Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bez isa nie ma co grac nawet :) a bez wh to juz wgl drugi dreikon wszystko zajete

Widocznie nie umiesz biologa zrobic na swoj lvl oraz eq do expa na 100. Bo z tym to bez is sie wszystko da.

jest osobne bizu do exp? jak tak to skad zdobyc

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech mi jakiś mod wypi.erdoli tutaj perma na forum,bo jak ku.rwa czytam posty tych dzieci to się żygać chce !!!!

Opublikowano

bo jestes idiotą tyle w temacie mi działa kup lepsze drewno na pc pozdrawiam.

No ok dzięki za info, matka Cię tego nauczyła?

graphic.png

Opublikowano

chujnia serwer :) Połowa TOPki która w jeden dzień wbiła max lvl na eq z navi lub na wh. Jakaś gildia zaznajomiona z GM'em od którego dostają ulepki :) Sorki ale podziękuję za taki serwer.

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

chujnia serwer :) Połowa TOPki która w jeden dzień wbiła max lvl na eq z navi lub na wh. Jakaś gildia zaznajomiona z GM'em od którego dostają ulepki :) Sorki ale podziękuję za taki serwer.

Na jakiej podstawie tak twierdzisz?? Jakieś dowody?? 

Opublikowano

siedziałem z tą gildią na TS na ich prywatnym gildijnym, jak się dogadywali z GMem ile dostaną ulepek :) Japa tam pionku. :)

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

Na stronie pokazuje że logowanie i wszystkie CH są ok a po odpaleniu klijenta wszystkie CH - Wyłączone i nie można się połączyć :(

Opublikowano

siedziałem z tą gildią na TS na ich prywatnym gildijnym, jak się dogadywali z GMem ile dostaną ulepek :) Japa tam pionku. :)

Atlantis ? i nie jaki Joker

Opublikowano

zrobiliście serwer który jest nastawiony w 100% na IS. Bez niego jesteś nikim.. Nie poexpisz bo padasz na spotach. Chyba że grasz mentalem albo WP'kiem albo Bodym.

Bez WH to nie ma tu co grać. Moby są tak silne i maja tyle HP że bez WH to nie ubijesz chyba że grasz klasami podanymi wyżej. 

Co do IS'u. Wydasz kase na IS z łatwością wbijesz max i nie padniesz na spotach. Nie masz IS'a padasz co chwile. 

Easy? Proszę Was tu z easy chyba są średnie i skille. Ulepki na medium bossy to wgl biją masakrycznie dużo.  Medium exp.. Bez rat po kilka minut na lvl +150 bić trzeba

Pomyślcie zanim zrobicie serwer,bo nie każdy ma tyle kasy żeby załadować 50-100złotych na isa i być koskem.

ODRADZAM KAŻDEMU GRY. Opis nie zgadza się z serwerem!!! Masz Kase jestes bogaty? Graj. Nie masz to nawet nie wchodź bo na mapie 100 nie poradzisz sobie.

Opublikowano

No wbiłem 180lvl, oczywiście z lekkim is'em, bo bez niego pada się jak dzieciak.. No serwer to na easy nie wygląda :)

Kiedy będzie online? Ogarnijcie trochę jakieś raty moze, a na OX jakieś fajne nagrody, to w końcu easy! ;)

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

zrobiliście serwer który jest nastawiony w 100% na IS. Bez niego jesteś nikim.. Nie poexpisz bo padasz na spotach. Chyba że grasz mentalem albo WP'kiem albo Bodym.

Bez WH to nie ma tu co grać. Moby są tak silne i maja tyle HP że bez WH to nie ubijesz chyba że grasz klasami podanymi wyżej. 

Co do IS'u. Wydasz kase na IS z łatwością wbijesz max i nie padniesz na spotach. Nie masz IS'a padasz co chwile. 

Easy? Proszę Was tu z easy chyba są średnie i skille. Ulepki na medium bossy to wgl biją masakrycznie dużo.  Medium exp.. Bez rat po kilka minut na lvl +150 bić trzeba

Pomyślcie zanim zrobicie serwer,bo nie każdy ma tyle kasy żeby załadować 50-100złotych na isa i być koskem.

ODRADZAM KAŻDEMU GRY. Opis nie zgadza się z serwerem!!! Masz Kase jestes bogaty? Graj. Nie masz to nawet nie wchodź bo na mapie 100 nie poradzisz sobie.

A umiesz robić eq :D Ja bez isa wbiłem 160 ponad także . Nie padam prawie wogole . Gram ninja i daje rade

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Na poprzedniej odsłonie było dokładnie to samo. Bez is'a mogłeś sobie co najwyżej postać w m1, spota utargać to only WuPe.

No niestety, wyszło jak wyszło. 

A tak nawiasem mówiąc, to ile online?

Opublikowano

Jak nie potraficie grać to padacie na spotach wystarczy wbić bony na mapy +blok i stoisz obojętnie jaką klasą.

Osobiście nie gram na servie bo jak przypomniałem sobie ile na poprzedniej edycji poświeciłem czasu na zdobycie full is-a i każdej runy to mi się odechciało.

Od siebie dodam ze to server bez przyszłości przynajmniej takowej nie widzę.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Na poprzedniej odsłonie było dokładnie to samo. Bez is'a mogłeś sobie co najwyżej postać w m1, spota utargać to only WuPe.

No niestety, wyszło jak wyszło. 

A tak nawiasem mówiąc, to ile online?

0 online w tym momencie raczej :D

Opublikowano

Człowieku jakie Ty bzdury piszesz to się w głowie nie mieści.

To, że Ty nie umiesz grać i zrobić sobie porządnego eq to nie znaczy, że musisz pisać, że serwer jest pod IS, bo to mega kłamstwo.

Nie dość, że SM można spokojnie wydropić/kupić w grze, to jeszcze masz stałe rzeczy, a na dodatek nie masz podziału na kostiumy eq/pvp tylko jeden kostium z tymi bonami.

Ja jakoś Archerem wbiłem 141 lv beż żadnego WH, ani niczego innego i nie przyszło mi nawet na myśl, żeby cokolwiek kupić z Item Shopu.

Jeżeli ten serwer jest dla Ciebie trudny to może graj na jakimś Hamachi, gdzie nie musisz expić, ani dropić.

Opublikowano

Gildia TeczoweMisie dostała ulepki od GM jak tak ku.rwa można ? serwer dno jednym słowem sprzedajna administracja.

Opublikowano

Gildia TeczoweMisie dostała ulepki od GM jak tak ku.rwa można ? serwer dno jednym słowem sprzedajna administracja.

Administracja, tego serwera zrobi wszystko dla hajsu, nawet zniszczy gospodarkę własnego serwera.

Podsumowując ten serwer to syf pod hajs :P

Opublikowano

Co wy za głupoty gadacie bez isa idzie ogarnać każdą mape i najwieksze spoty wiadomo z is'em lepiej ale kupony bardzo ladnie dropia i szybko na tego isa mozna zarobic :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...