Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobiliście serwer który jest nastawiony w 100% na IS. Bez niego jesteś nikim.. Nie poexpisz bo padasz na spotach. Chyba że grasz mentalem albo WP'kiem albo Bodym.

Bez WH to nie ma tu co grać. Moby są tak silne i maja tyle HP że bez WH to nie ubijesz chyba że grasz klasami podanymi wyżej. 

Co do IS'u. Wydasz kase na IS z łatwością wbijesz max i nie padniesz na spotach. Nie masz IS'a padasz co chwile. 

Easy? Proszę Was tu z easy chyba są średnie i skille. Ulepki na medium bossy to wgl biją masakrycznie dużo.  Medium exp.. Bez rat po kilka minut na lvl +150 bić trzeba

Pomyślcie zanim zrobicie serwer,bo nie każdy ma tyle kasy żeby załadować 50-100złotych na isa i być koskem.

ODRADZAM KAŻDEMU GRY. Opis nie zgadza się z serwerem!!! Masz Kase jestes bogaty? Graj. Nie masz to nawet nie wchodź bo na mapie 100 nie poradzisz sobie.

Ja jakoś gram postacią nastawioną pod PvP i daję radę. Wystarczy zrobić podstawowe EQ, zrobić dobre bony, dużo na blok i wydolisz. :)

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób gra?

Jak padło pytanie to sory, ale nie chce mi się przewijać do tyłu

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

zrobcie ten drop jak na tamtej edycji a nie zjebaliscie i zadowoleni z tego ze serwer dziala 

nie ma to jak rozwalic X metinow gdzie nie ma zadnego dropu nawet tych kamieni z alchemii...(z rekawica)

i ktory taki madry zeby na serwerze easy/pvp zrobic biologa na czas?? 

dodajcie tez wpadanie diamentow do eq nie raz nie da sie tego zauwazyc przy wiekszych spotach a jak sie zorientujesz to znika ;c 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Ile osób gra?

Jak padło pytanie to sory, ale nie chce mi się przewijać do tyłu

Z 600 :)

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Ja po prostu nie wierzę..

Zapomniałem hasła na forum.

Co chwile dostaje jakąś durną blokadę na 15minut.

"Zapomniałem hasła" nie działa, gdyż nie przychodzi e-mail.

NO KU*** SĄ JAKIEŚ GRANICE.

Opublikowano

Co do osób online to jest około 800 przez cały czas. 

Co do postów "serwer pod IS" to pokazujecie, że grać nie umiecie :D 

Zbroja na 1lv + Tarcza na 1lv + Broń na 75lv = przerabianie na eq pod exp,

do tego dochodzi rosa i runa na potwory. Bony na mapy są podane w Queście

Kamelis.pl ~ Informacje. Do tego jak włożycie KD to nie powinniście mieć problemu. 

IS ułatwia grę ale to nie znaczy, że serwer jest pod IS, przecież SM'y dropią w grze. 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Kamelis.pl ~ Informacje. Do tego jak włożycie KD to nie powinniście mieć problemu. 

IS ułatwia grę ale to nie znaczy, że serwer jest pod IS, przecież SM'y dropią w grze. 

Nie chce ci nic mowic, ale ani z tarczy na 61 exp ani na 1 level nie robi sie nic dalej.

Opublikowano

Nie chce ci nic mowic, ale ani z tarczy na 61 exp ani na 1 level nie robi sie nic dalej.

Czytał prezentacje xD?

Czerwona Tarcza = Sokola Tarcza + Lwia Tarcza

Zielona Tarcza = Budd. Tarcza + Tarcza Smoka

Tarcza Tytanów = Tarcza do Expa

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Czytał prezentacje xD?

Czerwona Tarcza = Sokola Tarcza + Lwia Tarcza

Zielona Tarcza = Budd. Tarcza + Tarcza Smoka

Tarcza Tytanów = Tarcza do Expa

Kolega widać czytać też nie umie. Z tarczy EXP nic się nie robi dalej i z broni do EXP na 1 lvl też. :)

Opublikowano

co to za serwer wgl... jak na mapie 100 ledwo rade dawalem, to na 140 spota nie zbiorę i leżę archerem, każdy mowi kup isa inaczej rady nie dasz, chcialem isc na dunga zeby jakis drop chociaz byl bo metiny w 5 bije, to mowia ze bez isa nawet nie idz. serwer jest zalosny zrobiony pod hajs. tyle w temacie

Opublikowano

Jakie bony na mapy od 100? bo 90sr i full potwory chu ja tam dzialaja..

W informacjach na początku gry dostajesz spis na każdą mapę jakie bony działają... Polecam zrobić EQ z blokiem i zrobić biologa. Ja mam prawie 1700 defa bez odpału i ustoję.

Opublikowano

chujnia serwer :) Połowa TOPki która w jeden dzień wbiła max lvl na eq z navi lub na wh. Jakaś gildia zaznajomiona z GM'em od którego dostają ulepki :) Sorki ale podziękuję za taki serwer.

Na jakiej podstawie tak twierdzisz?? Jakieś dowody?? 

siedziałem z tą gildią na TS na ich prywatnym gildijnym, jak się dogadywali z GMem ile dostaną ulepek :) Japa tam pionku. :)

Atlantis ? i nie jaki Joker

Nie jaki Joker ?  Zapraszam na ts a nie na mpc forum  kłamstwa piszesz .

Dowody jakies a druga sprawa jak byś  umiał czytać to bys przeczytał ze GM nie maja dostepu do komendy item  ani ułatwiających gre ale ty pojac tego chyba nie mozesz .

Na serwerze nie ma nic z navi ani faworyzacji. 

Zapraszam na serwer

Opublikowano

chujnia serwer :) Połowa TOPki która w jeden dzień wbiła max lvl na eq z navi lub na wh. Jakaś gildia zaznajomiona z GM'em od którego dostają ulepki :) Sorki ale podziękuję za taki serwer.

siedziałem z tą gildią na TS na ich prywatnym gildijnym, jak się dogadywali z GMem ile dostaną ulepek :) Japa tam pionku. :)

Nie jaki Joker ?  Zapraszam na ts a nie na mpc forum  kłamstwa piszesz .

Dowody jakies a druga sprawa jak byś  umiał czytać to bys przeczytał ze GM nie maja dostepu do komendy item  ani ułatwiających gre ale ty pojac tego chyba nie mozesz .

Zapraszam na serwer

ode mnie lider byl unich na ts i siedzial nie jaki Joker i wszyscy mu dupe lizali. Teraz jeszcze tutaj slysze o tym samy. takze wiesz. Serwer c*****y nie polecam 

Opublikowano

Nie jaki Joker ? Zapraszam na ts a nie na mpc forum kłamstwa piszesz .

Dowody jakies a druga sprawa jak byś umiał czytać to bys przeczytał ze GM nie maja dostepu do komendy item ani ułatwiających gre ale ty pojac tego chyba nie mozesz .

Zapraszam na serwer

ode mnie lider byl unich na ts i siedzial nie jaki Joker i wszyscy mu dupe lizali. Teraz jeszcze tutaj slysze o tym samy. takze wiesz. Serwer c*****y nie polecam

Pewnie bany dostaliście ze tak mówicie. Ale chyba nie myslisz. Kazdy moze wejść na jakiegos ts pod nick joker. Tak samo ty albo ktos inny. Administrator na ts Kamelis ma przed nickiem kim jest. A na innym ts to kazdy moze mowic co chce. Wiec jaka pewność masz ze to byl akurat administrator ?

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, syf jak ich mało. Administracja nic nie włożyła od siebie w ten serwer, pliki zostały zrobione przez Majch3ra i podejrzewam, że za jakiś czas Majch3er wbije na ten serwer jak na poprzednią odsłonę i go zniszczy :D

AnnwID.gif

Opublikowano

Zwiększyliście spoty i teraz już w ogóle się nie da spota utrzymać xD

Pozdro.

To Ty chyba eq nie potrafisz robić, ja lece na lajcie w eq exp ninja...

Opublikowano

No niestety, ale bez wydania pieniędzy na is sobie nie pogracie, do 100 lvl jest lajcik, później wchodzisz na mapę 100+ i leżysz, leżysz, leżysz ... jeśli masz szczęście i ulepszysz np. trutę to pół biedy, ale jak Ci spali i nie masz kamieni szlachetnych, to jedyne co Ci pozostaje rozłożyć leżak w m1 i oglądać przyrodę. Ja rozumiem że każdy chce zarobić, ale bez jaj żeby na serwerze easy był taki przeskok poziomu! Przeglądałem IS i się dziwiłem czemu ciuchy mają po 200k HP, teraz już wiem czemu  :D no nic, ja gram bez wydawania pieniędzy na piksele, jak nie wydam to nie pogram - dla mnie rachunek prosty, game over  :)

Opublikowano

Zwiększyliście spoty i teraz już w ogóle się nie da spota utrzymać xD

Pozdro.

To Ty chyba eq nie potrafisz robić, ja lece na lajcie w eq exp ninja...

To jest podobno Easy/4Fun czy tam PvP więc nie mam zamiaru spędzać dnia na bonowaniu EQ do Expa :D

To powinno być Easy/4Fun :)

Full Nieumarli, Blok, Wit,Zr,Siła, HP, powrót do PŻ itp. a jak Aura padnie to idzie się wy*ebać. :)

Opublikowano

No niestety, ale bez wydania pieniędzy na is sobie nie pogracie, do 100 lvl jest lajcik, później wchodzisz na mapę 100+ i leżysz, leżysz, leżysz ... jeśli masz szczęście i ulepszysz np. trutę to pół biedy, ale jak Ci spali i nie masz kamieni szlachetnych, to jedyne co Ci pozostaje rozłożyć leżak w m1 i oglądać przyrodę. Ja rozumiem że każdy chce zarobić, ale bez jaj żeby na serwerze easy był taki przeskok poziomu! Przeglądałem IS i się dziwiłem czemu ciuchy mają po 200k HP, teraz już wiem czemu  :D no nic, ja gram bez wydawania pieniędzy na piksele, jak nie wydam to nie pogram - dla mnie rachunek prosty, game over  :)

Nie wydałem ani 1 zł. Wydalam na maksymalnym spocie BM'em. :) Da się? Da się. Wystarczy zrobić EQ, zrobić biologa. :)

Opublikowano

Nie wydałem ani 1 zł. Wydalam na maksymalnym spocie BM'em. :) Da się? Da się. Wystarczy zrobić EQ, zrobić biologa. :)

Pytanie: ulepszyłeś trutę ? masz ochronkę? jak ulepszyłeś zmień na zwykłą, wyłącz ochronkę i mi powiedz jak się expi? poza tym do 100 lvl uzbierałem 12 kamieni szlachetnych, ulepszenie zatrutego kosztuje 10 kamieni i 70% szansy - mnie się nie powiodło, to co mam zakładać nową postać, włączyć bota w av2 czy v2 żeby nadropić kamyki? pytanie jaki to jest w końcu serwer? tak jak napisałem, bez wydania Pln możesz co najwyżej postać w m1.

Opublikowano

Pytanie: ulepszyłeś trutę ? masz ochronkę? jak ulepszyłeś zmień na zwykłą, wyłącz ochronkę i mi powiedz jak się expi? poza tym do 100 lvl uzbierałem 12 kamieni szlachetnych, ulepszenie zatrutego kosztuje 10 kamieni i 70% szansy - mnie się nie powiodło, to co mam zakładać nową postać, włączyć bota w av2 czy v2 żeby nadropić kamyki? pytanie jaki to jest w końcu serwer? tak jak napisałem, bez wydania Pln możesz co najwyżej postać w m1.

Szkoda kolego, ze grac nie potrafisz, mi spalilo tak samo raz, ale nie plakalem na forum, ze P2W IS, tylko poszedlem dropic dalej szlachetne, zreszta wiekszosc osob, ktora tutaj pisze, ze bez is nic sie nie zrobi, pewnie ma jeszcze bron na 75, z 50 sr.

Opublikowano

Bym wbił na serwer bo nie ma nic ciekawego ale wszyscy piszą że serwer jest tak bardzo pod is to się odechciewa.

Wgl w is fryz daje 200k hp jakis pet 300k hp + kostium i pas xD Nie wiem czy to duzo bo na serwa jeszcze nie wbiłem xD 

Warto wbić i zagrać? 

Da rade grac bez isa?

Ninją ogarne full spoty bez buffa?

W ile wbije max lvl?

Ile online?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Bym wbił na serwer bo nie ma nic ciekawego ale wszyscy piszą że serwer jest tak bardzo pod is to się odechciewa.

Wgl w is fryz daje 200k hp jakis pet 300k hp + kostium i pas xD Nie wiem czy to duzo bo na serwa jeszcze nie wbiłem xD

Warto wbić i zagrać? 

Da rade grac bez isa?

Ninją ogarne full spoty bez buffa?

W ile wbije max lvl?

Ile online?

1. nie

2. nie

3. nie

4. nie ogarniesz spotów, więc nie wbijesz

5. jeszcze jest około 500/700, ale szybko to spadnie 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...