Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież ten serwer nie nadaje się do niczego xD

Nie polecam :)

A ty tutaj przyszedłeś nabijać posty? Coś czuje że nawet prezki nie obejrzałeś 

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Zgodzę się z tobą, serwer na 1 starcie to był jeden wielki syf, ale jeszcze teraz ten rework, choć i tak wiadomo że jak po pierwszym starcie serwer padł po chwili to z reworkiem będzie tak samo, tylko że x2 razy szybciej.

Rework ? Nie polecam.

Opublikowano

A pisałem - przełóżcie na 15/16 :) tak to już by działał 17min temu akurat haha

A się zapierali, że nic nie zdoła zmienić godziny i daty startu... Mylili się :D

hahahaha

Opublikowano

Zgodzę się z tobą, serwer na 1 starcie to był jeden wielki syf, ale jeszcze teraz ten rework, choć i tak wiadomo że jak po pierwszym starcie serwer padł po chwili to z reworkiem będzie tak samo, tylko że x2 razy szybciej.

Rework ? Nie polecam.

Mało jakich serwerów startuje idealnie . :D Także 

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem dyskwalifikowania serwera po lekkim opóźnieniu..
Bawiliście się kiedyś w prowadzenie serwera jakiejś gry, strony, forum?
Ja tak i nie zawsze jesteśmy w stanie wszystko przewidzieć..

Opublikowano

Czy większość hejterów tutaj są m.in. od Surka i jego ciulowych serwerów? Serwer odpalą to odpalą. Jest obsuwka i trudno. Jak Wam tak się niecierpliwi to znajdzie sobie jakieś hobby a nie pisanie swoich żali jaki ten serwer jest słaby i c*****y. Jest spóźnienie to trudno. Ja jakoś jestem cierpliwy, dużo osób też potrafi, tylko kilku forumowych krzykaczy zapewne wynajętych przez kogoś tylko po to, by hejtować.

Opublikowano

Też wam piszę online, ale nadal nie da rady dołączyć ?

Jak masz logowanie off to jak chcesz dołączyć do gry?

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Proszę dodać:

16. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz dokładny jego skan.

Czekam godzinę.

Opublikowano

Czy większość hejterów tutaj są m.in. od Surka i jego ciulowych serwerów? Serwer odpalą to odpalą. Jest obsuwka i trudno. Jak Wam tak się niecierpliwi to znajdzie sobie jakieś hobby a nie pisanie swoich żali jaki ten serwer jest słaby i c*****y. Jest spóźnienie to trudno. Ja jakoś jestem cierpliwy, dużo osób też potrafi, tylko kilku forumowych krzykaczy zapewne wynajętych przez kogoś tylko po to, by hejtować.

Nie zdziwiłbym się jakby za kilka dni pod jego Logiem wystartował Laneris s3 na tych plikach xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...