieniu z konta zniklo ok 30 szlachetnych 1kkk wszystkie perly oraz bron na 100lvl i pare innych mniejszych rzeczy (Hwang na 125 strumyki i bizu zostaly) odrazu napisalem temat na forum, jedyne co mi odpowiedzieli to ze KTOS NAPEWNO MIAL DOSTEP DO MOJEGO KONTA PONIEWAZ MIALEM TE SAME PASSY CO NA INNYCH SERWACH. Otoz nie passy byly inne, napisalem to i poprosilem o sprawdzenie logow, przez kilka godzin nikt mi nie odpowiedzial wiec napisalem z zapytaniem czy mi pomoga, dostalem za to warna. Sprawdzenia logow ani odpowiedzi od administracji nie doczekalem sie az do dzis, troche smutne bo stracilem az 15 godzin...

NIE POLECAM

polowa mojej gildii, tez tak miala. 

Opublikowano

NIE POLECAM GRAC TUTAJ SERWER DLA KASY ;) już na 140lvl rozgrywki musisz wydać hajs na IS, bo nie uciągniesz spota. Dla tych co nie mają gdzie grac polecam PrestiaMT2 ;)

Opublikowano

NIE POLECAM GRAC TUTAJ SERWER DLA KASY ;) już na 140lvl rozgrywki musisz wydać hajs na IS, bo nie uciągniesz spota. Dla tych co nie mają gdzie grac polecam PrestiaMT2 ;)

Dzisiaj zostanie wprowadzony Update, co do dmg moobow i duzo innych rzeczy zostanie poprawione.

Nie polecam serwera, na poczatku bylo fajnie, wbilem 180 lvl, zrobilem w miare fajne eq

Wczoraj zalogowalem sie i ku mojemu zdziwieniu z konta zniklo ok 30 szlachetnych 1kkk wszystkie perly oraz bron na 100lvl i pare innych mniejszych rzeczy (Hwang na 125 strumyki i bizu zostaly) odrazu napisalem temat na forum, jedyne co mi odpowiedzieli to ze KTOS NAPEWNO MIAL DOSTEP DO MOJEGO KONTA PONIEWAZ MIALEM TE SAME PASSY CO NA INNYCH SERWACH. Otoz nie passy byly inne, napisalem to i poprosilem o sprawdzenie logow, przez kilka godzin nikt mi nie odpowiedzial wiec napisalem z zapytaniem czy mi pomoga, dostalem za to warna. Sprawdzenia logow ani odpowiedzi od administracji nie doczekalem sie az do dzis, troche smutne bo stracilem az 15 godzin...

NIE POLECAM

Pierwsze słysze.. Napisz PW ;)

Opublikowano

KamelisPL nie wiem czy mam bana na forum czy jaki c**j ale proszę żebyscie to sprawdzili... ps bana nie moge miec bop nigdy tam nie byłem !-

QMGnTS1.png

Opublikowano

Dodacie zapis pozycji i sklepy offline?

ponawiam

Może nie w dzisiejszym Update ale planujemy. 

KamelisPL nie wiem czy mam bana na forum czy jaki c**j ale proszę żebyscie to sprawdzili... ps bana nie moge miec bop nigdy tam nie byłem !-

Napisałem do Administratora Forum aby zobaczył co jest nie tak.

Opublikowano

Ludzie mnie zaskakują. Co do kogoś kto się wypowiadał, że BM'em ustoję dzięki ochro i EQ. Mam aktualnie 2200 defa bez odpalonej ochronki, nie mam przerobionej broni, nie mam IS'u i ustoję. Więc jak Wy nie dajecie radę? o_O

Opublikowano

Na czym tu zarobić? Jak EQ zrobić skoro każdy boss zajęty i drop leci po 1 itemku na 3 bossy? :D

Easy/PvP ? Serio?

Ja jakoś z tym problemu nie mam. Idziesz do V2 i sobie dropisz hajs/szlachetne. Easy/PvP =/= masz wszystko w 1 dzień. Nie musisz kuć EQ do +9, nie musisz się martwić, że Ci bon nie wbije maxymalny. Jedyne co, to nadropić ulepki/dropnąć SM na IS'a. Tyle. To i tak mało. :)

Opublikowano

Dodacie zapis pozycji i sklepy offline?

ponawiam

Może nie w dzisiejszym Update ale planujemy. 

Napisałem do Administratora Forum aby zobaczył co jest nie tak.

https://scr.hu/OrmWBD powiesz mi wreszcie o co chodzi?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...