Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer jest tak obrzydliwie nudny, ze szkoda bylo 1gb na dysku do pobierania xD

Serio mowie, zero nowosci, odgrzewany kotlet to jest - slabo, slabo, nie polecam.

I nie spinac sie od razu, mam prawo do swojej oceny. :)

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale patola z tym expem do 100lvla xD

nie jest "patola" jak znasz spoty, np. big spot zinów av2, leci 10-15% za spota

Opublikowano

Ten serwer jest tak obrzydliwie nudny, ze szkoda bylo 1gb na dysku do pobierania xD

Serio mowie, zero nowosci, odgrzewany kotlet to jest - slabo, slabo, nie polecam.

I nie spinac sie od razu, mam prawo do swojej oceny. :)

Co racja to racja , jest nudny mega , gra sie spoko ale taki nudny żę to szok . a przepaść pomiędzy trutą a bronia na 100 lvl jest ogromna 

Opublikowano

Ja to tam nie gram bo nie ma licznika i od razu wiadac ze wlasciciel chce cos ukryc.Grajcie na serwerach z licznikiem ponad 1k online taka moja rada reszta to wiocha na szybki hajs.

Opublikowano

Ja to tam nie gram bo nie ma licznika i od razu wiadac ze wlasciciel chce cos ukryc.Grajcie na serwerach z licznikiem ponad 1k online taka moja rada reszta to wiocha na szybki hajs.

Pamiętajcie twórcy serwerów Metin2! Podkręćcie licznik, żeby było 1k+ online! To będzie znaczyć, że serwer jest na długo! xD

@top skąd truta?

tenor.gif

Opublikowano

Pamiętajcie twórcy serwerów Metin2! Podkręćcie licznik, żeby było 1k+ online! To będzie znaczyć, że serwer jest na długo! xD

@top skąd truta?

W dzisiejszych czasach uwierz mi ze nie tak łatwo podkrecić i oni dobrze o tym wiedzą i skrzętnie to ukrywają .Szkoda prądu na ten serwer.Szybki hajs?

Opublikowano

Wiecie może jakie eq na mape 100lvl :D? Bo dedam jak posrany :D

Nawet przy full EQ na trupy bedziesz padał , zrob sobie broń na 100 LVL ,  z hitów 45/50 wskoczyły na 95 ;D

Opublikowano

nie polecam w av2 brak spotow 10 dzieciakow rzuca sie jak pies na kosc zwykle spierd** nie wystarczt
bez wh na mapie 100+ sie nie da expic przez te silne moby
sam napisalem do gm zeby mnie zbanowal 

NIE POLECAM Z MOJEJ STRONY

Opublikowano

Te prezentacje pseudo serwerów są jak reklama w TV - same kłamstwa i potem wychodzi lipa, ale warto przeglądać bo czasami wychodzi diamencik (nie mylic z diamondem ;)) - raz na rok ;)

Opublikowano

Ps. Jak kupisz kostium i fryz z is to dasz rade expic wszędzie nawet w eq startowym, kumpel właśnie wbija 160 i nawet jeszcze eq nie ulepszal tylko kupił 2 itemy w is...

Opublikowano

Ps. Jak kupisz kostium i fryz z is to dasz rade expic wszędzie nawet w eq startowym, kumpel właśnie wbija 160 i nawet jeszcze eq nie ulepszal tylko kupił 2 itemy w is...

Czyli pod is serwer ?

Opublikowano

K***** h***** p******y C******* o****** licznika sie wystraszył? Co k***** *p**** obiecałes ***ju.Nie zagram bez licznika i nie polecam i h***j. :yay:

Brawo! Właśnie sięgnąłeś dna!

Ile graczy (tak na oko) ? :v

Opublikowano

K***** h***** p******y C******* o****** licznika sie wystraszył? Co k***** *p**** obiecałes ***ju.Nie zagram bez licznika i nie polecam i h***j. :yay:

Spokojnie 800+ było

Opublikowano

Czyli pod is serwer ?
Ta, ale przecież sm dropia w grze w ilości aż po 25 gdzie mi ani 11 osobom w gildia jeszcze nie droplo... Wiec tak server jest pod is.
Opublikowano

nie do końca tak pod IS , nagrody za Biologa na małe LVL są fajne , ta alchemia też prosta do zrobienia i dużo daje 

Opublikowano

Czyli pod is serwer ?
Ta, ale przecież sm dropia w grze w ilości aż po 25 gdzie mi ani 11 osobom w gildia jeszcze nie droplo... Wiec tak server jest pod is.

Widocznie dropic nie umiecie. Dropia dobrze na mapach od av2. A to ze w red lesie biliście to nikogo wina.

Sm dropia na oko co drugi metin i polecam :)

Opublikowano

To warto grać? Bo jak nie tu to gdzie? Troche odstrasza mnie ten chat. Ten standardowy jest lepszy

Chat to raczej odstrasza poziomem ludzi którzy coś tam piszą, wszyscy chcą oglądać bydlaki , sprzedawać ople, i nawet fanatyk konopi sie znalazł , pozdro 

Opublikowano

Było na starcie 700 online. Maksymalnie było 911 online. Mamy godzine 1 w nocy jest tyle :

http://screenshot.sh/m3y0WfFLoHdC2

A tak wyglądał start :

http://screenshot.sh/mGSDwDNohyCOY

Czyli pod is serwer ?

Pod Is? Z tego co słyszałem na Ts ktoś już zarobił samym dropem na kostium i rune na potwory.

Opublikowano

Było na starcie 700 online. Maksymalnie było 911 online. Mamy godzine 1 w nocy jest tyle :

A tak wyglądał start :

Czyli pod is serwer ?

Pod Is? Z tego co słyszałem na Ts ktoś już zarobił samym dropem na kostium i rune na potwory.

ahahahah kolejny kłamca - kto to sprawdzi ile online - on sam?  - nie polecam bo szybki hajs.Będę piętnował każdego kto z wiochą do ludzi wychodzi.

Opublikowano

A tak wyglądał start :

Czyli pod is serwer ?

ahahahah kolejny kłamca - kto to sprawdzi ile online - on sam? - nie polecam bo szybki hajs.Będę piętnował każdego kto z wiochą do ludzi wychodzi.

Ty na prawde jestes glupi. Napisales z kilka postów takich samych. Wystarczy jeden i wyjdź z tematu. Nudny jestes i ludzie sie śmieją z ciebie z tego co piszesz. Nikt cie nie trzyma przeciez. Powinnienes miec zakazy pisania postów bo by wszystkim na lepsze wyszlo.

Bedzie ox moze jutro ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...